![]() |
Сім'я розгадує кросворд.
Жінка: - Що хоче чоловік коли дивиться на жінку? 4 букви. - Борщ! - Ні, перша с і остання с. -Coyc! - Коли ти вже нажерешся??? |
- Фімо, а скільки коштує в тебе зуб вставити?
- Дорого. Навіть не розраховуйте. - А якщо я таки прийду до тебе додому, а не в клініку? - Трохи дешевше. - Зі своїм зубом та інструментами?! - Скину трохи. - А то шо я твій батько? - Ви таки знову з козирів пішли, тату? |
- Ви куди на вихідних збираєтесь?
- В запой... - Ой, там добре! В мене там тесть живе! |
Щоб відучити дочку лазити в шафі і перекладати речі, сказала, що там злий дядько сидить.
Вечером з чоловіком дивимося телевізор, заходить дитина в кімнату і питає: - А дядько з шафи вже пішов? Ледве чоловікові пояснила, що до чого. |
У священика запитують:
- Отче, алкоголь - це ворог? - Ворог. - Тоді навіщо ви його вживаєте? - А в писанні сказано: Люби ворога свого. |
У залі суду адвокат звертається до свідка:
- Для вашого соціального походження ви дуже розумні ... Свідок йому: - Якби я не був під присягою, я б безумовно відповів на комплімент тим же. |
Розмовляють два товариші:
- Степан, як ти думаєш, є такі люди, яких нічого не турбує і в яких немає жодних проблем та турбот? - Є звичайно. - І як їх дізнатися? - Дуже просто. У них на великому пальці ноги бірка із прізвищем... |
Вчителька:
- «Впав» і «висить» - це дієслова. Вовочка: - Сумніваюся. Вчителька: - Вони означають дію. Вовочка: - Та яка може бути дія, якщо впав і висить. |
- Олю, коли вже заміж?
- Ой, Ленка, я оголошення дала: "Шукаю вірного супутника життя", то мені тільки з собачого притулку подзвонили. |
Увечері стоять на зупинці двоє добряче п’яних чоловіків. Один питає:
- Ви який автобус чекаєте? - Другий - І я другий. - А на яку вам вулицю? - На Шевченка. - І мені туди. А який будинок? - 22. - І я там живу. А номер квартири? - 5. - Тату - це ви? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010