![]() |
Справжній чоловік повинен у житті зробити три речі: виростити пузо, «посадити» печінку і «построїти» тещу.
В барі випивша жінка голосно запитує: - Є тут чоловік, який може зробити так, щоб я відчула себе жінкою? Встає один мужик, стягує з себе сорочку і кидає її жінці: - Ну на, попери і попрасуй!!! |
|
Хто губи накачує, хто цицьки вставляє, хто дупу збільшує. Та зрозумійте ви нарешті, скільки Жигуль не тюнінгуй, Мерседес не вийде!
- Як закінчилася вчорашня сварка з дружиною? - Вона приповзла до мене на колінах. - І шо сказала? - Вилазь з-під ліжка, я більше не злюсь! - Мама! А правда я така страшна? - Зараз нічого, а коли народилася лікар сказав: заворушиться, стріляйте!!! Азаров запізнився на День Народження королеви Великобританії. І в своє виправдання Ваше вісячіства вібачтє,я запіздівся. Я вас піздравляю П’яний чоловік вертається пізно додому. Відкриває двері, перед ним стоїть дружина, у руці сковорідка… Чоловік: - Іди лягай спати, я не голодний. - Сьогодні, діти, ми будемо писати диктант. - Марія Іванівна, я не можу! - Чому ж, Вовочка? - А я сьогодні сексуально стомлений. - А ти, Вовочка, іншою рукою пиши… |
Прикольний віршик
Цитата:
|
|
http://storage1.censor.net.ua/images...shops_big2.jpg
http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_37379.jpg Чому Янукович не купався в ополонці http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_37363.PNG Цей неприємний момент... http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_37357.jpg Добкін на хрещені 2013 |
На судовому засіданні суддя задає питання блондинці:
- Чому Ви отруїли ваших сусідів? - Мені продавець сказав, що тарганів треба труїти разом із сусідами. Людмила зазвичай не спить з хлопцями на першому побаченні, але на цей раз не витримала і заснула. Зупиняє даішник далекобійника Виходить шкаф 2.2 ростом, а даїшник метр у стрибку . Мені здається ви перевищили швидкість! Тобі здається чи перевищив! Мені здається ви п'яний! Тобі здається або п'яний! А ну нагнися і дихни! Ні фіга, докуди виріс, там і нюхай!! - Галю, що це в тебе губа така розпухша? - Та... це бджола. - А що ж ти її не змахнула? - Та не встигла, батько її лопатою забив! |
У темі 1 долучень
Дамп для ORTON (Globo) - X403p HD на 22.01.13.
globo_X4_synaps_galaxy_1.5.08. на супутники (4W +4.8 E +13 E +31.5 E +53 E +75 E +85.2 E +90 E) працює з новим і старим пультом порти виставляємо під свій ресівер замінено лого завантаження, меню і радіо |
В школах тепер викладають по
підручниках, написаних Миколою Азаровим та Віктором Януковичом. "Від даросліх да малят, Коля й Вітя всєх навчат" Карпатах відкрили гуцульський секс-шоп. В асортименті наявні костюми вівечок, резинові трембіти та презервативи зі смаком бринзи |
|
Класно!
|
Говорить якось Азаров Януковичу:
- Ти, Вітьок, зовсім ботанік став, не відпочиваєш зовсім. Йдемо краще відтянемося! В бар зайдемо, вип’ємо. Ну там дівчат знімемо, потра***мось. -Що, прямо при дівчатах? Слово "любов" придумали москалі, щоб не платити за секс! |
Зловили англієць, француз і українець на безлюдному острові золоту рибку і вона каже:
- Загадуйте кожен по бажанню, - і тут англічанин бігом говорить: - Давай мені стакан віскі та додому верни. Німець каже: - А мені пляшку вишуканого французького вина та теж додому верни. Ну українець вже залишившись сам і каже: - А мені ящик горілки та тих двох верни... Змія сміється зі слона: - ха, член на морді! Слон у відповідь: - ха, морда на члені!!! :) Щоденники марсіанина: 14.11.2012 Прилітали американці. За допомогою своїх супер- технологій зламали наш бункер за 4 години. Роздали всім гамбургерів. Було смачно, але вистачило не всім – засмажили американців. 14.12.2012 Прилітали японці. За допомогою своїх нано-технологій зламали наш бункер за 2 години.Роздали всім суші. Було смачно, вистачило не всім – з’їли японців. 14.01.2013 Прилітали українці. За допомогою лому і якоїсь відмички зламали бункер за 2 хвилини. Роздали всім стусанів за те що самі не відчинили. Було не смачно, але вистачило всі-і-ім!!! - Мама, я вчора знайшов телефон. - І що ти зробив? - Я його викинув. - Чому? - Тому що у нього не було кнопок і ззаду було намальовано відкушене яблукo Жінка - чоловікові: - Любий, як ти і говорив, я поспілкувалась з нашою дочкою на рахунок любові, сексу, їй же скоро п"ятнадцять. - Ну і як? - Згоряю від нетерпіння попробувати все про що вона мені розказала! Політична коломийка: Посадив гуцул смереку, а виросла туя Ще не мали в президентах ми такого... хлопа. Українець в американській бані помилково сів на гарячий камінь. Крик, мати... До нього підходить американець: - Speak English? - Та нє, спік сраку! Міністерство освіти України запропонувало перейменувати колонію, де сидів Янукович, в ліцей по підготовці юних політиків. |
|
Сільський ранок, прокидаються мешканці двору, господиня порається.
