![]() |
Надівайте пляшки на дісеки і буде менше проблем!!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Не знаю чому, але я ніколи не одіваю пляшки. Один раз одів на два дісекти
|
Я вже років 4 незнаю , що таке Дісек без кожуха :o Хоча б (Orton , Winqwest) не говорю про дорощі марки.
Вже совість не позволяє ставити пляшку :eek: Як бачу , що хтось ставить по старинці ті пляшки , то шляки трафляють :eek: Бо блять хоче 10 рублів зекономити на комутаторі :o смішно... |
:Dтут справа не тільки в економіі,тут звичка.просто,доступно.
не завжди під рукою е дісек з кожухом |
Цитата:
|
Цитата:
|
walik,
hmura, sanela, Яка різниця чим прикрити,аби довбаний дісик не горів http://smiles.kolobok.us/icq/shout.gif |
У темі 3 долучень
Було дуже цікаво встановити 46 Azerspace собі ,зібрався і пішов встановлювати ,погода трошки заважала,вітряно було,але все таки встановив ,ось пару фото знімок з місця,але якістю сигналу не дуже задоволений на мою 0.9м тарілку сигнал був від 50-60 як не старався нічого більшого не було ,але в цілому задоволений ukrprof ukrprof ukrprof
Долучення 10470 Долучення 10471 Долучення 10472 |
Цитата:
|
Чи будуть проблеми з якістю сигналу, якщо в Івано-Франківську поставити антену 0,6м з однією головкою на 36Е?
|
Якщо ТР в DVB-S - то повинно вистарчити, хоча без запасу на погану погоду. Для DVB-S2, у нас на заході України треба 0,85м і більше... 36Е досить капризний борт, я собі поставив колись поставив 1,15м харківську (39Е у фоокус - для прийому колись українського ТР з цього борту), і все одно 36Е у погану і дуже погану погоду відвалюється одним з перших з мого набору бортів...
|
У Білорусі заборонили супутникові антени ...
Цитата:
|
Доброго вечора Всім!
Виникла необхідність поставити тарілку "Харків-90" на 60 та 75 градус, для кращого прийому - фокус між ними на 66 - 68 - 70 , та виникає питання , чи "світять" дані супутники взагалі в сторону Житомира... По карті покриття - все гаразд, а на практиці ???? Можливо у когось є "мотор" ? Підкажіть ,будь-ласка, на яких частотах по супутниках на 66-68-70....можна налаштовуватись.....більше цікавить 68* , промінь "Европа та Африка". Чи краще тарілку просто вистасити між 75 та 60 за допомогою позначок на кронштейні?.....Дякую... |
drachuk1979, Я особисто дуже сумніваюсь що вдасьться побудувати такий ефективний мульт. Краще ставте 75Е у фокус на мульт можна 85Е, а що до 60Е то я взагалі сумніваюсь в доцілності його прийому у нас в Україні... В принципі якщо дуже хочеться можете ставити 60Е у фокус, на мульт до нього 53(55)Е...
|
Цитата:
|
пробуйте виловити 60е, відмітьте положення 60е на кріплені, поверніть на 75е знову відмітьте, потім приблизно знайдіть середину...
Цитата:
|
Цитата:
(в знайомого не дуже добре з грішми - і так віддав одну тарілку та глобіка5000, поки все працювало з 39*та 31*.) |
Цитата:
|
Цитата:
arki Це точно... :D Я дивуюся жадібності наших людей, як пропити за вечір 100-150 грн. то нема проблем, а поставити окрему антену щоб робило нормально грошей нема... |
Цитата:
якщо добре захочуть то доплатять!!! |
Прошу поради!Мультифід 36*у фокусі і 53*на тарілці 90..Чи можливо долучити головку на 46*між 36* і 53*......
|
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha, в мене давно так виставлено, тільки що по прямій 45е. Там 53е тільки вимагае точноі настройки, бо сигнал не великий в мене по опену біля 40. Скажете що там на 46му цікавого, ок? Сигналу вистачить тим більше якщо конвертер не перероблений а стандартний і канали тільки сд
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Мда, сигнал з 46Е, у европейському промені не ахті який (я взагалі не розумію чого його так обізвали, більш підходяща назва для променя була б - турецько-кавказький наприклад ...) як на мене треба антену 1,15 м, тоді можна ворочити мульт, наприклад 36Е+46Е(фокус)+53Е, або фокус антени приблизно на 49-50Е і 46Е+53Е по боках... Але чи варта ця "шкіра" вичинки ???
|
Цитата:
http://i.piccy.info/i8/09671886f8e5d...f13826232t.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-09-20-05...80x149-r/i.gif |
Цитата:
|
Іван86,Для тих хто має 36Е+ "цьоцю" - 46Е нафіг не треба, а для власників 3 голового + жлобо 4100С - 46Е+53Е - це цікавий варіант, ось тільки питання чи довго будуть в ФТА ці канали ...
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
D-Misha,
slavon, Наприклад я ТП з російськими каналами не виловив,і не тільки я ,заливав дапм в 4100 ,там був 46E і просканований бул лише оди ТП ... Центрально Азіацький ,чи як він там ,на заході не спіймати(щоб мати можливість дивитися футболи)... D-Misha, Якщо ви все знаєте і вмієте,то чого не налаштуєте і з нами не поділитесь???? |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010