![]() |
Теща до зятя:
- Зятю, відріж мені ковбаски! - Скільки Вам? - Та скільки не шкода! - Вибачте, мамо, я так тонко різати не вмію... |
- Марія Іванівна, ви мені сьогодні вночі приснилися!
- І що, Вовочка? - Що ви тільки не витворяли! Посоромилися б, голубонько. |
Голос дружини з спальні:
- Де ти, мій принц? Голос чоловіка з туалету: - Тут я, моя принцеса! На білому коні! |
Качають губи, груди, дупи... І цим для всіх дають урок, що від людини до макаки лише один маленький крок.
|
- Платоне, а тебе в школі не дражнять через таке рідкісне ім’я?
- А хто дражнитиме? Ісидор? Святополк? Чи Жоржетта? |
Лікар:
- Добре, а зараз скільки пальців? Хворий: - Знаєте не так я собі уявляв перевірку простати... |
Помер Шерлок Холмс, потрапив до раю. На брамі стоїть апостол Петро і питає його:
- Ти хто? - Я найкращий детектив у світі. - Тоді піди і знайди мені в раю Адама та Єву, а то народу там багато, а я їх знайти не можу. Шерлок Холмс йде, через день наводить парочку і каже: - Це Адам та Єва. - Як ти дізнався?! - Це елементарно - вони обидва без пупків. |
Ринок, сім’я купує папугу, що говорить, а він один.
- Чому його не купують? - Він у публічному будинку жив. - Купуємо! Вдома донька зняла з нього накидку. Папуга: - Дивлюся у нас нові дівчата! Забігає дружина. - Ніфіга собі і матуся змінилася! На мат забігає батько. - Опа, а клієнти то старі, привіт Міша... |
- Ольга Іванівна, а Тихий океан зажди тихий?
- Сергійку, а можеш задати мені ще дурніше запитання? - Можу! Коли вмерло мертве море? |
Справжній байкер на смак відрізняє до шістнадцяти видів комах.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010