![]() |
У темі 2 долучень
GrayWolf,
Шукай де в описанні є ключ на СТС інтерн,1+1,і ТРК ЕРа...Хоча то все можна в ручну ввести !!! На Дамп!!! Другий більш новіша версія ПО,але походу нема ключів на СТС і 1+1 |
duman, Супутники - 3 стандартних. Канали - Україна, Росія, Польша (що вдастся), окреме побажання - іспанські канали (якомога більше).
|
GrayWolf,
Вибирай,тоді перший!!!З тих що я дав!!! |
Цитата:
Цитата:
|
yura150480, Дякую. Але чи це є останній? І як у ньому канали організовані? Бо знаю, що хтось із місцевих (savsav чи slavon) канали просто по супутниках в групи розкидає і все. То я в AF-ах сам по групам поділив і користувався своїми налаштуваннями. А ключі брав від них. А по цьому тюнеру одних програм для заливки софта/дампів - більше десятка... Яку з них краще використати для заливки Вашого дампу? Яка взагалі вважається найоптимальнішою?
|
yura150480, А що, на стандартних взагалі іспанців нема?
Цитата:
|
GrayWolf,
Перший що я скинув Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
У темі 1 долучень
В дампі тільки 430 каналів з фаворитами,без арабів В *комбайні* програм є програма для перегляду списка каналів в дампі - подивись що шиєш. Дісеки :4.8-1 , 4-2 , 13-3
Іспанці FTA : http://www.flysat.com/tv-sp.php |
yura150480,
Цитата:
duman, Щиро дякую. Пішов розбиратись. Думаю - це те, що я хотів. |
GrayWolf, Софти для 4100С і клонів у нас тут,
програми для робти з рісіверами тут P.S. Судячи з усього дана тема також їде у даний розділ Globo 4100С,4050C |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010