Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Офтопік (теревеньки) (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=59)
-   -   Говоримо на різні теми! (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=495)

bogus 08.12.2013 16:27

Увага товариство один із сайтів сатсат очолюється кремльовськими шавками,хоть і знаходиться у німців,там наприклад за слово тайожний союз,чи азиров банять,пости просто так удаляють з обясненям що це не є підтвержені дані,як будь то їм дають достовірні дані з московії і вони сидячи в німців знають,що відбуваїться у нас в країні,головне адмін там під ніком володя,мабуть з кремля:o
За то що там написав один учасник що думає що вони працьоють на кремель,його забанили і на довго.Я просто не можу зрозуміть тих людей,продали свою батьківщину утікли до німців і там як вірні пси служать кремлю і банять тільки за те що Українець і думаїш як свободна людина а не як раб.
Слава Україні.ukrprof

slavon 08.12.2013 17:07

bogus, Бог з ними, не всіх дурних війна забрала ...

bogus 08.12.2013 18:44

Цитата:

Допис від slavon (Допис 95565)
bogus, Бог з ними, не всіх дурних війна забрала ...

Та я розумію,можна я візьму ваш аватар,дуже сподобався:cool:
Поставлю його на тому сайті,хай очі їм поріже

slavon 08.12.2013 20:12

bogus,То не мій, вірніше я його не малював, а знайшов в неті... :D

bogus 08.12.2013 20:19

Я в шоці накінець леніна в Київі завалили,того кровососа.

slavon 08.12.2013 20:35

bogus,Повір мені - ленін то зараз не головне ...

duman 08.12.2013 21:01

Це для нас slavon не головне.Заміть як вони *плавно* переводять висвітлення і осуд світовій спільноті від побиття на майдані до подій на банковій (*героями* з пробитими головами через каски заповнені ліжка).
Зараз їм потрібен повід щоб щось кардинальне приймати і тут батюшка ленін
може допомогти їм з виводом боньовичків на вулиці (правда не свого..).
Як про мене це підстава...обдумана чи ні..???

arki 08.12.2013 21:18

Цитата:

Допис від bogus (Допис 95564)
Увага товариство один із сайтів сатсат очолюється кремльовськими шавками,хоть і знаходиться у німців,там наприклад за слово тайожний союз,чи азиров банять,пости просто так удаляють з обясненям що це не є підтвержені дані,як будь то їм дають достовірні дані з московії і вони сидячи в німців знають,що відбуваїться у нас в країні,головне адмін там під ніком володя,мабуть з кремля:o
За то що там написав один учасник що думає що вони працьоють на кремель,його забанили і на довго.Я просто не можу зрозуміть тих людей,продали свою батьківщину утікли до німців і там як вірні пси служать кремлю і банять тільки за те що Українець і думаїш як свободна людина а не як раб.
Слава Україні.ukrprof

Все вірно бо і реклама у них проросійська, а зараз лякалка паличками туберкули що нібито на майдані...
А ще раніше я росповідав як вони всі (тобто модератори) накинулися обливати брудом ресивер U2С...

bogus 09.12.2013 13:52

Цитата:

Допис від arki (Допис 95583)
накинулися обливати брудом ресивер U2С...

Я це помню,але повірте мені там половина модераторів так розуміються в спутниковом налаштувані як я в генекології.
В них головне наказать а за що,нема різниці,мабуть цим показують що працюють.
Да аватарка дала про себе знать знову півень schachmat заблокував,мабуть вона на москалів як для бика червона тряпка.

D-Misha 09.12.2013 14:24

bogus, навіщо, тут, обговорювати дії дибільного супур модератора schachmat, який давно проживає в Німетчині, який ненавидить українців, Україну, і все українське- з іншого проросійського ресурсу sat-sat.info... У нас є свої проблеми і завдання розвитку форума. В дальнійшому, буду рахувати такі дописи як флуд і видаляти як такі.Договорилися????

arki 09.12.2013 17:46

Російський телеканал фальсифікує послідовність подій на Євромайдані в Киеві

Цитата:

09.12.2013 09:09Российский телеканал «Россия 1″ в программе «Вести недели» с Дмитрием Киселевым сознательно фальсифицирует хронологию событий в Украине.

Так, он показал сюжет о последних событиях в Украине, в котором столкновения под Администрацией президента днем 1 декабря поставили перед разгоном Евромайдана, который произошел ночью 30 ноября.

«Сначала милицию жестко провоцировали, калечили и душили газом ( показан видеоряд столкновений возле АП 1 декабря — ред.). А затем лидеры протестов призвали на Майдан бедных студентов и цинично оставили их там без какой-либо защиты, как жертву предусмотренной политтехнологией (кадры из разгона Евромайдана 30 ноября — ред.). По сценарию нужна кровь «, — рассказал Киселев.

Он подчеркнул, что «предыстории крови, которая пролилась, на мировых экранах нет».

«Хорошо срежиссировано, а если так, осмелюсь предположить, что на мировых экранах — совместная постановка с Западом. В кино это называется копродукции…. Не важно, что произошло, важно, как показать. Ну и вот показывают кровь на Майдане без предыстории, а потом сами же на эту картинку и ссылаются», — саморазоблачительно добавил Киселев.

Кроме того, в сюжете Киселевым показано видео, сделанное из здания Администрации президента. При этом не известно, каким образом оператор телеканала Россия -1 смог попасть в здание администрации президента, да еще и через многочисленные кордоны Беркута и милиции.

Напомним, журналист 1+1 Виталий Седюк в прямом эфире канала Россия 24 передал скандальному российскому ведущему Дмитрию Киселеву, известного своими острыми антиукраинскими высказываниями, статуэтку Оскара «за ложь и ахинею».

D-Misha 10.12.2013 16:53

Учені назвали продукти, за допомогою яких можна трішки порозумнішати...

http://i.piccy.info/i9/f77f13a2fdf40...64_290_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-10-14...99x240-r/i.gif

Американські вчені з'ясували, які продукти стимулюють роботу мозку і підвищують розумову працездатність.

Як відомо, інтелект можна розвинути з часом. Однак правильне харчування також впливає на його розвиток, пише РБК Daily. Після проведених досліджень було знайдено всього чотири види продуктів, які найкорисніші для мозку. На перше місце було вирішено поставити жирну рибу. У таких сортах риби у великій кількості міститься омега-3 , а , як відомо , ця кислота бере участь у виробленні сірої речовини в головному мозку. Рибу рекомендується споживати 1-2 рази на тиждень.

