![]() |
arki,Так що заважає поставити дісік 1,1 замість комутатора 0/12В і налаштувати каскад дісіків 1,1 + 1,0 ...
|
Або ви не зрозуміли щось- або я не зрозумів, дивіться:
"горинич" мій стоїть на відстані 30м від будинку(ближче не виходить). На будинку стоять ще дві тарілки 75е. 53е+36е. В будинок іде два кабеля, один від горинича інший від решти двох тарілок... поясніть що можна зробити крім що комутація на 12в??? ТЯНУТИ 4 кабеля від "горинича"(4 бо там ще й 19е) по 30м або навпаки-не цікаво:o |
arki, у мене така сама ситуація як у вас + ще 90*, до тюнера іде два кабеля ч-з комутатор 12v.
|
arki, у тому місці де у тебе сходяться ці два кабеля, став замість 0/12В, дісік що працює по протокому 1,1 (4, 6, 8 чи 10 портовий не має значення) , на 1 порт того дісіку включаєте чотирьох голового , на 2 - інші 2 антени ...
|
Цитата:
Не знав цього......:eek: |
arki,Ну так. Дісік 1,1 раджу брати Ортон, йому в каскад 1,0 також бажано Ортони ... У мого брата так працює, з Ву+ УНО, антена на 31,5Е+З6Е+39Е винесена метрів на 30 від трьохголового ...
|
У темі 2 долучень
Підключення дісеків на різний смак..Каскадне підключення по рекомендації Славіка...
|
Цитата:
slavon, Славко спешу треба 1/4 і потім його комутувати в 1/6,8,12,16 по протоколу 1,1 ,в мене так і працює все,давно так підєдную,ще коли у Львові жив ,антени були розкидані по балконах і криші!!! |
Zhora15, Не знаю dresmille, по-моєму дісіки 1,0 не вміють далі пропускати команди керування, тобто відразу після ресіверу ставиться 1,1 (або 1,2) дісік, далі 1 або декілька дісіків 1,0, тобто так як показано у файлі diseqc11using.rar Так ???
|
slavon,
Дивись три антена по три голови, комутуємо їх в 1,0 виходить три дісика,потім з порта тюнер тянемо до дісика-свіча 1,1 (1,2,3 порт(наприклад порт не має значення) і від дісика -свіча 1,1 виводимо через порт тюнер до тюнера .... в тюнері виставляємо в 1,0 порт дісика 4 портового в 1,1 порт дісика-свіча .... якось так Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:04. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010