![]() |
Цитата:
|
*Рубін - дуже незручний суперник для Динамо*
На протязі останіх багатьох років для київлян самий зручний суперник це команди районого рівня типу Полянської *Ракети*.Я вболівав за Динамо від Біби і Мунтяна,Сабо й Паркуяна...до Буряка,Беланова,Євтушенка і Реброва...З приходом до влади нинішніх псевдодемократів і хитрож..их футбольних мененжерів-бізнесменів Український футбол вмер на віки віків.Не дивлюся матчів за участю українських *шахтарів* тому сплю спокійно і вам раджу не перейматись бо з появою тендерної політики закупок ліків не вистачить на всіх валідолу.А по суті можна сказати тільки : ГАНЬБА і ВСІХ НА МИЛО !!!! |
Я раніше говорив і буду говорити:геть Суркісів з футболу!!!Але хто мене послухає.
|
Народ інформація про матчі Ліги Європи у розділі Ліги Європи!
|
Народ не пропускаємо сьогодні матч Карпати - Сент-Патрік!Трансляція вказана у розділі футбол SAT-TV!ukrprof
|
Карпати і Ворскла вперед!!!ukrprof
|
Вітаю з перемогою Карпат всіх!!!ukrprofukrprofukrprof
|
Народ інфу про трансляцію брав із 2 сайтів футбол уа та української правди!Сам дуже розчарований тим,що не бачив гри!
|
Цитата:
|
Нажаль Ворскла не змогла продовжити переможну ходу :( Сподіваємось, що Карпати та Ворскла все ж таки пройдуть в наступний раунд ЛЄ.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010