На другому місці знаходяться молоко і будь-які молочні продукти. Компоненти молочних продуктів легко засвоюються клітинами мозку, і обмін речовин в них поліпшується, що позитивно позначається на інтелектуальних здібностях людини. Це було доведено експериментально: у людей, що регулярно вживають молоко, поліпшувалися показники пам'яті та логічного мислення.

Бобові опинилися на третьому місці. Вони є джерелом фолієвої кислоти і вітаміну В. Ці речовини не покращують показники інтелекту, але вони впливають на найважливішу функцію розумової діяльності - зміцнюють пам'ять.

На четвертому місці - томати. Вони містять лікопін (антиоксидант) , який нейтралізує негативну дію вільних радикалів на мозок. До речі, вчені довели , що при термічній обробці вміст у томатах цієї речовини лише зростає. Лікопін сприяє очищенню і оздоровленню організму, відновленню клітин, омолодженню шкіри.

D-Misha 12.12.2013 11:23

Чому японці не їдять виделкою і ложкою?

Цитата:

Почему японцы не едят вилкой и ложкой?

http://i.piccy.info/i9/ccbbd2881221b...5f7e25_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-12-09...40x180-r/i.gif

Первые палочки появились около 3000 тыс. лет назад, их придумали китайцы. Они больше походили на щипцы, их изготавливали из ствола бамбука. Первоначально они предназначались для удобства приготовления пищи. Щипцами было очень удобно переворачивать и доставать пищу. Вылавливая горячие куски пищи, повар не обжигал себе руки. Зажав между палочек нужный продукт, он пробовал его готовность, доставал готовые продукты, закладывал новую порцию. Длина палочек была 38 см, для приема пищи они вскоре укоротились до 25 см. Позже эту традицию подхватили и другие народы, в том числе и японцы. В Японии они получили название «хаси».

Не едят ложками и вилками не только японцы и китайцы, а еще корейцы и вьетнамцы.

С порционными блюдами все понятно, зажал кусок между палочек и отправил его в рот. Как быть с жидкими блюдами? Может японцы не едят супов? Едят, только своеобразно. Подаются первые блюда в высоких пиалах, сначала они вылавливают из жидкости кусочки, затем выпивают бульон.

Японцы утверждают, что и впредь не собираются есть ложками и вилками. Они не хотят брать в рот железные предметы. Палочки же деревянные, натуральные. Кстати, наши прадеды тоже ели из деревянных ложек. Может, в этом есть смысл?

По традиции хаси изготавливают из дерева, в качестве материала используют бамбук, кипарис, клен, сливу. Хаси в своем сечении могут быть закругленными или квадратными. Их разукрашивают, вскрывают лаком, покрывают перламутром. Красиво исполненные палочки не стыдно преподнести в качестве подарка. Молодожены с благодарностью принимают их в дар, ведь это символ единства и неразлучности. Палочки по традиции считаются личным предметом, поэтому давать их для пользования другому человеку не принято. Для этих целей существуют одноразовые хаси. Хранят хаси в специальных подставках под названием хасиоки.

Восточные люди отличаются стремлением к самосовершенствованию, они давно подметили, что работа палочек стимулирует на руках около 40 жизненно важных точек. Тренируется мелкая моторика пальцев, что положительно отражается на умственном развитии человека. Как только маленькому японцу исполняется один годик, его начинают обучать искусству обращения с палочками. Детки, которые осваивают это мастерство в раннем возрасте, развиваются быстрее своих сверстников, принимающих пищу из ложки.

Японцы только за год расходуют более 30 миллиардов палочек, чтобы сберечь свои живые насаждения древесину для хаси покупают в Китае и России.

Я думаю, что есть палочками нужно людям с большим аппетитом. Судите сами, набить рот ложкой гораздо легче, чем орудуя палочками. Пока пытаешься ухватить следующую маленькую порцию еды, можно успеть тщательно пережевать уже попавшую в рот пищу. Чувство наполнения желудка приходит через 15-20 минут после начала приема трапезы, сколько можно успеть уничтожить за этот промежуток времени еды? Гораздо больше, чем того требует наш организм. К тому же, желудку проще усвоить измельченную пищу.

D-Misha 15.12.2013 00:28

У Мордовії поклоняються древньому дубу....

http://i.piccy.info/i9/4801d9a6e4f4b...005933_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-14-22...98x335-r/i.gif

Відгомони первісних вірувань мордви досі діють : люди з усієї республіки , та й з інших регіонів Росії , їдуть до стародавнього дубу , досі росте в частіше Сімкінского природного парку.

Багато хто впевнений , що саме дуб допоміг їм народити дитину , зберегти здоров'я і стати щасливими.

На землі чимало місць , яким приписують властивості , що порушують закони природи , або втручання божественних сил. Мордовія не виняток. Далеко за межами республіки відомий древній дуб в Большеберезниковского районі , на думку місцевих жителів , що володіє цілющими властивостями і що зціляє від безпліддя.

Цьому дереву більше 600 років . Народна поголоска говорить , що воно допомагає народити здорових дітей , зберегти сімейне щастя і виконує різні заповітні бажання . Дуб росте в Сімкінском природному парку Мордовії і не тільки став місцевою пам'яткою , але навіть офіційно отримав статус пам'ятника живої природи Росії .

- Про цей дубі я дізналася , коли в технікумі вчилася. Ми з сестрою загадали бажання там , і вони сповнилися ! Зараз я продовжую відвідувати дуб щороку і чоловіка з собою беру. Прошу здоров'я і щастя для сина. А хто не вірить , нехай поїде до дуба і перевірить !
Валентина Олександрівна , мешканка Саранська

У часи Хрещення мордва категорично відмовлялася приймати чужу віру (хоча тепер вважається найбільш християнізованим народом Поволжя. - Ред.) . Для здійснення язичницьких обрядів їм доводилося вибирати таємні місця. Саме біля цього дерева народ звертався до своїх богів , проводив моління і магічні обряди , здійснював жертвопринесення. Очевидно , що тоді й зародилася віра в особливі властивості цього місця і зростаючого на ньому дерева.

