![]() |
Цитата:
1.ЕМУ Х8х0 відкриває практично те саме що Х5х0 2. "Цьоця Шура"на обох лінійках ресіверів зараз можлива і практино нічим не відрізняється, зі всіх пакетів що йдуть на Х5х0 на Х8х0 не йде тільки 3локолор, та і то можна залити неофійційний дамп який це виправить, що є значно дешевше ... 3. Софтова підтримка обох лінійок завершена. 4. Вартість переробки досить висока та вимає високого рівня кваліфікації ... |
І на майбутнє,щоб мати більш-меньш довшу софтову підтримку для свого апарату - ні коли не брати більше тюнера від "компаніі" Сат Систем (СС)!!! Це вже гірким досвідом доказано по підтримці 700-тих, Х800-тих і тепер всього навсього за 2-3 роки припинення підтримки тюнерів 500-і серіі, і так буде постійно,так як клієнт ім потрібен тільки разово для купівлі іх "бренда" РАЗ на 2-3 роки...
|
kill27 З такими запитання Вам потрібно звернутись на офіційний форум підтримки ТМ Openbox або на форум Оренбоксфанів
|
Де у Львові можна прошити Опенбокс ікс800?
|
Сьогодні знайшов за 30 грн.., але в мене меню лише російською мовою, а я хочу щоб українська була.., де можна перешити саме програмне забезпечення?
|
Написав тобі приватне повідомлення,що і як.
|
Софт де можна скачати на openbox x600 ?
|
Цитата:
Openbox F-100,AF-1700 |
Доброго дня всім !...
Читаю форум та не можу зрозуміти... як в Овпенбокс (820) ввести ключ на Zee TV з пульта? Чи я все ж таки правильно зрозумів - що на даний час взагалі не можливо....а інші ключі (крім БІСС)тільки за допомогою pobedit ? (Вибачайте за такі запитання , але мені ніразу не доводилось мати справу з ключами для опена). Дякую... |
Це тільки в модефіковані софти для лінійки Опенів Х800 - Х820 можна вводити ключі в Іrdeto2 для Bulsatcom, Canal Digitaal, та Zee TV і зараз іх вже можна писати через компорт (не давно було тільки через житаг)
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010