![]() |
я вводжу ключі які брав у розділі бісс вводжу але вони закриті ресивер Star track 550d
|
woods 1. Системну інформацію ресіверу в студію
2. Напишіть в текстовому файлі цих два рядки ключів так як ви їх вводите в ресівер та прикріпіть той файл до повідомлення. |
У темі 1 долучень
ось цей файл
|
У Вас неправельні інденти каналів. Тут є список каналів від Готсанюка, в ньому є правельні SIDи (інденти) каналів, в HEX форматі - для глобоподібних, в DEC - для аріонподібних ресіверів.
|
а стар трек це глобоподібний чи аріоноподібний
|
Цитата:
|
Добрий день хлопці . Cкажіть будьласка чи хто приймає у Львові 28 і42градуса ічи хватіт тарілки на 90 см
|
Тарілки то хватить , але не на все зразу tvsat-prof або 28° або 42°
|
Цитата:
|
Slavon вибачте що торбую як що нема інтернету вдомі то що порадите як ту шуру підключити вибачти ще раз.
|
А що взагалі нічого немає ??? Ані GPRS від будь якого мобільного провайдеру ??? Ви власне звідки ???
|
Slavon я зі Львова є телефон нокія незнаю чи підійди.
|
Ну і насмішили Ви мене землячок :). Ресівер то у Вас який ???
У Львові на безпровідному інтернеті опитимальна конфігурація для "цьоці Шури" без використання ПК, така - будь-який ресівер з Езернет виходом - Дріибокс 500С, Опенбокс С1 і тд,тп., + роутер D-Link DIR320 + китайський ЮСБ 3Ж модем включений у мережу Утелу (ОГО-Мобільний). |
Slavon Дуже дякую і вибачте що торбую в мене Глобік 4100с я думаю він не підійде і чи можна купити у Львові той рутор і все інше дякую
|
Розумієте Глобік 4100с це не зовсім то що треба для "цьоці Шури", але через ПК можна запустити шару і на ньому - тоді роутера Вам не потрібно буде.
DIR 320, для шари без ПК, шукайте в магазинах що торгують коп'ютерним залізом, тамже можна придбати незалочений під конкретного мобільного оператора ЮСБ модем. |
Slavon,а чи немогли б Ви уточнити які саме телеканали з Astra 2D транслюють футбол.
|
Список футбольних матчів і канали дивимось тут, наприклад 1/2 ЛЧ 20010/11 можна дивитися на наступних каналах, в тому числі з Astra 2D. Але для прийому даного супутника у нас потрібно ну дуже велику антену.
|
з моїм триголовим з цього списку мені нічого несвітить:confused:
Яка була потреба в цитуванні попереднього допису ??? |
На Вашому місці я б не був настільки песимістичним, до трьохголового в західній частині України можна дочіпити Астру 1 19Е, на ФТА і на ЕМу є декілька каналів на яких можна дивитися півфінали ЛЧ.
|
Цитата:
|
Обов"язково спробую дочепити Астру 1 19Е але підскажіть на якому транспондері її краще виставляти.
|
Цитата:
|
А існує взагалі шарінг на віасат україна???? Чи був колись і чи буде???
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
1. Кабальний для абонента на два роки договір, за яким абонент має тільки одне право - платити. 2. Недолугий ресівер який , якщо ви не проплатили, дозволяє дивитися по ньому тільки незрівнянний шедевр Казіміра Малевича. 3. Набір каналів - так собі - 3 сорт то ще не брак. Наявність в платному пакеті великої кількості, більше 50%, безпалатних ФТА каналів які можна дивитися на будь-якому ФТА ресівері навіть не знаючи що є такий Віазад. Що ж стосується Цитата:
Більше про той маразм написано, до прикладу, тут - уважно читайте що б не вляпатись в цю каку. |
Цитата:
|
slavko1235 Уважно читайте що Вам пишуть:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
2. Більшість каналів в SD якості Віазаду йде в стантарті DVB-S2/mpeg4, себто для його перегляду на гіпотетичній шарі потрібен DVB-S2/mpeg4/HD ресівер. А якщо клієнт купив ХД ресівер то він як мінімум хоче дивитися ХД канали, яких у Віазаду рівно 0 цілих йух десятих :) |
Цитата:
«Барселона» - «Реал» ZDF - на спутниках-Astra-19.2° та Hot Bird-13°. Hot Bird-13° 11054 H 27500 3/4 та Astra-19.2° 11954 H 27500 3/4 На даний момент в програмі канала матч значиться: http://www.zdf.de/ZDFde/inhalt/8/0,1...110420,00.html Канал ZDF покаже даний матч і в стандарті HD: Astra-19.2° 11362 H 22000 2/3 DVB-S2/8PSK. |
Yaro дякую за інформацію,але я трошки заплутався ,якщо ZDF -є на Hot Bird-13°
тоді, що 19.2° немає потреби доставляти. |
Цитата:
Докази в студію !!! Інакше це флуд зі всіма випливаючими з цього висновками !!! |
reks112233 Прошу пана - доставляти чи не доставляти Астру 19Е, то як кажуть у нас "воля панська" . Я наприклад Астру 19Е поставив собі відразу коли ставив тарілку і повірте мені ніколи не шкодую про це, тих скажімо додатково потрачених 8 у.о., є ніщо у порівняні з тим що можна було років 4 тому дивитися на ЕМУ з 19Е.
|
Справа не в потрачених 8 у.о а втому, що вмене є лишній тазік 1,2м от і думаю куди цих 8у.о причипити на 1,2м і зловити 75граду, чи до свого триголового на 0,9м.
|
Мої докази це коли тобі шаровик дає шару на віасат на ТРК Футбол,ФУТБОЛ+,Україні і так далі
Угу !!! Тому тест такої шари, якщо можна мені в приват, наприклад на канал Футбол+ |
reks112233 Однозначно "лишній" тазік треба ставити на 75Е, а 19Е можна доставити на 0,9 м до трьох-голового, все це комутується через багатопортовий дісік по протоколу 1.1 або 1.2.
|
Цитата:
|
На 19.2° можна дивитися Eurosport та Sport1 відкрито
|
Цитата:
Німецький !!! А тако ж на ЕМУ канал Sportdidgital з пакету ORF |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010