Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

slavon 03.08.2011 12:28

Цитата:

ривіт всім!!! У мене супутники амос, сіріус, хотбірд У мене ось таке питання яким чином розміщені супутники на антені якщо стати рівно перед нею???? тобто який 1-й, 2-й, 3-й ???? ПІДКАЖІТЬ ХТОСЬ наперед вдячний
Значиться так, шановні новачки і ті хто поки не в темі по таких питаннях - як кажуть "вчимо матчасть", раджу почати з цього

funt3 03.08.2011 12:29

Цитата:

Допис від Marjan1992 (Допис 39540)
Так от люди у мене ось така проблема !!!! Дивлюся канал 2+2 і тут починає рвати картинку і пропадає повністю сигнал , потім я переключаю на любий канал із супутника хотбірд там є сигнал потім переключаю назад на 2+2 сигнал появляється... але через деякий час знову починає рвати картинку і я знову змушений включати на хотбірд і назад на сіріус
І ще ось таке із супутником амос дивився телевізор(канал 1+1) виключив на пульті пішов десь на 2 годинки проходжу , включаю телевізор і немає повністю сигнала так само беру включаю на любий канал із супутника хотбірд або сіріус вертаю назад на канал 1+1 і сигнал появляється!!!!!!

ТАк ось я б хотів дізнатися що це таке може бути якісь чудєса чи що???? І що мені робити обясніть хтось, а то я в цьому повний чайник

Міняй дісек і перевір кабель

kreshnot 03.08.2011 17:15

[QUOTE=Marjan1992;39540]....починає рвати картинку і пропадає повністю сигнал [/QUOT

Таке може бути коли БЖ ресівера починає дохнути,поміняй електроліти в БЖ.

Marjan1992 03.08.2011 17:19

Але так буває не весь час ось сьогодні не рвало картинки вроді все ок!!!! Незнаю якісь чудєса із тою антеною )))) нУ побачу що буде дальше якщо буде рвати картинку то понесу в ремонт ресівеР:) Дякую всім за відповіді

kreshnot 03.08.2011 21:02

Marjan1992,(забув написати) Конвертор може таке теж витворяти ,спробуй замінити.

tarasza 03.08.2011 21:17

проблема така була Marjan1992 пробуй конвектори замі:)нити kreshnot правий

Serega 03.08.2011 21:53

Цитата:

Допис від Marjan1992 (Допис 39540)
Дивлюся канал 2+2 і тут починає рвати картинку і пропадає повністю сигнал , потім я переключаю на любий канал із супутника хотбірд там є сигнал потім переключаю назад на 2+2 сигнал появляється...

Цитата:

Допис від Marjan1992 (Допис 39574)
нУ побачу що буде дальше якщо буде рвати картинку то понесу в ремонт ресівеР:) Дякую всім за відповіді

Якщо є можливість - підключи до своєї антени робочий ресівер і потестуй роботу.
Повториться те ж саме - шукай причину в конвертері, дісеку, кабелі.
Нормально робитиме - твій ресівер треба ремонтувати.

Marjan1992 03.08.2011 22:39

І так дякую вам всім за відповіді!!!!

Дивіться що я сьогодні замітив цілий день картинки не рвало , а ось підвечір коли почався матч Рубін - Динамо перший тайм дивився все було ок , а ось у другому таймі десь біля 20:00 почало рвати картинку і пропадати сигнал Як на Сіріусі так і Амосі (А хотбірд працює йому хоть би шо) !!!!! Так ось якщо завтра такеж буде повторюватися десь о 20:00 то віднесу я свій ресівер до друга нехай він подивиться на ньому у себе пару днів !!! якщо буде такийже самий прикол то він казав що потрібно міняти дісеки !!!!!! Хто що ще порадить мені??? :)

А ось зараз все ок показує не рве картинку ні на сіріусі ні на амосі !!!!! Так як це розуміти такі проблеми годинку глючить а потім все знову ок????

slavon 03.08.2011 22:50

Цитата:

Дивіться що я сьогодні замітив цілий день картинки не рвало , а ось підвечір коли почався матч Рубін - Динамо перший тайм дивився все було ок , а ось у другому таймі десь біля 20:00 почало рвати картинку і пропадати сигнал Як на Сіріусі так і Амосі
Якщо б це було восени або навесні то такі фокуси можна було б списати на сонячну інтерференцію, але ж зараз на дворі літо, та й сама інтерференція на всіх трьох супутниках одночасно не від бувається, а по черзі зі сходу на захід і триває не більше 15-20 хв на добу.
Цитата:

А хотбірд працює йому хоть би шо
Щось мені здається що у Вас антена на ці два супутника погано налаштована - сигнал на грані зриву - маленька хмарка і рве сигнал.

Marjan1992 03.08.2011 22:53

slavon, Ні у мене на Амосі і Сіріусі сигнал 75- 80% А то і більше!!!! Аж ніяк не може рвати через це:)

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010