- У нас з чоловіком довго не було дітей , хоча в шлюбі ми були вже давно. Почали подумувати про те , щоб усиновити дитинку з дитячого будинку , але сусідка розповіла про цей чудотворний дуб в Березниках . Ну я потай від чоловіка поїхала туди . Приїхала я рано вранці , довелося трохи поблукати і пошукати його . Я присіла до дуба , поговорила з ним , про себе звичайно ж . Зав'язала стрічку , помацала гілки дерева , заглянула в дупло , попрощалася з ним. Десь через три тижні я вирішила в черговий раз зробити тест на вагітність , і тут я здивувалася : дві смужки. Побігла відразу до лікаря , він підтвердив мою вагітність.
Маргарита Жамкова , мешканка Саранська

У центрі величезного стовбура знаходиться дупло у вигляді жіночого лона . Нижні гілки дерева обвішані сотнями стрічечок , хусточок , мотузочок . Кожна стрічка - чиєсь бажання . За словами очевидців , для спілкування з дубом потрібно залізти в дупло і вимовити заповітне бажання .

Сімкінскій парк відомий далеко за межами республіки. Сюди приїжджають з усіх куточків країни , про що свідчать номери машин у території заповідника. Самостійно знайти дуб нелегко , тому приїжджі наймають місцевого жителя в провідники. Це дає невеликий прибуток селянам .

- Здорові діти - це , звичайно, може , і чудеса , але ось його вік - це точно диво. Дубу скоро вже 600 років! Майже всю нижню кореневу основу займає дупло - дуже дивно , як дерево продовжує зростати. І люди , що приїжджають до нього з усієї країни , багато шкоди з собою несуть : кожен намагається шматочок відколупнути і з собою відвезти. Але цей богатир все витримує і росте!

Джерело:

D-Misha 15.12.2013 01:06

Темна і світла Україна...

Цитата:

Темная и светлая Украина: Места с плохой и хорошей энергетикой
Источник Аномальные зоны 726 15.12.2013 5
Энергетика страны.

Львовяне воинственны, В Киеве - равновесие, а в Одессе — позитив

«Тут энергетика плохая», — порой говорят, очутившись в новом месте. Так люди объясняют дискомфорт при удобных условиях. Речь может идти о квартире или даже целом городе! «Сегодня», пообщавшись с биоэнергетиками, узнала, в каких областях Украины можно «подпитаться» чистой энергией, а какие, скорее, требуют ваших сил.

По их словам, «тяжелая» энергия — в Крыму, а полтавчане «губят» позитивный фон своего региона, Донецк и Луганск от негатива спасают ведические центры, а на Житомирщине и Черниговщине — призраки.

Кроме того, мы выяснили, в каких регионах выше всего смертность, преступность в целом, число убийств и самоубийств. К примеру, лидеры по уровню смертности в этом году — Сумская, Черниговская, Донецкая, Харьковская, Полтавская, Черкасская, Черниговская, Хмельницкая, Винницкая, Киевская и Житомирская области, а меньше умирали — в Ровенской, Волынской, Одесской, Закарпатской областях и Крыму (данные Госкомстата) (остальные данные см. в инфографике). Таким образом, сведя и проанализировав все цифры, мы составили карту «темной» и «светлой» Украины.

http://i.piccy.info/i9/deced7689e6eb...912237_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-14-22...00x333-r/i.gif

Влияние: тяга к выпивке и спасение

Ровными, сбалансированными по энергетике областями биоэнергетик Ирина Понаровская называет Винницкую, Черкасскую и Хмельницкую области. «Энергетически как области, так и люди там нейтральны, они скорее пофигисты, энергетика в этих регионах ровнее, чем в большинстве других».

Другой спец по энергиям Александра Чернявская считает, что в Черкасской области много негатива: «Там засасывающая, «болотная» энергетика местности настраивает на уныние и пессимизм, но существующие там «сильные» места уравновешивают область. Плюс регион выравнивают и люди со своей энергией, которые в свое время приехали сюда из других регионов СССР». Также баланс позитивной и негативной энергии, по словам Понаровской, наблюдается на Днепропетровщине и Киевщине. «Это очень сильные регионы. Конечно, в Киеве хватает своих «дыр» и «ям», одно Козье болото на Крещатике чего стоит, или вот Голосеево, где огромный процент самоубийств, но все это уравновешивается большим количеством святых мест. Днепропетровск же спасает то, что это один из центров ведической культуры».

А биоэнергетик Татьяна Потоцкая добавляет, что Украина пронизана негативными энергетическими линиями, и часть из них проходит через центр страны: «Если говорить об энергетике, то через Чернобыль—Киев—Кривой Рог проходит мощная патогенная негативная энергетическая линия. Это часто становится причиной беспричинной агрессии у людей, необъяснимой тревоги, тяги к спиртному. Такими полосами Украина пронизана вдоль и поперек».

Темные: мрачные и проклятые

Самыми депрессивными регионами энергетики называют Донетчину, Луганщину и Харьковщину. «Это очень мрачные области, — рассказывает Понаровская. — Луганск, впрочем, вместе с Донецком отдельно как города спасают святые места и ведические центры, но вот в Харькове и области очень нехорошо. Если брать Донбасс, то в Донецке лучше, чем в Мариуполе — я бы вообще никому не советовала гулять там после наступления темноты. Тут и уровень криминала, и в целом одна из самых негативных энергетик по стране».

Негатив приписывают и Крыму. «Несмотря на количество святых мест, там очень много зависти, злости, агрессии». Людям там нужно больше бывать на природе, в уединении, просто смотреть на море, чтобы снять негатив. Не нравится эксперту также Кировоградская и Полтавская области: «Это аномалия, там много семей, в которых были самоубийства, ощущение, что это там передается из рода в род. Но не люди виноваты, это такое место проклятое, причем задолго до нас. А на Полтавщине люди постоянно жалуются на свои беды, чем сами ухудшают энергетику и губят регион. Перестаньте жаловаться!».

Нейтралы: спящие и призраки Житомира

Житомирщину, Черниговщину и Сумщину Понаровская называет в целом нейтральными областями, но со своими негативными «полосами»: «Целиком области я бы не рискнула назвать негативными. Однако там по всему северу, например, по Житомирской трассе, проходят пересечения энергетических полей, порталы, если угодно, и там души умерших, призраки соприкасаются с миром живых. Для психики и сознания человека это нехорошо, потому это негативный фактор».

