![]() |
У темі 1 долучень
sattel77, ось схема
|
Цитата:
|
Привіт! Зогрів рес глобо 7010А скрив панель кондюки цілі коли в ключаю в розетку в блоці щось отак цок-цок-цок коротше цокає. Би ви не думали що це бомба)))) Рес накрився від великої напруги!!!!
|
Цитата:
|
:Dпровіряй мережевий конденсатор.і всю обвязку
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт! А мереживий конденсатор назвіть мікроферат і яку провіряти обвязку що ви написали. Замінив конденсатор 400в мк 470 цок є дальше!
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Ось він рідненький блок живлення!!!!!!:(
|
Напевно в блоку живлення стоїть ШИМ 5M0365R ???
Провір на обрив два послідовно зєднані резистори 0.5вт з плюса конденсатора на 3 вивід шима по 100-150ком піднявши один із виводів любого і конденсатор на цьому виводі 33-47мкф на 50в (заміною новим найкраще).Провір цей же 3й вивод на пробій на корпус (2га нога) ,в справному шимі там діод включений А діоди вторички провірив? |
Стоїть шим 5МО2659R! Можете сказати буквами тут де діоди пише D1 D2 D3 D4. Просто як ви мені напишете ось такими буквами скоріш буду орінтуватись ось наприклад біля шима стоїть буква U1. Я колись бачив форум як люди простіше називали буквами маркировані біля деталів. Конденсатори марки стоять на платі C14 C13 C16 C15 і Так далі то колись мені так пояснювали і знаходив я скоро причину!
|
Цитата:
|
Korpahec, добре:
1.Який опір резисторів R1 i R2. 2.Що показує мультиметр в режимі прозвонки діодів між 3 і 2 виводами U1 в прямому і зворотньому напрямках. |
Yaro, він мав на увазі - перевірити R1,опір 150к.на платі він стоїть і показати на фото , де саме і т.д.Перевірити R1 -треба у руки взяти.....Треба пояснювати так.
|
sat-prof, Що там за семи замками в 303 посту? Хотiв прочитати, чи може я недорiс до того.
|
myseg, це закритии розділ !Подавай заявку,..
|
привіт перетим як лагодить блок живлення потрібно хоть знать що означае та чи інша деталь і для чого вона там потрібна а не наугад тикать тестером після таких мастрів інші незможуть дані блоки відремонтувать бо потім обірвані дорожки,випаяні деталі,або стоять невідомого типу відай нормальному майстру заплати 70-80 гривень і будуть всі яйця,,,,,,
|
Цитата:
|
sat-prof, А як це?
|
myseg, вроді не новачок Ви...
http://sat-prof.com.ua/announcement.php?f=14 |
Шановні форумчани! Таке запитання. Замінив БЖ у Глобо 7010А на спрвний від 4100с, в якого відсутні 33 В. Але зображення на ТВ відсутнє. Це від того що 33В відсутнє, чи щось інше?
|
А чому міняв?30в завжди йшли на тюнер і з відео не звязані77
|
Згорів трансформатор на рідному а замінити зараз немає, а під рукою був від 4100С. А 33 В начебто потрібні для модулятора, чи не так?
|
Для модулятора правильно ,а відео живиться 3.3 і 12в.
|
В такому випадку підкажіть з чого починати пошук несправності?
|
При відсутному відео з борта: відео меню є?І осцилогаф є?
|
Немає ні відео меню, і осцилографа також.
|
При 3.3 і 5 в відео меню є майже в усіх тюнерах з надписом-нет сигнала.
Пробуй з тюльпанів і RGB. |
Пробував з тюльпанів і скарта - малевич. Зараз перевірю 5в на материнці.
|
Якщо в тюнерi ЗГОРIВ трансформатор, то можливо й проц вийшов з ладу-грозовий напевно?
|
Клієнт говорить що вимкнув до грози. Пока йому підставив свого рессивера, а його відложив до вихідних
|
Вимкнув, це з мережевоi розетки витягнув, а кабель що зeдну з тарiлкою теж вiдэднав?
|
Цитата:
|
Все дуже просто. Гроза вибила не тільки рессивер, а й вхід телевізора. тому рес відправляється в брухт. Дякую за підтримку.
|
Цитата:
Цитата:
|
Calina,а щоб не викидати в брухт, може в надiйнi руки його "викинути"?
|
Цитата:
sattel77 Мається на увазі на запчастини. |
Доброго дня!
Маю рес Глобо 4100С показує тільки сіріус! (амос та хотбірт ні) Живлення LNB нормальне та переключає! БЖ перевірви все ок !Прошива , нічого не дає.... |
В мене такі теж були.Переробив під них DiSEgC http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...3&postcount=83 Може с тим ресом такаж басня.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010