![]() |
Цитата:
2)порти дісека до того як перешивав записав на листочок і виставив після того як перешив. по антені підтягнути важко бо вихід на дах закритий і ключі проблемно дістати всього будинок 5 поверхів я живу на 4-му... проблематично 3) про майтра знаю точно що він виставив і настроїв все файно бо я був присутній при цьому на даху і після того як він поставив тарілку всі канали до єдиного добре показували як в одній так і в іншій кімнаті. 5)"Яке ПЗ і бут був до того" я поняття немаю що там було за пз памятаю тільки що там прошивка була за кінець 2011 року... а бут я взагалі незнаю що це і з чим його їдять... а зараз я постаив прошивку звідси http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37 пост номер 10 |
Цитата:
Цитата:
|
Adam94, антену перевірити не бажаеш,що стоїть не пишеш.Тільки переписуєш с пустого в порожнє.Поки це не буде зроблено,всі подальші пости по цьому поводу, будуть вважатися флудом.
Цитата:
|
Adam94, Запросіть на допомогу спеца, бо судячи з усього, Ви самі не справитися з цією проблемою...
|
вибачайте що вклинився зсвоїм питанням- вмене така проблема;я шукаю прошивку на глобо 4100 з підтримкою СЕКАМ під старий телевізор
|
валєрчік Для Жлобо таких немає, є тільки з PAL, судячи з усього Вам треба міняти МЦ в ТВ або доставляти/ремонтувати суб-модуль РAL, якщо свичайно існуючий МЦ дозволяє це зробити...
|
Цитата:
Звичайно яка труба в ТВ і який тел. Новий модуль 5-6-7.... поколінь по ціні (приблизно) як 4100. Субмодуль дешевший. |
дякую я пояснив клієнту що в 4100 нема секаму. а в його 3 УСТЦ нема смислу класти модуль- продав йому 11АК30
|
Доброго вечора Всім!
Підкажіть, будь-ласка, чи можна замінити блок живлення з Ewrosky4100 до Globo4100.... Це потрібно для того щоб не нести тюнер в ремонт (сам в цьому не розуміюсь). В глобо, після 10 хв. роботи пропадає сигнал, після 10 хв охолодження знову нормально включається...., Євроскай показує лише один супутник (не працює з дайсиком) в майстерні сказали ,що дешевше купити новий ніж цього відремонтувати.Тому я подумав з двох неробочих зробити одного робочого...А чи вийде??? Дякую! |
drachuk1979, по ідеї повинно вийти - ресівери клони...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010