![]() |
Куплю биту плату від Eurosky (Eurosat) 8004
Куплю звуковий цап WM8521 від Eurosky (Eurosat) 8004 ALI3329B
Може хтось має биту материнку від евросата? |
Для чого він тобі ?
|
Куплю звуковий цап WM8521
|
Є таке доброю.
|
caxa, написав вам в ПП
|
caxa, дуже вдячний вам прийшла плата!
замінив WM8521 звук пішов! |
маю готову плату в зборі перезвони договоримось 0673097415
|
batonT,
Основні функції,фул ШД ,програвання всіх форматів з накопичувача,DVB-C/T2 тюнер, СІ+ слот!!! Бажано Самсунг!!! |
Zhora15, СІ+ мені здається лишній це як мінімум 100 вічнозелених....а за такі гроші можна доложити і купити норм рес на лінуксі
|
LG/Samsung
т2 нафік не треба фуллХД та вхід на флещку |
T2 потрібно.
От на рахунок SMARTу задумуюсь. Що на рахунок Філіпса? |
batonT, у вас є гроші ще на модуль ?Т2 без модуля вроді непрацює
У вас сат тб немає? |
Новий САТ тюнер також планую на найближче майбутнє.
Також маю надію, що перестануть кодуватись наші канали в майбутньому. (принаймі багато з них. ). Може для польських каналів пригодиться Бачу потрібно трохи розібратись у цьому |
batonT,
Якщо смарт,то точно самсунг,або можна міні пісі на андроїді тоді не треба смарт... |
Цитата:
з 8 штук що я настроював,жоден не сподобався тупе меню,незручне...тормознуті телевізори\ а пульти!!!!!!це взагалі дибілізм |
Цитата:
Як вважаєте, 3D - пригодиться? |
Цитата:
http://mini-pc.com.ua/ |
Хто компетентний по телевізорах і бажає дати пораду - скиньте в особисті телефон..
Дякую |
batonT,В сучасному ТВ для України як правило є зайвими - ЗЖ, Смарт, DVB-S2 тюнер і для більшості DVB-T2 тюнер (как звана "цифра" або Т2). Тобто я раджу брати ТВ з мінімумом наворотів - уже необхідне для перегляду - САТ ТВ ресівер або як правельно написав Zhora15 - "смарт приставку" брати окремо - вийде дешевше, вибір більший, функціонал ширший... Простіше кажучи Ви купуєте не ТВ а "великий монітор" ...
|
Все рівно, напевно, важливо матриця, підсвітка, роз'єми (які необхідні, котрих нафіг не потрібно).
Як правило, ті в яких мені подобається дизайн - є всі, з точки зору цього форуму, непотрібні функції. |
так що визначились з телевізором чи може взяти монітор з НД входом?мене також цікавить ця тема.
|
Куплю тарілку 40 см.
Можливо в когось є тарілка 40 см. , нова чи б/к не має значення....потрібна для прийому сат тб одному "далекобійнику"...???
|
Маю нову продам.
|
куплю фанку
куплю Fan card 5, або 6
|
Цитата:
|
Куплю роутер DIR300
Можуть бути і не робочі!
хто має пишіть в ПП |
КУПЛЮ КАРТЫ НТВ+UA
Нужненько немного карт
зарегистрированных или чистых Для просмотра пакета НТВ ПЛЮС ЛАЙТ УКРАИНА отправка в россию |
Куплю несправні тюнери (пропонуйте)
|
Цитата:
опени 300-820 жлобікі на різних проц і їхні клони самунгі300 древні разне тюнера вобщем мотлох не робітник і глючний. |
Може хтось має сам корпус до 4060 CX PLUS,або несправний тюнер.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Блок живлення та материнка має підійти,а "морда" мабуть ні,але можете використати від мого тюнера.
Єдине що там нема місця під картоприймач,але якщо не дивитесь ХТРА то проблем нема. |
Цитата:
|
Куплю електродвигу 12 В
Куплю електодвигун 12 В типу С9050-60003. Такі в принтерах встановлювались.
|
romuald, від HP ?
|
Мабуть так. Аби глянути на фото..
Я думаю, що такий підійде для заміни у мотопідвісі... |
Знайшов двигун на 12 В від дитячої машини, але прийшлось переробляти кріплення. Кому цікаво, тема тут: http://forum.primuss3.com/viewtopic....t=322&start=20
|
Питання придбання двигуна лишається актуальним..
|
Придбав двигун від НР типу
С9050 60001 RN956710 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010