![]() |
Можливо ви праві тюнера не найновіші а головки в мене inverto
|
Допоможіть знайти дамп до тюнера Smart Rapido 3 через JTAG. Тюнер після *небесноЇ шари. Може хтось відновлював,прошу поради.
|
Цитата:
Перепаяти на материнській платі резистор ,для того щоб працював ВЧ блок: резистор з місця RT1 на RT2 |
нема сигналу
На одному з двох тюнерів нема сигналу на двох супутниках, інший ловить всі, вони підключені до головок з 4 виходами, в чому може бути проблема?
|
ДІSeqC 1.0 Правильно виставлений-А живлення увімкнути треба-Короче подивитися потрібно налаштування!!!
|
Там з настройками все гаразд, може бути причина з кабелем?
|
Коли на іншому все норма,а який супутник не Аука ...на заводські зброс-Сканіруйте заново на кінець прошити треба-Удачі вам!!!
|
Амос є, інших нема він тільки після перепрошивки, другий тюнер в іншому місці стоїть, але до одних і тих самих головок підключені
|
Дивіться підключення кабелів,згорів виход дісека по можливості підключіть напряму до конвектора-НЕМА КОНТАКТУ ЦЕНТРАЛЬНА ЖИЛА КАБЕЛЯ.
|
Ок, дякую
|
Почитайте спочатку правила форуму-ДЛЯ ДЯКУЮ КНОПКА СПРАВА ВНИЗУ!!!
|
Всім привіт! Хотів би запитати таке! Маю старенький ноутбук TOSHIBA Tecra 8200 та сталось таке що впав і монітор розплився весь екран почорнів. Де можна купити чи знеї вже нич! Наразі подякував!:confused:
|
шукайте на олх-там можна знайти
|
режим ресівера
в якому режимі має бути ресівер під час процесу прошивки
у робочому коли відображаються канали чи в режимі сну( коли нажимаю червону кнопку и відображається лише години) |
Взагалі виключений, а під час прошивки включаєш. Якщо лінуксові то може бути включений.
|
Цитата:
|
Давайте почнем з того який у Вас тюнер.
|
Цитата:
|
сигнал
у муне на одноме сопутнику 1+1 , айсітиві, новий и дуже часто виходить тик що айсітіві і новий пропадають або зявляються шуми водночас 1+1 добре покаує прошив тюнер недопомогло
|
Цитата:
|
Не можу найти схеми мат. плат евроскай 8004 супер і глобо 4100 al-29c-scart(ca)-ver3.3!
|
Цитата:
|
kreshnot, а дай будь-ласка силку чи якісне фото схеми увязки селектора на мат.3.1!
|
Цитата:
https://file-up.net/big_e5e2cfa65132...0410165349.jpg |
Мої вітання! Як прошити microsat FTA 8000
|
kreshnot, дякую а можна ще схему увязки кт317 мат. 3.1
|
Цитата:
|
Доброго дня !підкажіть будьласка як визначити яка гілка в дереві мішає приймати хороший сигнал зі супутника? може є якась андроїд програма що допоможе визначити куди проходить сигнал ?
|
Android-программа для пошуку супутників SatFinder,або Dish Pointer.В гуглі знайдеш.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
ось тобі програмка для андроїда сто процентів не обманює!!!
|
доброго дня! така проблема тюнер Jefferson x800 не постійно запускається, якщо запускається то працює нормально у чому може бути проблема?
|
Цитата:
|
Для початку знайди на БЖ в первиннім колі конденсатор 22..47мк на 35..63в і заміни його.
|
Допоможіть
Може хтось стикався з такою ситуацією:коли відключаю кабель з головки АМОС якість сигналу на хотберді супер, а коли підключаю АМОС глушить сигнал хотберд чудеса
|
Який ресівер ....чи подвійні головки?
|
Всім добрий ранок! Працює в мене ікс спорт на опенбоксі х-800 а є ще вмене 4100С хто знає ідент без нього не відкриє. ДЯКУЮ!:cool:
|
Тисни кнопку інфо на цьому каналі і там все написано.
|
Запитання від чайника
відсканував сіріус і в мене зловило одних німців і т. д., як знайти українські канали?
|
Ну власне відсканувати Astra 4.8 E (Sirius),а то так виглядає ,що то інший супутник.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010