А вот Волынь и Ровенщина, по словам биоэнергетика, «никакие»: «Да, там есть много чистой энергии, но многие люди там живут со «спящим» самосознанием, по принципу «куда вуйко скажет» — туда и пойдут. Они готовы пойти за лидерами, но сами пока не проснулись для собственных решений». А биоэнергетик Оксана Лавренюк описывает это иначе: «Я бы сказала, что Волынь и Ровенщина просто спокойные, если уж говорить об их пассивности, то у них просто ярче всего задействован принцип «моя хата с краю». Там сам регион способствует спокойствию, размеренной работе, настраивает на взвешенные решения».

Светлые: воины, чистые и западники

Самые националистические области Понаровская называет хоть и светлыми, но находящимися в постоянной борьбе: «Там все хорошо, но это области-воины: они в какой-то мере воплощают национальное самосознание и держат его». Ее коллега Александра Чернявская отмечает: «Тут скорее смешение красок — про постоянную борьбу согласна, так и есть, им сложно успокоиться в ровном энергетическом фоне». О Закарпатье и Черновицкой области Понаровская говорит: «Там энергетика, которая уже черпается из Венгрии, Польши, Румынии. Это не наш менталитет, это другие люди и другие места, которые исторически ближе к загранице. Но энергетику они оттуда берут хорошую».

Южные области, кроме Крыма, биоэнергетик называет областями с самой чистой энергией: «Запорожскую чудом обходят многие несчастья. Например, даже когда на Херсонщине ураганы, задевает Николаевскую, а в Запорожье чаще всего спокойно. Одесса же — вообще очень позитивная область, там люди-оптимисты, готовы бороться за справедливость, причем она у них своя, и очень рациональны при этом — это такой Израиль в Украине».

D-Misha 17.12.2013 23:41

Як легко покращити зір...

http://i.piccy.info/i9/cd2baccd59222...503/zrenie.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-17-21...20x147-r/i.gif

Наш зір найважливіший засіб спілкування зі світом навколо нас. З п'яти органів чуття, зір є домінуючим і найбільш інформативним для нас. Тим не менш, багатьом людям потрібні окуляри чи контактні лінзи.

Поганий зір обумовлений багатьма факторами, в тому числі і дефіцитом поживних речовин протягом усього життя, починаючи з розвитку дитини в утробі матері. Інші фактори: недотримання зорового режиму, генетичні фактори, також відіграють важливу роль у погіршенні зору, зазначає visium.com.ua.

За деякими даними, нехватка вітаміну А - основна причина погіршення зору. Інші фактори, що впливають на зір:

1. Тривалий перегляд телевізійних програм і робота за комп'ютером.

2. Читання при надмірному або недостатньому освітленні.

3. Генетичні чинники.

4. Алкоголізм впливає на зір у зрілому віці.

5. Погане харчування.

Поганий зір можна поліпшити за допомогою суворої дієти!

1. Дієту, багату вітаміном А, необхідно дотримуватися протягом усього життя. Вона повинна складатися з кольорових овочів і фруктів, таких як банани, папайя, морква, шпинат, брокколі, капуста, гарбуз і манго. Риба, молочні продукти, печінка, яєчний жовток, також допомагають поліпшити зір. Риба містить амінокислоти, які необхідні для здоров'я очей.

2. Риб'ячий жир багатий омега-3 жирними кислотами, які корисні для очей. Спробуйте включити тунець, сардини, макрель і лосось у ваш звичайний раціон.

3. Щодня вживайте невелику кількість родзинок або арахісу.

4. Їжте салат-латук або пийте сік з його листя.

5. Регулярне споживання продуктів, багатих вітаміном С: гуава, аґрус, апельсин, лимон, помідори, допомагає запобігти катаракти та інших захворювань очей у літньому віці.

6. Також рекомендується вживати сухофрукти, горіхи і насіння.

7. Продукти, багаті сіркою - цибуля, часник, каперси, цибуля-шалот допоможуть поліпшити зір.

8. Деякі трави, такі як: петрушка, орегано і куркума, також принесуть користь вашим очам і допоможуть відновити зір.

Зрозуміло, що однією з очевидних причин погіршення зору є тривала робота за комп'ютером (і іншими технологічними засобами). Це один з головних недоліків сучасних технологій. Тому щоб поліпшити зір, перше, що необхідно зробити, це змінити звички, встановити пріоритети і дотримуватися зорового режиму, відповідно віку.

Освітлення при роботі на близькій відстані має бути достатнім і рівномірним. У темний час доби використовувати два джерела світла: загальний і який освітлює робочу поверхню (для правшів —ліворуч, для лівшів —праворуч). Потужність лампи рекомендується в межах від 60 до 80 ват. У сонячні дні надлишок сонячних променів створює на робочому місці сонячні відблиски, сліпить очі і цим заважає працювати. Для захисту від прямих сонячних променів можна користуватися легкими світлими шторами або жалюзі. Відстань між очима і робочою поверхнею повинно бути 30-35 см. Бажано не працювати на близькій відстані перед сном або при сильній втомі, так само не варто цього робити відразу після сну (необхідно почекати хоча б 1 годину).

Окуляри та контактні лінзи є найпопулярнішим рішенням для тих, хто хоче поліпшити зір. Але, в той же час, існує безліч вправ для очей, а також спеціальне апаратне лікування для дітей, яке допомагає поліпшити і відновити зір.

Ми повинні розуміти, що бувають ситуації, коли окуляри й контактні лінзи є обов'язковими. Існують хвороби очей, при яких окуляри просто необхідні, але є деякі проблеми, з якими можна боротися природними засобами.

На сьогоднішній день є безліч видів спеціальних гімнастик для очей. Приклад однієї з них:

1. Швидко моргайте протягом 1-2 хвилин, не напружуючи повіки.

2. Міцно примружтесь на 3-5 секунд, а потім відкрийте очі на 3-5 секунд. Повторіть 7 разів.

3. Стоячи біля вікна, спочатку зосередьтеся на предметі, що знаходиться близько від очей (це може бути мітка на склі), а потім переведіть погляд на віддалений об'єкт. Повторіть 10 разів.

4. Трьома пальцями кожної руки легко натисніть на верхню повік. Через 1-2 секунди зніміть пальці з повік. Повторіть 3 рази.

5. Переміщайте погляд у різних напрямках (по колу в одну і в іншу сторону, вісімкою і т.д.)

Вправи знімають втому, полегшують зорову роботу на близькій відстані, покращують кровообіг, зміцнюють м'язи очей. Після виконання кожної вправи закрийте очі і дайте їм відпочити протягом хвилини. Виконувати вправи для очей рекомендується не менше двох разів на день.

