![]() |
slavon, теж підтверджую-це клон 4100с
|
slavon, Завтра перепишу. Він не вдома.
savsav, kreshnot, супер, спасибі велике. Ще б, як би ткнули носом в софт і останні прошивки - я був би щиро вдячний. ;) |
GrayWolf, тобі сюди http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37&page=3
|
kreshnot, Щиро дякую, там вже побував, як і у сусідніх темах по софту, списках каналів і ПО. Ніби скачав все необхідне. Але є одне "но" - до цих пір мені доводилось перешивати лише старі, як світ, аріоноподібні тюнери AF-3018SE. Для них я маю чудовий мануал, що за чим і яким ПО робити. Чи існує подібна інструкція, хоча б у скороченому (яким ПО і в якій почерговості робити) варіанті для Глобо 4100С (А)? Дякую.
|
У темі 1 долучень
Інструкція в архіві
|
Цитата:
Тому раджу перестрахуватись... |
kreshnot, Дякую! Вивчив. Але (можливо я не правий, то поправте), по аналогіі з аріоноподібними, софт ш'ється раз на довший час. А перепрошивка, в основному, підрозуміває лише заміну ключів і, можливо, списка каналів. Чи з Глобо так само? І, якщо так, то яким софтом (знову ж, аналогічно до аріоноподібних, де є дві основні і рекомендовані програми - Ariter2N та Gasoline) найкраще це робити? І чи є до нього інструкції?
|
Цитата:
|
savsav, Ви переписували такий тюнер недавно. Якщо Ваша ласка, чи не могли би Ви сказати, який саме дамп і яким софтом Ви шили? Щоб я не ходив по граблях, пробуючи купу софта і різні дампи, викладені в гілці по цих тюнерах. Я - не спеціаліст, а у людей цей тюнер - єдина можливість дивитись телевізор, не хотів би на них тренуватись...
|
GrayWolf, Які супутники і які канали хочуть дивитися?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010