Прокидається корова: - Му-у-у! - Що, Ластівка, бика хочеш? Прокидається свиня: - Хрю-хрю ... - Що, Хавронушка, кнура хочеш? Прокидається донька: - О-ох! - Доброго ранку, доню! - Ех, мамо! До всіх по-людськи, а мені - так "добрий ранок"! . . |
- Для чого в Китаї побудували Китайську стіну?
- Щоб китайці з країни не повипадали. Одна білочка одного разу попробувала пиво і зрозуміла для чого все життя збирала горішки. |
Зустрічаються дві подруги, та одна каже іншій:
- Уявляєш, вчора переспала з чоловіком Одарки. - Та ти що?! І як він?! - Чудово! Я взагалі не розумію, як вона може зраджувати цій прекрасній людині! - От бачиш, я тобі давно казала, що у ліжку він набагато краще твого чоловіка. А ти мені не вірила ... "Кафедра сечовипускання та каловиделенія" (напис на дверях студентського туалету) - Не шкодуєш, що заміж вийшла? - Та що ж я не людина ?! ... Шкода його звісно ... - Любий, забий гол у мої ворота! - Ну, тоді візьми до рота свистка, й гра почнеться. - Ой, Оксана, ти не повіриш! Їхала сьогодні у метро, й відразу троє молодих людей встали й поступилися мені місцем. - Ну і як, ти вмістилася? |
Дівчина, яка стояла на трасі Київ-Чоп знала собі ціну.
|
У сім’ї суперечка, хто піде за
сином у садок. Чоловік: – Я тобі шубу подарував? – Подарував! – Зимові чоботи подарував? – Подарував! – Ну ось і йди за сином! – А чому не ти? – У чому? В шкарпетках і з пінкою для гоління? Лабораторна робота з хімії. Учитель запитує учнів: - Машенька, якого кольору в тебе вийшов розчин? - Червоного, Марія Іванівна! - Малодець, п'ять. А в тебе, Петрику ? - Фіолетового, Марія Іванівна! - Молодець, Чотири. А в тебе, Вовочка? - Чорного! - Вовочка, два! Клас, лягай! Заходить п’яний студент до приймальної комісії на екзамен, і тримаючись за парту питається: - А ви в п’яного студента екзамен приймете? - Так! - А в дуже п’яного? - Ну, добре. - Хлопці! Заносьте Петра. - Які три слова найчастіше зустрічаються по всьому світу? - Я тебе люблю? - Made in Chinа. |
Небита жінка , що неклепана коса ... =)
Жінки схожі на банки с концервами. Один мужик відкриє а інші потім їдять. |
|
Приїхав американець до Закарпаття в глухе село, пише в своєму щоденнику
1.запис - В лісі заблукала коза шукали 3 дні, знайшли, потім 3 дня їбали її -- я не люблю українські традиції 2.запис -В лісі пропала дочка попа шукали неділю, потім неділю їбали її -- я люблю українські традиції 3.запис -Ну нахуя я пішов до того лісу! |
Якщо ваш чоловік:
1. Не грубить. 2. Не п'є. 3. Не дратує. 4. Не сидить за компом. 5. Не ходить з друзями в лазню. Потикайте в нього палицею ... Походу він здох. |
Цитата:
|
- Ти п'яна?
