![]() |
Це потрібно вскривати тюнер э спеціальна програма + спеціальний програматор-реаніматор jtag.
|
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON HD X403p буде працювати з картою доступа Xtra TV?
Якщо буде то на якій прошивці? |
le2506, Я питав у представника Екстри ТВ, сказали що тестували цю модель і все працювало. На рахунок прошивки не запитав, але треба пробувати з останніми, починаючи від 42-ї думаю піде....
|
Та хтось запустив екстру на ORTON HD X403p
|
Підскажіть будьласка,ресивер ORTON 4100c
буде працювати з картою доступа Xtra TV? |
Цитата:
|
Я не знаю куда я маю подивитися,де вставляється картка?
|
яна, Прошу пані, ресівер ORTON 4100c це так званий ФТА ресівер, без картріадера (CR) і відповідно вставити карточку у ньому немає куди ....
Знайшов на одному із форумів список ресіверів які підтримують карти Екстра ТВ Р.S. Хотів прикріпити його тут, але чомусь не можу його прикріпити, ні в pdf, ні в архівах... lmy |
Всім привіт! Забрав тюнер з ремонту, заплатив 60гр, сказали міняли флешку, прошили 1.4.05, працює без проблем.(поки-що).
Питання для всіх; яка прошивка зараз являється самою оптимальною? І ще одне питання, чи можна через цей тюнер подивитися відеофайли в форматі Divx, чи MKV, бо десь пробігала інформація, що з новою прошивкою це можливо. Дякую. |
RUDKY, Загалом ця прошивка непогана, як для перегляду шури так і фта каналів. З оф. прошивками перегляд формату Divx не можливий 100%, а на рахунок інформації яку Ви десь чули то це можливо софт перероблений, хоча також сумніваюсь.. і загалом не раджу прошивати переробленими софтами, а дочекатися прошивки офіційної в якій буде можливість перегляду даного відеоформату. Наразі маємо шо маємо...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010