Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Який у кого інет? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=525)

Эмин 23.07.2013 15:06

у нас в Києві багато інетів норм приблизно ціна 50 грн 100м\біт

slavon 23.07.2013 15:24

Эмин, Так це зрозуміло, у нас у Львові приблизно так само...
А що робити жителям більшості райцентрів, містечок і смт - там в кращому випадку Укртелеком, зі своїм ОГО та гнилими лініями... А про жителів більшості сіл я взагалі мовчу - там в кращому випадку тільки мобільні провайдери "зі своїм сервісом " і неадекватними цінами...
Недавно в моє село прийшов нормальний швидкий нет по технології ВайМакс, так що ви думаєте знайшлося пару дибільних бабів які ходили по селу і збирали підписи проти, мовляв це дуже шкідливо... До мене прийшла одна така мантелепа, порадив їй піти підірвати дві вишки КС за 5 км, все одно зв'язок х*уйовий дальше нікуди, тарифи грабіжницькі , а шкоди від GSM вишки більше ніж від ВайМакс...

Zhora15 23.07.2013 15:43

У мене нет пиз...тий))))) Хай живе в Україні EDGE ВІЧНО... мля!!!!

arki 23.07.2013 16:09

Цитата:

Допис від Эмин (Допис 87601)
у нас в Києві багато інетів норм приблизно ціна 50 грн 100м\біт

Та я думаю... Вже коли б і в Києві не було то північна корея відпочівалаб :o

Цитата:

Допис від slavon (Допис 87603)
Недавно в моє село прийшов нормальний швидкий нет по технології ВайМакс

а що за технологія???

slavon 23.07.2013 16:31

arki,
Цитата:

WiMAX від англ. Worldwide Interoperability for Microwave Access Стандарт IEEE 802.16 — стандарт безпровідного зв'язку, що забезпечує широкосмуговий зв'язок на значні відстані зі швидкістю, порівняною з кабельними з'єднаннями.
Назву «WiMAX» було створено WiMAX Forum — організацією, яку засновано в червні 2001 року з метою просування і розвитку WiMAX. Форум описує WiMAX як «засновану на стандарті технологію, яка надає високошвидкісний бездротовий доступ до мережі, альтернативній виділеним лініям і DSL»;
Більше тут

Sat-eXplorer 23.07.2013 18:50

Цитата:

Допис від slavon (Допис 87603)
...підірвати дві вишки КС за 5 км, все одно зв'язок х*уйовий дальше нікуди, тарифи грабіжницькі...

Я б не сказав:
Це вдень. Вночі швидкість завантаження тримається на рівні 190 кбіт/с, а це вже фактично межа EDGE технології (256 кбіт/с).
Щоденна плата з усіма відрахуваннями становить 0,8 грн./доба, якщо користуєшся, пакет трафіку БЕЗЛІМІТНИЙ.

P.S. Я не захищаю Кучмастар, а пишу як є. Кращого провайдера у моїй місцевості немає. МТС повна *опа, там навіть ш@аринг зависає. Інтертелеком здав позиції, швидкість вдень на завантаження 100 кбіт/с, консультанти посилають подалі: мов, ти, лузер, підключи антену, при цьому програма AxesstelPst EvDO BSNL показує сигнал при якому максимально можлива швидкість порядку 1,5-2 Мбіт/с!!!
Всі провайдери глючили і будуть глючить. Так вип'ємо за те, щоб ці глюки були короткочасними :) А геймерам побажаємо нульового пінгу.

slavon 23.07.2013 20:13

Sat-eXplorer, У нас в селі вишки кучмастар немає, і вже напевно ніколи не буде - вишка є в сусідньому місті та в 2 селах, приблизно на відстані в 5 км в різних напрямках від села - на схід, захід і південь... Зв'язок за останній рік "пікращився" так шо сам піздец - з хати подзвонити вже нормально не можна - або "квікає" і "кашляє" замість розмови, або розриває зв'язок - покриття на грані зриву зв'язку...
Доступ до інтернет якщо 5 КБайт/С (40 кБіт/с) то це вже рахується добре ... Про інших GPRS/CDMA операторів навіть згадувати не хочеться... :D

arki 23.07.2013 20:47

У нас наприклад покриття Київстара гарне, базові їхні є вскрізь, жпрс інет стабільний, для шаріка норма. Але швідкість його низька 15-25Кбт/с, хоч заявлена біля 80Кбт/с. Коли б то EDGE було б не погано, тільки його тут і близько немає. Интертелеком покриття ледь-ледь, та "швідкісний" ого є, але більше не працює ніж працює... Ото такий по селах інет!!!:eek:

D-Misha 15.11.2013 13:34

Мене цікавить позиція тих, хто на даний момент користується мобільним інтернетом від "Київстар"... Яка послуга на нині сама актуальна? Я маю Інтертелеком "Супер Безліміт" за 100 гр м-ць +мобільний "Інтернет без меж" від Київстар, де кожен день знімає 1.33 незалежно від того, користувався чи ні.Чи є послуга на день користування?Яка ціна?Який тарифний план має бути на мобільному, під послугу на день користування?

Петрович 15.11.2013 14:00

[QUOTE=D-Misha;94070]..."Інтернет без меж" від Київстар, де кожен день знімає 1.33 незалежно від того, користувався чи ні. .../QUOTE]

Я користуюсь цією послугою від Київстар.Після поповнення рахунку активую послугу набираючи *154*3#.Одразу знімає 27 грв на 30-ть календарних днів.Якщо на рахунку є така сума просто так саме активую.Є ще сімка від DJUICE,"Інтернет без меж" коли заходиш знімає 2.0 грв до 24.00.В інші дні не знімає!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:33.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010