![]() |
Привіт всім!!! У мене супутники амос, сіріус, хотбірд У мене ось таке питання яким чином розміщені супутники на антені якщо стати рівно перед нею???? тобто який 1-й, 2-й, 3-й ???? ПІДКАЖІТЬ ХТОСЬ наперед вдячний
|
якщо дивитись на тарель зліва направо 1-HB 2-S 3-A
|
korneef, Взяти драбину вилізти стати рівно перед нею !!! То як буде???
|
Цитата:
|
1-HB 2-S 3-A ---- я нерозумію ось цього напишіть нормально попорядку супутники:)
|
хотбірд сіріус амос зліва направо якщо дивитись на тарелку
|
Так от люди у мене ось така проблема !!!! Дивлюся канал 2+2 і тут починає рвати картинку і пропадає повністю сигнал , потім я переключаю на любий канал із супутника хотбірд там є сигнал потім переключаю назад на 2+2 сигнал появляється... але через деякий час знову починає рвати картинку і я знову змушений включати на хотбірд і назад на сіріус
І ще ось таке із супутником амос дивився телевізор(канал 1+1) виключив на пульті пішов десь на 2 годинки проходжу , включаю телевізор і немає повністю сигнала так само беру включаю на любий канал із супутника хотбірд або сіріус вертаю назад на канал 1+1 і сигнал появляється!!!!!! ТАк ось я б хотів дізнатися що це таке може бути якісь чудєса чи що???? І що мені робити обясніть хтось, а то я в цьому повний чайник |
поміняй прошивку і сетевой конденсатор 47мкф х400вольт
|
Цитата:
|
funt3, так так дякую вам !!!!! домоможіть мені у тому що я написав у пості #1805
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010