D-Misha 19.12.2013 02:07

Росія викручує руки ще одній державі, змушуючи її вступити з нею в союз..
19.12.2013 00:51

http://i.piccy.info/i9/a98c23bd7d0bb...1218183513.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-19-00...20x165-r/i.gif

Киргизстан відмовився вступати в Митний союз на запропонованих Кремлем умовах. "Ми підемо шляхом, який відповідає інтересам громадян Киргизстану". Так прокоментував сьогодні, 18 грудня, президент країни Алмазбек Атамбаєв прийняття "дорожньої карти" з приєднання республіки до Митного союзу, передає haqqin.az з посиланням на expert.ru.

Він підкреслив, що хоча у Киргизстану мало альтернатив запропонованому варіанту співпраці, але країна приєднається до Росії, Бєларусі та Казахстану тільки в тому випадку, "якщо будуть виконані вимоги Бішкека".

"Невже ви не знаєте мене досі? "Продавити" мене на щось на шкоду країні - неможливо. Ми вступимо до Митного союзу тільки за умови, якщо будуть виконані наші вимоги. А шантажувати Атамбаєва неможливо, надто я загартувався. У нас вибір малуватий, але ми підемо тільки тим шляхом, який влаштує киргизів і захистить наші інтерес", - заявив президент 16 грудня 2013 на підсумковій прес -конференції.

Таким чином, заява президента Киргизстану стала першим відкритим визнанням, що Кремль вдається до шантажу, аби примусити країни колишнього СРСР вступити до Митного союзу. До цього президенти України та Вірменії воліли дипломатично заперечувати наявність тиску на них з боку Москви.

Раніше перший віце-прем'єр Киргизстану Джоомарт Оторбаєв повідомив, що "дорожная карта" вступу Киргизстану до Митного союзу була затверджена Євразійською комісією в листопаді поточного року без участі киргизької сторони і в такому вигляді цей план офіційний Бішкек не влаштовує.
Експрес онлайн

D-Misha 20.12.2013 01:21

Президент Литви не поїде на Олімпіаду до Путіна через тиск на Україну...

http://i.piccy.info/i9/ae44eb87b7ee4...219155740n.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-12-19-23...00x240-r/i.gif

Президент головуючої в Європейському Союзі Литви Даля Грибаускайте заявила, що не поїде на відкриття Олімпійських Ігор в Сочі через стан з правами людини в Росії, а також економічний і політичний тиск Росії на Литву і учасників «Східного партнерства», зокрема Україну.

Про це Президент Литви заявила в кулуарах саміту Європейського Союзу у Брюсселі, лідери якого мають серед іншого обговорити і ситуацію в Україні, повідомляє УНІАН.

«Дивлячись на стан з правами людини в Росії, дивлячись на ставлення до «Східного партнерства» - коли чинився економічний та політичний тиск протягом останніх місяців щодо України, Грузії, Молдови...

Пам`ятаючи, що економічний тиск і далі чиниться на Литву - я не бачу політичної можливості поїхати на сочинську Олімпіаду», - сказала литовський лідер.

Олімпійські Ігри в Сочі мають відбутися в лютому 2014-го року.

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1497881

D-Misha 01.01.2014 10:16

У 2014 році Інтернет може зникнути...

http://i.piccy.info/i9/837dc5ed278d2...00x219_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-01-08...40x175-r/i.gif

У середу на прес-конференції провідний експерт компанії «Лабораторія Касперського» Олександр Гостєв заявив: у 2014 році Інтернет може змінитися розрізненими національними мережами, локалізованими до закордонних ресурсів, тобто зникнути в звичайному розумінні. Причина – різке зростання хакерських атак, а також відповідні обмеження законодавства. До того ж зростає недовіра користувачів до надійності Інтернету.

Як зазначив експерт, раніше така замкнутість Мережі була характерна тільки для Китаю. Проте сьогодні в багатьох країнах, також і в сусідній Росії, готується законодавство про заборону експлуатації зарубіжних ресурсів в деяких випадках, що неминуче призведе до технічних заборон.

Передбачається також пожвавлення злочинного співробітництва великих компаній з кіберзлочинцями для отримання економічних переваг. Очікується активація хакерських атак на виробників софтверних продуктів, особливо мобільних платформ Android.

Проведені «Лабораторією Касперського» опитування встановили, що 91% всіх компаній в світі хоча б раз за рік стали мішенню хакерських атак.

Сучасний рівень застосування комп’ютерних технологій підвищує ймовірність розкрадання інформації: можлива повна заміна вірусами інсайдерської розвідки. За 2013 продуктами розробок «Лабораторії Касперського» блоковано більше п’яти мільярдів кібератак на комп’ютери користувачів.

D-Misha 07.01.2014 21:49

Незабаром у світі може з'явитися ще одна ядерна держава....
07.01.2014 19:32

http://i.piccy.info/i9/e4a4e6a435f31...0107165720.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-07-19...20x165-r/i.gif

Президент Болівії Ево Моралес заявив, що його країна вже незабаром може обзавестися атомною енергетикою, повідомляє РИА "Новости".

"Ми вже недалеко, через деякий час ми будемо мати у своєму розпорядженні атомну енергією в мирних цілях, тому що у нас є для цього достатньо сировини і ми маємо на це право", - наводять латиноамериканські ЗМІ слова Моралеса.

Він наголосив, що Болівія вже почала робити перші кроки в цьому напрямку і відправила групу фахівців до Аргентини для підготовки.

За словами Моралеса, реалізація таких великих проектів, як ядерна енергетика чи недавній запуск першого болівійського супутника "Тупак Катарі", сприятиме тому, щоб Болівія перестала виглядати у світі як "остання країна Латинської Америки".

Як повідомлялося раніше, президент Болівії Ево Моралес особисто дав старт операції зі знищення незаконних плантацій кущів коки. За словами Моралеса, ці дії є частиною програми уряду з боротьби з наркоторгівлею. Він наголосив, що влада не допустить появи нових незаконних посадок коки у національних парках Болівії та лісових масивах.

D-Misha 08.01.2014 22:34

Розстріл за Біблію -- реалії сьогодення в одній із країн...

http://i.piccy.info/i9/3f92bfdd080a9...ibliya_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-08-20...80x240-r/i.gif

У світі піддаються переслідуванням більше 100 мільйонів християн. Найбільшу жорстокість виявляє влада КНДР. Про це йдеться в дослідженні "Світовий індекс переслідувань" від правозахисної організації Open Doors.