- Хто тобі сказав? - Твої очі. - Сам ти п'яний. Де ти бачив говорящі очі? ******** Йдуть двоє п’яних по рейсах. Один другому каже: - Шось ті сходи вже дуже довго тягнуться. - Ага і поручні дуже низькі. Тут один розвертається і говорить: - О ліфт доганяє! ******* Валєра грає з бараном у шахи. Підходить кум: - Ну і як? - Баран – він і є баран. - А який рахунок? - Два-два. |
|
|
Стоїть Янукович в кабінеті навпроти свого портрету і каже:
- Що з нами буде, як націоналісти до влади прийдуть? Портрет відповідає: - Мене знімуть... а тебе повісять. Український закон збереження: Статки Ахметова ростуть пропорційно зменшенню валютних резервів держави Назва "Свобода" в транскрипції для Януковича читається як "Зона" Відповідаючи на питання про те, чи вірить він у те, що Янукович зможе обратися удруге, Вілкул сказав: "Так. Більше того, я впевнений, що це критично необхідно державі. Друга каденція Президента Віктора Федоровича Януковича - це мегаважливо для країни. Повинні бути завершені ті зміни і реформи, які розпочаті зараз". Просто народ якийсь чудний попався: живучий на диво! |
— Миколо, на що ж ти це — ніц не робиш, по господарству не допоможеш, на роботу не ходиш?
— А раптом війна!.. — а я зморений... Жидівський погром в Одесі. До погромників звертається старий жид: — Беґите все, что хотите, толька не тґогайте маю дочь Саґочку! Сара: — Hу, папа! Погґом єсть погґом!.. Пиляє чоловік берізку. Пиляє, червоніє. Підходить до нього їнший і питає: - Ти чого берізку пиляєш? Вона ж така гарна, молода, виросла на українській землі. - Та гарна, гарна... Але ж прийдуть москалі і скажуть: "Вот видите, исконно русский пейзаж" Ловлять українець і росіянин рибу. Тут бац - піймали золоту рибку. Вона каже щоб загадували три бажання. Одне уркаїнець, а два - росіянин. Що за несправедливість, але як рибка каже так і буде. Росіянин каже: - Вот терпеть этих хохлов не могу. Первое желание: хочу чтобы ни одного хохла в России не было. - А второе желание... Это я их выгнал, они опять приедет. Хочу чтобу стена вокруг России была огромная, ни сломать, ни перелезть, ни перепрыгнуть. Зробилв се це рибка. Тепер черга українця. - Що, рибко, зробила? Хммм... Жодного українця в Росіі? І ніяк не перелізти стіну? Добре... Ну що ж, заливай бетоном Кінець 40-х років. Поліська глибинка. Криниця, біля криниці починається ліс. З криниці чоловік витягує відро і збирається попити води. З лісу виходить інший чоловік: - Чоловіче, не пий!!! Москалі криницю отруїли. - Чєво ти гаваріш? - Та пий, кажу, повільніше. Вода холодна - застудишся |
Два солдата копають окоп. Вирішили перепочити.перший солдат:
- Фух!!! Оце я ослаб. - А я б, краще, бабу... |
|
Встає вранці сім'я.
Батьки збираються на роботу, Вовочка в школу. Мама приймає душ, і тато заходить в цей час у ванну і чистить зуби. Дай думає пристроюсь. Роблять батьки свою справу ... Заходить в цей час Вовочка у ванну і бачить як тато «натягує» маму. Тато думає: «Дитина бачить таку картину, потрібно якось відмазуватися». Починає тато бити маму по дупі і говорить: - Щоб Вовочку не била, щоб Вовочку не била! А Вовочка підтакує: - Правильно, правильно, тато, і КОТА ВИ@БИ, щоб не дряпався! |
|
Українець побував в Іспанії.
Вдома його розпитують - ну, як там, що? Яка така корида? - А що корида? Арена така, велика, гарна... Чоловіки іспанські сидять - гарні, спокійні... Жінки іспанські сидять - гарні, спокійні... Бугая випхали на арену - здоровий бугай, спокійний... Тореадор вийшов на арену - гарний такий, спокійний... Аж раптом витягає він комуняцький прапор - і всі як з розуму посходили! - куме, а що там пишуть у інтернеті? - та обсуждають давоський скачок прэзідента. - а шо, він там забагато випив і знову скакав? - та ні, не наливали ж геть зовсім. - а чого ж він тоді скакав? - так він скака з панелі на панель, а вєздє аблом. - ну шо ж за люди на тій панелі такіє чорствіє!? - та, мабуть, панелі у ніх нє той системи. Перші ознаки року 2013 : Сніг ще не зійшов, а дорожного покриття на дорогах ( в народі - асфальту) вже нема. |
Пришла бабка на медогляд. Лікарь її питае:
- Бабуню! Що це в тебе за татуювання таке дивне на спині? - То хлопець один на нічліг попросився ... А я йому питаю: - Ти хто такий будеш синку?? - Ну ... типу митець я ... татуювання роблю ... - А я і ляпнула здуру: "Гаразд - пущу, якщо ти мені дрова наколиш". Мати знайшла на компі порнуху і відлупцювала старшого брата ! Старший мені напинав стусанів, за те, що не вмію порнуху ховати.. А я що??? - Сиджу і мовчу, порнуха-то таткова... |
Дамп для ORTON (Globo) - X403p HD на 01.02.13.*
софті globo_x4_xwindow_sab_1.5.10_gisclub.tv версія завантажувача 1.1.6* на супутники (4W +4.8 E +13 E +31.5 E +36 E +53 E +75 E +85.2 E +90 E) додані канали Триколор близько 100к-показує Триколор-36E* працює з новим і старим пультом* порти виставляємо під свій ресівер |
- Уявляєш, у мого коханця постійно рвуться гумові нацюцюрники!
