![]() |
Цитата:
|
Підкажіть будьласка... Хочу змінити заставку в дампі, скачав прогу Bmp2logo 061010 RUS3b.rar, можна поміняти вибравши для цього дамп чи треба брати для цього тільки софт(без каналів та ключів)???
|
Цитата:
|
Проблема з прошивкой
У темі 1 долучень
Добрий день,у мене проблема з прошивкой тюнера 4100с
коли я я хочу прошити тюнер з компа у мене на цифрбаті висвічується r010 пробував різні дампи скачувати різні прошивки,ну результату нема в самому дампі коли йде перевірка компорта воно написано закінчено,а коли йде перевірка stb даних воно написано помилка пробував як з usb перехідника так і прямо з компютерного "встройеного" компорта,драйвера на місці. у мене на компі стоїть Windows7 |
ВоваП, якою прогою шили ??? Комбайном пробували шити ???
|
Хотів сьогодні залити список каналів за допомогою завантажувача Upgrade 08-14-2007 bootloader, вставив дамп, вибрав команду "defaultdb(PRC) – настройки по умолчанию (спутники, транспондеры, каналы)" пішов процес завантажування, увімкнув ресивер- все те саме що і було до цього. Що я не так зробив?
|
arki, Зробіть, для страховки, дамп ПЗ ресіверу на ПК. Потім скиньте налаштування ресіверу у заводські - має бути те що Ви залили...
|
|
Чи є в архіві сайту софт 1.2.31 Амстар для Глобо 4100С?Якщо є,скиньте,будь ласка адресу.
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010