![]() |
Міняв,ставив більше-менше сигнал скаче.Повернув чуть головку сигнал на одні частоті вирівнявся,а на другі зменшився.
|
Цитата:
|
Маю питання про Kryptview A750.
У темі 1 долучень
хто має інформацію про тюнер Kryptview A750 Долучення 14978
|
У темі 3 долучень
ukrprofКryptview цифровий приймач A750 в Sound & Vision, ТВ-тюнер і ТВ-приставка,призначений для кабельного телебачення(виробник-ІРЛАНДІЯ).
|
прошивка тбнера
Доброго дня підскажіть будьласка де можна скачати програму для прошивки тюнера ferguson fk 7900 uci
|
олег поі, яка системна інформація?
|
ukrprof олег поі (Доброго дня підскажіть будьласка де можна скачати програму для прошивки тюнера ferguson fk 7900 uci)Доброго вечора!Коли маєте перекладач то інфа знаходиться тут(дякуємо кнопкою-згідно правил,яка справа внизу) http://forum.satkurier.pl/viewtopic....362d37c76569:o
|
Шановні !!!
Підскажіть ЧАЙНИКУ, що я можу зловити в Полтавській області крім Amos 4W Sirius 5 E Hotbird 13 E і з якого боку ловити? ДЯКУЮ ДУЖЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Цитата:
|
Ще можу порадити 46 і 53 і 55 .... Якщо дивитесь на антену то з правого... На схід...
|
Всім вечір добрий тюнер ортон 4100с нема сигналу міняв БЖ на новий але результат такий самий сигнал не появився проблема в материнці підкажіть де шукати дякую...
на усіх спутниках верхня шкала L 16% нижня Q 11-14% із включеним кабелем. |
Заміряй напругу на радіаторі 317-го стабілізатора ,там має бути 14..15в або 18..19в і на обох виводах термозапобіжника:така собі жовта *таблетка* між радіатором і ВЧ блоком.
|
напруга на радіаторі 10 11 і 12вольт
|
Провір поступлення 23в на правий вивід 317-го стабілізатора і якщо є то проблема в самій 317-й або в резисторах її обвязки.
|
прошивка тюнера через USB
Доброго дня підскажіть будьласка де можна скачати програму для прошивки тюнера ferguson fk 7900 uci
|
Цитата:
Вхід в емулятор Меню-7799,якщо неактивуєтся-то фабричні налаштування і далі Меню-7799. |
А що можна в Рівному добре зловити? І як все настроїти?
Можна зловити БАН за ФЛУД!!! І саме собою настроїться!!! Ще одне повідомлення ні про що і буде БАН!!! |
Доброго дня!У мене така проблема:ресівер openbox sx6 hd,модем huawei hg 532e та openbox-air.wi-fi з'єднання ресівер бачить,сигнал хороший але webzeal не працює.Youtube та інші сервіси працюють.Яка може бути причина?Дякую за відповідь
|
Нада допомога
Неробить другий тюнер яка причина?
Брав із іншої кімнати тюнер також непрацює, міняв кабель біля дайзиків, міняв дайзики всерівно непрацює нерозумію де причина |
Цитата:
Можеш внятно написати. |
1тюнер Eurosky
2тюн golden interstar В першій кімнаті Eurosky праює в другій кімнаті golden interstar непрацює міняю місцями golden interstar прцює Eurosky непрацює DISEqC обидва робочі кабелі також цілі Нетрогав тільки кабеля які ідуть від головок до DISEqC Пробумав на сумісність тюнерів дістав другого Eurosky підключив таж херня |
Непрацює тобто немає сигналу
|
Залишаються головки.
|
Як так один вихід робочий на головках а інші всі разом накрилися відразу ?
Головки нові можливо що від головок до дайзиків неправильні підключені провода Сигнал появляється якщо неповністю прикрутити провід до тюнераале тільки на один канал аінших каналів нема а щоб інший канал запрацював потрібно відєднати кабель і заново вставити неповність ось така біда:confused: |
Цитата:
|
Місцями міняв кабель цілий
|
Хочу ще тестером прощупати кабель він точно покаже
|
якщо вч утечка тестер нічого не покаже ви тільки провірите що кабель не вобриві а канали можуть половину не показувать сам пару раз так попадав міняеш кабель все робить як треба
|
Цитата:
|
Найшов причину сволота з майстром який устанавлював головки неправильно підєднав дайзики, напевно через те що головки не в нього купував а у місцевого бариги відав задарма мені або то такий спеціаліст
Але всеж таки тюнера між собою несумісні, що порадите панове |
Цитата:
|
З цього моменту докладніше а то я в цій сфері не дуже
|
Цитата:
Наприклад : 1 DiSEgc 1-порт амос;2 DiSEgc 1-порт астра і т.д. |
Тюнер Opticum 7100c-1ci.
Не можу ввести ключі BISS Вводю 9339, заходжу в Key Edit, потім BiSS Отримую строчку: №. / Provsde / Tipe / Idx / KeyData Хочу ввести новий ключ, натискаю хоч червону, хоч зелену кнопку - строчка міняється на CAID / Provsde / Tipe / Index / KeyData Немає куди вводити частоту і ID канала. У чому справа. Допоможіть будьласка |
neporada! Доброго вечора! Зайди в ему кодіровку награ нажимаєш добавити, пишеш провайдер 2600, ідент каналу частоту, і сам ключик. Корочше все так само як на інших глобіках 4100С 7010А 6000 І так далі.:)ukrprof
|
Ну після довгих експерементів у мене всеж таки щось получилося настроїть тюнери
міняа дайзики як ви порадили результату недало, постави так як на першому дайзику і поліз у настройки тюнерів щось там поміняв і вуаля працюють |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
До чогож мене привели мої досліди якщо так можна сказати коли тикаєш палиць в небо🤔 Почитавши певні сайти з налагодження супутника я зрозумів що я нічого не розумію але це поправимо, зробивши так як ви мені радили нічого недало так само як і ліература з налагодження супутника, наклацавши настройки тюнерів щось начало прояснятися але все пропадало після банального вимкнення, трішки поміркувавши поміняв тюнера місцями, знову поклацав настройки і вуаля обидва роблять, знов міняю один робить другий ні міняю назад обидва роблять, тепер питання вчомуж проблема🕵 |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:40. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010