![]() |
У темі 1 долучень
Актуальні ключі (22.02.2013)
|
Петро! Тобі вже 21 рік! Ти чого ще не женився??! Он дивись яка дівчина - Маринка - гарна, як гілочка струнка!!!- Не подобається вона мені!!!- Так подивись - он Меланка - кров із молоком!- Погана!-Та хто ж тобі, курва, подобається??! -Андрійко... -Ти шо?! Йобнувся? він же - МОСКАЛЬ
Дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби: — Яких марок у вас є? Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся: — Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити! Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю. — А ребристі є? — Є. — А з вусиками? — Є — Мені тільки хліба купити!!! — А з якими смаками у вас є? Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає: — Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити? |
У темі 1 долучень
All Biss Active Keys 23.02.2013
|
У темі 1 долучень
Таблиця BISS ключів від Hurkot, станом на 18.02.2013р.
|
|
|
|
Масаж від Азарова
Рільси, рільси, шпілі, шпілі. Пришел поезд опізділий, із последнего вагіна вдруг посипалось зерно... |
|
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * Я не розумію людей, які не розуміють, що я їх не розумію. * * * Дівчино, ви не хочете знятися в рекламі Колгейта? А то у нас бобер захворів... * * * Політ думки не відбувся через туман в голові. * * * Бути жінкою дуже важко. Хоча б тому, що доводиться мати справу з чоловіками. * * * Шлюбний договір - це заповіт на випадок несподіваної смерті шлюбу. * * * Де б знайти рідину для зняття стресу після зняття макіяжу? * * * -Мамо, ви в новій шубці така красива! Як наша собака! * * * Маленькі хитрощі. Якщо рахувати овець парами, можна заснути в два рази швидше. * * * Захисників тварин дуже легко впізнати по лютій ненависті до людей. * * * Лікую "рожу". Харям і мордам- прохання не турбувати. * * * "Ми" може говорити тільки вагітна жінка і людина з глистами! |
У загальну тюремну камеру приводять новачка.
Його запитують: - Який термін дали? - Вісім років. - За що? - За надання першої допомоги людині. - Як це так? - Так сиділи ми за столом, вечеряли, а у тещі кров з носу пішла. Щоб кровотечу зупинити, я їй на шию джгут наклав. |
Перед Олімпіадою 80-го року в московську торгівлю надійшла інструкція:
бути особливо ввічливими й не відмовляти покупцям ні в чому. Заходить у магазин чоловік і запитує: -Мені б рукавиці... -Вам які? Шкіряні, замшеві, шерстяні? -Мені - шкіряні. -А вам світлі чи темні? -Чорні. -Під пальто чи під плащ? -Під плащ. -Добре...Принесіть, будь ласка, нам свій плащ, і ми доберемо вам рукавиці потрібного кольору й фасону. Поруч стоїть літня акторка й усе слухає. Потім нахиляється до того чоловіка й театральним шепотом, так, що чути на всю торгову залу, каже: -Не вірте, хлопче! Я їм уже й унітаз була притягнула, й дупу показувала, а туалетного паперу однаково немає! |
У темі 1 долучень
Ключi (27.02.13)
|
|
Війна між Україною і Німеччиною. Тимчасове перемир'я. На кордоні з одного боку стоїть українець , з іншого - німець.
Українець кричить: - Німець! - Шо? - Пішов на хуй! Німець змовчав, а українець знову: - Німець! - Ну шо? - Пішов на хуй! Німець знову змовчав ніби як перемир'я ж ... - Німець! - Що хочеш? - Пішов на хуй! Не витримав німець пішов до начальства скаржитися, мовляв так і так, вічно нас українці посилають, ну начальство йому й каже: - Ну це українці зовсім оборзіли, а ти відповідай йому тим же. Приходить німець на кордон і кричить: - Українець ! Тиша ... - Українець ! ! Тиша ... - Українець ! ! ! - Німцю, то ти? - Я. - Пішов на хуй! |
— Татку, татку, а я єврей, чи українець?
— А чого ти питаєш, синку. — Та в нас у школі один велосипед продає за 50 гривень. Так я оце думаю: чи мені за 30 зторгувати, чи побити і так забрати. Йде лисиця по лісу, чує з кущів "ку-ка-рі-ку", стриб туди. Проходить година. Вилазить вовк, застібаючи ширінку, і каже: - Як добре знати іноземні мови! |
- Ви з комп'ютером на "ти" чи
на "ви"? - Я з комп'ютером на "йоб твою мать"! |
Прийшли Євреї до рабина
І питають Чого нас всі так не люблять? Рабин каже Принесіть мені завтра по бутилці горілки я вам розкажу Приносять євреї горілку Рабин каже Налийте в цю бочку,зачерпає трошки,надпиває,спльовує воду І каже Ось за це вас і не люблять!!!! |
Бидло воно і в Африці бидло,
лише в Україні воно президент. |
|
|
Кактус, який 10 років простояв
біля компа, почав роздавати wi-fi. |
-Внук до Діда:
Діду,а Ви де колись сиділи в контактах чи в однокласниках? Я сидів на нарах за контакт із однокласницею Внучку. |
У темі 1 долучень
ключi 03.03.2013
|
У темі 1 долучень
Ключі на 02.03.2113 в форматі SoftCam
|
Bayern Tv (FCB TV) Eutelsat 7A
У темі 1 долучень
FCB TV
7E-- 12545 H 6666 Category: Sport - Football Викладання ключів у відкритому вигляді заборонено!!! __________________ |
|
Італійське містечко.
