![]() |
Цитата:
уважніше треба читати.:o |
Цитата:
|
Цитата:
|
Створіть будь ласка софт на Глобо 7010 А с з супутниками Sirius,Hotbird,Amos,Turksat 2a/3a кому не важко?
|
А що самому взяти готовий дамп для даного ресіверу і досканувати пару каналів з потрібного супутника та ввести вручну пару ключів (головно БІСС) Вам віра не дозволяє ??? Чи Ви думаєте що в кожного українця є Тurksat 2a/3a ????:)
|
Цитата:
|
Як ввести ключі в тюнер "фергюсон"??
|
На пульті натисни червону кнопку і зайдеш в емулятор. Там поймеш.
|
У когось показує частота 12707 на АБС-і?В мене чомусь нема.Тюнер Глобо 7010СХ,живу в Київській області
|
Цитата:
|
Хм...Вчора вбив у тюнер цю частоту,а він навіть не моргнув по ній.Не знаю що не так,інші ж ідуть
|
Цитата:
|
tarilka 0,9 i davno v#e normal`no pokazyjyt` inwi 4astotu,a cia ne morgne navit`
Українську мову на форумі ще не відмінили (виправляйте) |
Цитата:
|
Дякую,так і зробив(+/-),пішло але сигнал дуже слабкий
|
Пробуй тодi крутити конвертором повинен бути пiд кутом 30*-40*Якщо не допоможе тодi крути антену
|
Цитата:
|
Про статику у нас написано тут
|
Доброго дня! допоможіть розібратися така ситуація лед самсунг 6000 серія тюнер опенбокс пидключено по ндмі кабелю. тюнер зависае час вид часу вчому може бути причина?тюнер провиряв на другому телевизори все окей:confused:
|
Шановний друже проблема 100% відсотків в кабелі HDMI ,раджу купляти дорогі кабелі німецького виробництва
Яка була у Вас потреба повністю цитувати весь попередній допис ???? |
поставив скарт кліент говорить шо те саме.візьму другий тюнер!буду тестити його!
|
Цитата:
2. Я б попробував поексперементувати з версіями ПЗ |
опенбокс с1 пз 5.92
тігер т6 пидключив зависае пульт картинка вже іде дісек неможе бути поганий * Попробуйте сформулювати думку використовуючи повні речення та розділові знаки. Тоді у форумчан буде шанс зрозуміти Вас та Ваші запитання... |
З якою програмою перепрошити Sky gate Hd gloss
|
Я дивився канали ,і потім на дисплейчику тюнера висвічується 3 букви ASH що робити?
|
Проблеми з флешкою lmy
|
А може бути із-за вірусної флешки?
|
Эмин Не ту флешку Ви маєте на увазі. Тут мається на увазі мікросхема - флеш-память ресівера
|
Чому на 36 рівень сигналу на частоті 12302 - 70%, а на 12284 - 42%? Підкажіть.
|
Попробуте краще підлаштувати Вашу антену і конвертор.
|
Тому, що різні частоти транслюються з різних антен, різні антени живляться різними підсилювачами і розташовані в різних частинах супутника. За рахунок чого можливі розбіжності у силі сигналу. Це за умови, що у вас якісно налаштована антена а усі ВЧ тракти працюють без суттєвих розбіжностей (що теж може бути).
|
Питання у мене шара раніше працювала потім я перепрошив тюнер ,і почав я її налаштовувати шара працює але канали не показують що робити?ТЮнер Sky Gate Gloss
|
Цитата:
перевірте налаштування, давайте лог обміну з сервером, подробиці роботи шарінгу у вас. Без вихідних даних не реально надати допомогу... |
як з вручну ввести ключ на Sport 2
мій ресивер Star Track 550D |
Зайти в ЕМУ ресіверу - 9339
Знайти розділ ЕМУ - Сека (Медіагвард) Зайти в даний розділ і знайти та провайдера - 002А Відредагувати робочі операційні ключі 0C та 0D даного ппровайдеру |
а можна по новому ввести ці ключі, тобто в мене немає його в памяті
|
Цитата:
|
допоможіть розкодувати канали Інтер і Тет
|
Ці два канали є у бісс кодуванні (BISS). Ключі шукайте на форумі у розділі бісс.
Яка була потреба цитувати попередній допис ??? ?????? |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010