Громадянам КНДР, у яких виявлять Біблію, загрожує смертна кара або ув'язнення в трудовий табір. До речі, найсуворішому покаранню підлягає вся сім'я.

У списку з другого по десяте місця займають країни, в яких до насильства, в основному, вдаються ісламські екстремісти - Сомалі, Сирія, Ірак, Афганістан, Саудівська Аравія, Мальдіви, Пакистан, Іран і Ємен.

Всього, як повідомляє Обоз, до індексу потрапили 50 країн, в яких християни піддаються переслідуванням.

Серйозне занепокоєння викликає переслідування християн ісламістами в Африці. "На жаль, жахливі прояви жорстокості щодо християн не удостоюються належною увагою з боку світової громадськості", - заявив голова відділення Open Doors у Німеччині Маркус Роде (Markus Rode). Він закликав представників духовенства і політиків посилити боротьбу проти масових порушень прав людини, у тому числі права на вільне віросповідання.

D-Misha 15.01.2014 09:42

Вчені заявили, що шашлик небезпечніший від сигарет...

http://i.piccy.info/i9/3e11ba7472ee9...esized_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-14-21...40x161-r/i.gif

Як повідомляють іранські новинні агентства, посилаючись на дослідження місцевих вчених, м’ясо, приготоване на мангалі або відкритому вогні, може бути дуже небезпечним для здоров’я людей. Фахівці стверджують, що шашлик і кебаб, які приготовлені таким способом, містять токсини, порівняні «з вихлопними газами автомобіля».

На думку вчених, ці речовини утворюються тому, що стравам дуже часто намагаються надати для пікантності смак “із димом”. Проаналізувавши результати серії лабораторних досліджень, проведених як в самому Ірані, так і за кордоном, а також створивши комп’ютерну модель процесів, які відбуваються під час смаження м’яса на дровах, вчені довели, що при цьому способі приготування в їжі синтезуються небезпечні канцерогени.

Токсичні речовини, які містить дим, що використовується в приготуванні барбекю або шашликів на мангалі, здатні підвищувати ризик мутовання людської ДНК в сотні разів. Як вдалося встановити вченим, дим від деревини, що згоряє на мангалі, а також від легенько обвугленного м’яса за своїм негативним впливом на організм людини може перевищувати шкоду від багаторічного куріння тютюну.

Однак, як передають іранські ЗМІ, місцеве населення в багатьох регіонах країни не мислить традиційної трапези без приготованих на мангалі апетитних страв з курки або баранини. У зв’язку з цим, іранці й надалі, незважаючи на попередження медиків, будуть час від часу користуватися для приготування їжі відкритим вогнем або вугіллям.

D-Misha 16.01.2014 18:05

Рада ввела відповідальність за наклеп....
Четвер, 16 січня 2014,

Рада підтримала введення відповідальності за розповсюдження наклепу, в тому числі в інтернеті.

Відповідне положення закріплене в законі №3879 "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян".

Згідно з законом, Кримінальний кодекс України був доповнений статтею 151 "Наклеп".

Під наклепом автори (регіонали Вадим Колесніченко та Володимир Олійник) розуміють "умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи".

В якості покарання передбачено "штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року".

Окремим пунктом виділено "наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет, а так само вчинений особою, раніше судимою за наклеп".

Таке порушення карається штрафом "від п'ятдесяти до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до одного року".

В той же час наклеп, поєднаний з обвинуваченням у вчиненні тяжкого чи особливо тяжкого злочину, тепер може каратися виправними роботами на строк від одного до двох років або обмеженням волі на строк до двох років.

Українська правда

D-Misha 29.01.2014 13:57

Ще 80 років тому негрів показували в зоопарках, як фауну...

http://i.piccy.info/i9/d0078b8318c9d...zooparke_5.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-29-11...20x194-r/i.gif

Як це не прикро усвідомлювати нинішнім європейським лібералам, їх діди і навіть батьки охоче заробляли гроші на євгеніці: так, останній негр зник з європейського зоопарку тільки в 1935 році в Базелі і в 1936 році в Турині.

Тільки в 1935-36 роках в Європі були ліквідовані останні клітки з неграми в зоопарках - в Базелі і Турині. До цього білі люди охоче ходили дивитися на чорних в неволі (а також на індіанців і ескімосів), повідомляє polemika.com.ua.

Вже в XVI столітті негри були завезені в Європу як екзоти, так само як і тварини з нових відкритих земель - шимпанзе, лами або папуги. Але до XIX століття чорношкірі жили в основному при дворах багатих людей - неписьменні простолюдини не могли подивитися на них навіть у книжках.

Все змінилося з настанням епохи модерну - коли значна частина європейців не тільки навчилася читати, а й емансипувалися настільки, що зажадала собі таких самих утіх, що й буржуазія та аристократія. Це бажання білого простолюду збіглося з повсюдним відкриттям зоопарків на території континенту, тобто приблизно з 1880-х років.

Тоді зоопарки стали наповнюватися екзотичними тваринами з колоній. У їх число потрапили і негри, яких тодішня євгеніка теж зараховувала до представників найпростішої фауни.

Як це не прикро усвідомлювати нинішнім європейським лібералам, їх діди і навіть батьки охоче заробляли гроші на євгеніці: так, останній негр зник з європейського зоопарку тільки в 1935 році в Базелі і в 1936 році в Турині. Але остання «тимчасова експозиція» з неграми була в 1958 році в Брюсселі на виставці Експо, де бельгійці представили «Конголезьку село разом з жителями».

Виправданням для європейців може послужити лише те, що багато білі реально до початку ХХ століття не розуміли - чим негр відрізняється від мавпи. Відомий випадок, коли Бісмарк прийшов подивитися в Берлінський зоопарк на негра, поміщеного в клітку з горилою. Не знаючи, де насправді негр, а де мавпа, Бісмарк попросив наглядача закладу, щоб той показав хто є хто в клітці.

На початок ХХ століття негрів тримали зоопарки вже згаданих Базеля і Берліна, Антверпена та Лондона, і навіть у російській Варшаві ці представники людства були виставлені на потіху публіці. Відомо, що в Лондонському зоопарку в 1902 році клітку з неграми подивилися близько 800 тисяч чоловік. У загальній складності, не менше 15 європейських міст демонстрували тоді негрів в неволі.