(Зауважимо - в містечку доволі багато наших заробітчан) Ранок. Напівпорожня кав'ярня. Вусатий, волохатий і опецькуватий господар Анджело зробив мені капучіно, і сидить за стойкою, насолоджується сигарою з кавою. Тут заходять руссо турісто, і по них видно, що швидше за все з Москви. Відразу роблять кислі пики, з явною зневагою оглядають заклад, і починається: - Божє, какоє убожиство, жуткая правінция... Анджело, витягнувши з рота сигару з непередаваним італійським акцентом видає українською: - Пішли на ***уй звідсіля, москалі й***ні... Москвичів як вітром здуло... інфо Розмова по телефону (підлеглий телефонує керівнику): - Алло. - добрий день, Іван Григорович. - добрий. - Вітаю Вас зі святом - з 8-м березня. - Дякую. Але ж я не жінка. - Я знаю що Ви не жінка. Але сука ще та... |
Прийшов Янукович до ворожки, і каже:
— Розкажи мені про майбутнє. Ворожка: — Бачу — ти їдеш у авто з відкритим верхом, бачу навколо сотні тисяч людей. Бачу, що ці люди дуже раді, вони стоять з прапорцями, кульками, аплодують, кричать "Браво!", У всіх дуже щасливі обличчя! Янукович посміхнувся, і каже: — Ну так... Народ мене любить! А я можу потиснути їм руки? — Ні. Кришка труни закрита ... |
Посварилися чоловік із
жінкою. Він (похнюплено) -То ти тепер мені не готуватимеш? -Ні! -І не прибиратимеш? -Ні! -І не даси? -Дам. Але лише ззаду. -Чому?! -А щоб очі мої тебе не бачили! Приїздить чоловік до невеличкого містечка. Виходить з вокзалу і бачить траурну процесію. Грає музика, несуть вінки, йде жіночка у чорному. Шість чоловіків несуть труну, а в труні сидить мужик і палить. Чоловік підійшов ближче і до мужика у труні звертається: -Це що таке? -Не бачиш, похорон. -А кого ховають? -Мене. -Але ж ти живий! -От і я кажу, а їм пофігу! - Прапорщик тягне за ворота частини тачку з гівном. Назустріч другий прапорщик: -О! Що спер? -Да нічого.Ось, гівно вивожу. -Брешеш. Щось на дні заховав. -Да кажу тобі, гівно везу. Можеш перевірити. Другий і так, і так...Потім закатав рукава і порився. Нічого! -Ну, ти даєш! Перший пішов далі і під носа собі; -Що спер? Що спер?... Тачку спер! |
Вчителька каже:
- Діти, скоро свято - 8 Березня, складете якийсь-небудь віршик з цього приводу. Вовочка встає і розповідає: - Восьме Березня вже так близько-близько,так-що рости швидше, моя піпіська... Вчителька: - Вон! До директора, і розповіси, за що я тебе вигнала! |
ДАІшник зупининяє авто.
- Перепрошую, Ви із партії регіонів? - Ні! - Тоді, може із Донецька? - Ні! - Так чого ж ти, козел смердючий, по зустрічній летиш??? |
- Ааа! Я бачу зеленого чоловічка! Він світиться! Ааа! Що робити?
- Переходи дорогу, ідіот! |
|
Сидить чоловік в туалеті, тужиться, тужиться... Дружина повз проходила і випадково світло вимкнула. З туалету:
- Аааааааа! - Дорогий, це ти? - Дура я думав в мене очі лопнули! |
Покохала хлопця я.
Придивилась - москаля. Добре, що дав тато Мені з собою лопату. Ох! Недовго я любила - Враз лопатою угріла! Будеш знати, сучий синку, Як кохає українка! ***** - Привіт, Катя тут живе? - Вона переїхала. - Кого? |
Приходить молода дівчина до стоматолога всіла вкрісло, дивиться він її врот, і каже оцей зубчик треба буде видалити! Зараз я зроблю укольчик, щоб ви не кричали, дівчина йому у відповідь, лікарю ащо буде так приємно!:o:o:o
Іде пяний мужик додому ,бачить передним величезна білка ,він донеї каже ,білка а вона йому ,білка ,білка ,він до неї каже ,що тобі від мене, а вона йому ,ти давно мені горіхи купляв.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
http://storage1a.censor.net.ua/image...shops_big2.jpg
УкрАвтоЯм - ДОРОГА ДЛЯ БОБИКІВ |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010