![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
[QUOTE=Marjan1992;39540]....починає рвати картинку і пропадає повністю сигнал [/QUOT
Таке може бути коли БЖ ресівера починає дохнути,поміняй електроліти в БЖ. |
Але так буває не весь час ось сьогодні не рвало картинки вроді все ок!!!! Незнаю якісь чудєса із тою антеною )))) нУ побачу що буде дальше якщо буде рвати картинку то понесу в ремонт ресівеР:) Дякую всім за відповіді
|
Marjan1992,(забув написати) Конвертор може таке теж витворяти ,спробуй замінити.
|
проблема така була Marjan1992 пробуй конвектори замі:)нити kreshnot правий
|
Цитата:
Цитата:
Повториться те ж саме - шукай причину в конвертері, дісеку, кабелі. Нормально робитиме - твій ресівер треба ремонтувати. |
І так дякую вам всім за відповіді!!!!
Дивіться що я сьогодні замітив цілий день картинки не рвало , а ось підвечір коли почався матч Рубін - Динамо перший тайм дивився все було ок , а ось у другому таймі десь біля 20:00 почало рвати картинку і пропадати сигнал Як на Сіріусі так і Амосі (А хотбірд працює йому хоть би шо) !!!!! Так ось якщо завтра такеж буде повторюватися десь о 20:00 то віднесу я свій ресівер до друга нехай він подивиться на ньому у себе пару днів !!! якщо буде такийже самий прикол то він казав що потрібно міняти дісеки !!!!!! Хто що ще порадить мені??? :) А ось зараз все ок показує не рве картинку ні на сіріусі ні на амосі !!!!! Так як це розуміти такі проблеми годинку глючить а потім все знову ок???? |
Цитата:
Цитата:
|
slavon, Ні у мене на Амосі і Сіріусі сигнал 75- 80% А то і більше!!!! Аж ніяк не може рвати через це:)
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010