Найчастіше доглядачі зоопарків розміщували в клітинах т.зв. «Етнографічні села» - коли у вольєрах розміщувалися відразу кілька чорних сімей. Вони ходили там в національному одязі і вели традиційний спосіб життя - щось копали примітивними знаряддями, плели циновки, готували їжу на вогнищі.

Як правило, негри довго не жили в умовах європейських зим. Наприклад, відомо, в зоопарку Гамбурга з 1908-го по 1912 роки в неволі померло 27 чорношкірих.

Негрів в той час тримали навіть в зоопарках США, незважаючи на те, що білі там жили з ним пліч-о-пліч понад 200 років. Правда, в неволю поміщали пігмеїв, яких американські вчені вважали напівмавпами, що стоять на нижчому щаблі розвитку, ніж «звичайні» чорні. При цьому такі погляди грунтувалися на дарвінізм. Приміром, американські вчені Бренфорд і Блюм писали тоді: «Природний відбір, якщо не чинити йому перешкод, завершив би процес вимирання. Вважалося, що якщо б не інститут рабства, який підтримував і оберігав чорношкірих, їм довелося б конкурувати з білими в боротьбі за виживання. Велика пристосованість білих в цьому змаганні була безсумнівною. Зникнення чорношкірих як раси стало б лише питанням часу ».

Збереглися записки про зміст пігмея на ім'я Ота Бенга. Вперше Ота разом з іншими пігмеями був виставлений як «типового дикуна» в антропологічному крилі Всесвітньої виставки 1904 року в Сент-Луїсі. Пігмеїв під час їх перебування в Америці досліджували вчені, які порівнювали «варварські раси» з інтелектуально відсталими європеоїдами за тестами на розумовий розвиток, з реакції на біль тощо.

Антропометрісти і псіхометрісти прийшли до висновку, що за тестами на інтелект пігмеїв можна порівняти з «розумово відсталими людьми, які витрачають на тест величезну кількість часу і допускають безліч дурних помилок». Багато дарвіністів віднесли рівень розвитку пігмеїв «безпосередньо до періоду палеоліту», а вчений Гетті знайшов в них «жорстокість примітивного людини».

Пігмея Оту просили проводити якомога більше часу в мавп’ятнику. Йому навіть дали лук і стріли та дозволили стріляти «для залучення публіки». Незабаром Ота був замкнений у клітці - а коли йому дозволили вийти з неї, «на нього витріщався натовп, а поруч стояв сторож».

Справедливості заради треба згадати, що в зоопарках тих часів містилися не тільки негри, а й інші примітивні народи - полінезійці і канадські інуїти, індіанці Сурінаму (знаменита виставка в голландському Амстердамі в 1883 році), індіанці Патагонії (у Дрездені).

Джерело:

D-Misha 31.01.2014 18:10

У Китаї - щойно почався Новий рік синього деревяного Коня.....

http://i.piccy.info/i9/cd80893e653af...rik_konya3.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-01-31-16...20x204-r/i.gif

Минулої ночі знову настав Новий рік – рік синього Коня - за китайським місячним календарем.

Традиційно він розпочинається з першим молодиком, розповідають fakty.ictv.ua.

Це – одне з найстаровинніших, найбільших і найтриваліших свят у китайській народній традиції, яке, попри те, що припадає на кінець січня або початок лютого, називається Святом Весни.

Вважається, що відзначати його потрібно в родинному колі. Тож перед Новим роком мільйони китайців, які живуть далеко від місця, де народилися, намагаються приїхати на батьківщину.

Зустрічають ж Новий рік китайці спершу відвідинами храмів, а потім – веселощами. Китайські спільноти, розкидані по всьому світу, ревно бережуть свої народні традиції.

Джерело:

D-Misha 04.02.2014 22:59

Символом Сочинської Олімпіади став подвійний унітаз...

http://s019.radikal.ru/i616/1402/72/33fe385d62e2.jpg

Найбільш марнотратна зимова Олімпіада в історії спорту ще не почалася, але вже розжилася на свій символ.

У біатлонному комплексі Сочі є цікавий туалет, в кабінці якого одразу два унітази. Дивакуватий задум організаторів змагань зробив цю, здавалося б, нічим непримітну кімнату головною пам'яткою Ігор-2014, пише newsru.

Фотографії туалету і всілякі фотожаби на нього - найпопулярніші в пошуковиках за запитом Ігри-2014. А почалося все з кореспондента BBC Стіва Розенберга, який першим розмістив у Twitter фото з ​​подвійним туалетом.

Справедливості заради варто зазначити, що ще в березні минулого року на етапі Кубка світу в Сочі зафіксували себе на унітазах чеські біатлоністки.

Фото з ​​туалету зробив і один з найкращих біатлоністів світу Мартен Фуркад: "Мені потрібен був час, щоб знайти це, але ми побували там!"

Дійшло до того, що Reuters зняли цілий сюжет про олімпійський клозет.

Джерело:

arki 05.02.2014 19:25

Триколор на "своїй хвилі".

Цитата:

Массовый падёж ресиверов Триколор Сибирь

Сегодня с утра у дилеров по Сибири веселье, телефоны разрываются, а я вас предупреждал, что с 4го будет ад, но мне некто не поверил как всегда. Правда, я думал, что звонки будут по поводу ухода телеканала, оказалось ещё хуже. После обновления со спутника, новые ресиверы обновились без проблем, а вот старые DRS 4500 которых большинство, не завелись после прошивки. Причина банальна, программисты рукожопы триколора забыли указать в новой прошивке новый фек ½ . Тем самым ресивер после обновления не видит частоты. Проблема решается просто нужно пересканировать в ручную указав новый фек.

Интересно, это был такой толстый намёк владельцам старых ресиверов, или просто программисты триколора такие рукожопы?

И помните: Вся информация, которая тут предоставлена, не является правдой и предназначается для самопиара автора.
http://sat24.ru/blog/?id=93

arki 05.02.2014 19:32

Оператор НТВ ПЛЮС сховав свій форум.