- Щастить ... А у мого постійно спадають. - Любий, я сьогодні без трусиків ... - Галю, ну досить вже про це! Скоро роботу знайду, купимо тобі усе. Їдуть у купе хлопець і дівчина. Увечері попили чаю, поговорили, хлопець на верхню полицю - й спати. Вночі прокидається, дивиться вниз - дівчина спить абсолютно гола, простирадло на підлозі лежить. Зліз, вкрив, спить далі. Знову прокидається, дивиться вниз - та ж картина. Зліз, вкрив, спить далі. І так за ніч кілька разів. Вранці дівчина виходить на станції. Він допомагає їй винести валізу. На пероні вона дає йому 100 гривень. він: - Навіщо це? Вона: - Десять - за те, що валізу доніс, а на решту купи собі капусти, цап! - Доктор, що зі мною? Кожний ранок, коли я дивлюся в дзеркало, мене тягне блювати. - Не знаю, пані, але можу вас запевнити, у вас 100-відсотковий зір. |
У темі 1 долучень
Fog TV 12.5° W
11343 H DVB-S/MPEG-4 2400 7/8 |
Людина адаптуєтеся до всього, навiть до шибениці.
Подригаеться, подригаеться та заспокоїться. |
Перший:
- Ось би накупити китайських годинників дешевих, на машині часу махнути в минуле на 20 років, там їх продати по високим цінам і накупити на виручені гроші долари за копійки! Другий: - Або краще придумати таку машину, як ксерокс. Але для предметів! А потім взяти кусок золота, і ксерити його, ксерити! Третій (головний): - Так, панове міністри… ще будуть пропозиції як підняти економіку України? ****** - У вчительки першого класу виникли труднощі з одним з учнів. Вона запитала: "Що з тобою, хлопчик"? Хлопчик відповів: "Я занадто розумний для першого класу. Моя сестра в третьому, а я розумніше її! Думаю, я теж повинен вчитися в третьому"! Для вчительки це було вже занадто. Вона повела хлопчика до директора і пояснила усю ситуацію. Директор подумав і сказав хлопчикові: "Я проведу тест, і якщо ти не зможеш відповісти на яке-небудь з питань, то повернешся назад в перший клас, і поводитимешся добре". Хлопчик погодився. - Скільки буде 3 x 3"? - 9 - Скільки буде 6 x 6? - 36 І так було з кожним питанням, на яке, на думку директора третьокласник повинен знати відповідь. Тоді директор обернувся до вчительці і сказав: "Гадаю, хлопчик може піти в третій клас". Тоді викладачка відповіла, "У мене теж є свої питання: - Що є у корови у кількості 4, а у мене тільки 2? Хлопчик, після паузи відповів: - Ноги - А що є такого в твоїх брюках, чого немає в моiх - Кишені - Що тверде і рожеве - коли входить, і м'яке і липке - коли виходить? Директор остовпів з розкритими очима, і не встиг випередити відповідь. - Жуйка! - Що робить чоловік - стоячи, жінка - сидячи, а пес - на трьох лапах? Тепер очі директора насправді витріщилися широко, але перш ніж він встиг, щось сказати, хлопчик відповів: - Подає руку - Тепер я поставлю 7 питань з розряду ХТО Я?: Ти вставляєш в мене свій кол. І я стаю мокрою раніше тебе? - Намет - В мене входить палець. Кращий чоловік отримує мене першим? - обручка - У мене тугий стержень. Мій кінець встромлюється. В русі я тремчу? - Стріла - Яке слово в англійській мові починається з F і закінчується на K і означає багато жару і хвилювань? - Firetruck"(Пожарка) - Яке слово починається з F і закінчується на K? Якщо цього немає тобі доводиться працювати руками? Fork(Вилка) "Це є у усіх чоловіків, у когось це довше, у когось коротше. Чоловік дає це своїй дружині, після весілля? - Прізвище - У якого органу немає кісток, є м'язи і багато вен. Він пульсує і відповідає за зайняття любов'ю? - Серце Директор з полегшенням видихнув і сказав вчительці: Відправте нахуй його прямо в університет!!! На останні 7 питань я сам відповів неправильно! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010