Цитата:

Как вы помните на официальном форуме НТВ ПЛЮС недавно прошли массовые репрессии, недовольных отключением дождя побанили, а темы по удаляли. Ситуация продолжает своё развитие сегодня с утра убрали кнопку входа на форум. Зачем, это сделал оператор вполне понятно, зачем общаться с овцами? Они должны блеять и их надо стричь, в диалог с ними вступать не нужно, тем более, если они тут массово взбунтовались. Напомним, ранее свой форум из-за волны критики в свой адрес закрыл Триколор ТВ, по сути из крупных спутниковых операторов сейчас остался только один форум у абонентов Ориона. В котором, кстати, тоже недавно прошли массовые репрессии, есть форум и у Рикора, но в виду его не многочисленной абонентской базы я его не беру в расчёт.

Сам форум НТВ ПЛЮС ещё работает по ссылке forum.ntvplus.ru, вход убран только с сайта, непонятно вернут ли они позже вход на сайт, но ясно одно, НТВ ПЛЮС не желает обсуждать свои незаконные действия с абонентами. Скорей всего форум для абонентов прикроют полностью как в своё время, это сделал Триколор ТВ. Я уже ранее говорил, что НТВ ПЛЮС скатывается в уровень обслуживания Триколора, как вы видите всё так и происходит. И как всегда скриншоты, ниже.

И помните: Вся информация, которая тут предоставлена, не является правдой и предназначается для самопиара автора.

arki 05.02.2014 19:45

«Дождь» не хоче вмирати и збирається до Путіна
http://i1.wp.com/www.sat-expert.com/...size=660%2C330

Цитата:

В следующий понедельник оператор "Триколор ТВ" прекратит трансляцию телеканала "Дождь". Генеральный директор канала Наталья Синдеева уверена, что это лишит ее 30% аудитории — 360 тыс. зрителей в сутки. Чтобы пережить такую потерю, ей придется сократить расходы на проект, нарастить вещание в Интернете и переехать. Такова цена потери части телевещания, на которое приходится 80% рекламных сборов "Дождя".

Наталья Синдеева, генеральный директор телеканала заявила: "Я буду до последнего биться за канал, и если нужно будет, лично пойду к Путину". Синдееву поддержал и основной инвестор телеканала. Александр Винокуров отметил, что "если бы президент нам помог в этой ситуации, мы были бы рады".

Напомним, скандал вокруг "Дождя" разгорелся после опроса о блокаде Ленинграда, проведенного накануне 70-летия освобождения города. Роскомнадзор инициировал проверку на предмет соблюдения закона "О средствах массовой информации". В итоге в ведомстве сделали вывод, что поставленный вопрос и ответы на него могут "трактоваться как оскорбительные для ветеранов Великой Отечественной и жителей блокадного Ленинграда".

Тем временем депутат ЛДПР Вадим Деньгин в интервью "РСН" рассказал, что несколько дней назад он вместе с коллегой Игорем Зотовым направил в адрес министра связи и массовых коммуникаций Николая Никифорова депутатский запрос о том, на каком основании канал «Дождь» вещал или вещает на территории РФ.

Телеканал "Дождь" был запущен в цифровых телесетях в начале апреля 2010 года. В мае 2010 года началась трансляция прямого эфира телеканала в Интернете. Таким образом, "Дождь" стал первым онлайн-телеканалом в России. Телеканал входит в медиахолдинг "Дождь" наряду с сайтом tvrain.ru, интернет-изданием slon.ru, журналом "Большой город" и сайтом bg.ru.

arki 06.02.2014 18:34

Українці відмовляються від ефірного телебачення в користь кабеля та супутника
http://i0.wp.com/www.sat-expert.com/...size=660%2C330

Цитата:

В 2013 г. количество украинских домохозяйств, принимающих эфирный телевизионный сигнал, по сравнению с 2012 г. сократилось на 1 млн и составило 5,8 млн. Об этом свидетельствуют данные Индустриального телевизионного комитета (ИТК), переведенные в абсолютные цифры «Капиталом». По данным комитета, общее количество телевизионных домохозяйств по итогам прошлого года в Украине составило 16,4 млн.

Ушли в кабель

Уменьшение доли эфирного приема отобразилось на росте числа домохозяйств, которые принимали сигнал по кабелю и по спутнику. Так, согласно данным ИТК, в 2013 г. количество абонентов кабельного телевидения по сравнению с позапрошлым годом выросло на 6 % и составило 5,9 млн. За это же время количество домохозяйств, принимающих телесигнал со спутниковых платформ, увеличилось на 200 тыс. — до 4,7 млн.

Директор киевского провайдера «Триолан» Вадим Сидоренко поясняет увеличение доли кабельных операторов 100 %-м покрытием сетей в больших украинских городах. «Практически все большие города полностью покрыты кабельными сетями, что дает их жителям качественную альтернативу эфирному телевидению», — говорит он, добавляя, что кабельщики уже добираются и к средним по величине городам.

По мнению Сидоренко, в больших украинских городах эфир как способ приема телеканалов изначально был обречен. Однако он мог бы стать популярным среди абонентов маленьких городов и поселков. «В поселках нет кабельных провайдеров и заменить их должна была эфирная цифровая сеть от компании «Зеонбуд». Однако из‑за недостаточного покрытия сети и плохого приема сигнала местные жители сделали выбор в пользу спутниковых платформ», — считает он.

«Преимущество спутникового телевидения перед эфирным заключается в большом выборе телеканалов, а также в высоком качестве «картинки», — отметил директор по развитию «Вижн ТВ» Петр Конов, добавив, что спутниковые услуги пользуются спросом среди обитателей пригородных коттеджей. Однако, по словам директора спутниковой платформы «НТВ Плюс Украина» Игоря Давыденко, спрос на спутниковое ТВ в основном обеспечивается за счет бесплатных подключений.

По данным участников рынка, лишь несколько сот тысяч домохозяйств платят за спутниковое ТВ. Это косвенно подтверждают данные Госкомстата: несмотря на большое проникновение услуги, доход от спутникового приема составил в 2013 г. только 44,8 млн грн. В то время как за «кабель» украинцы заплатили в общей сложности 1,5 млрд грн.

В перспективе интернет-ТВ

Опрошенные «Капиталом» участники телевизионного рынка отметили, что в прошлом году активно развивался еще один достаточно новый способ доставки телевизионного сигнала — интернет-телевидение (IPTV). По данным ИТК, в 2012 г. домохозяйств, которые смотрели интерактивное телевидение, насчитывалось чуть более 70 тыс. Однако, по мнению Петра Конова, в 2013 г. их количество достигло уже нескольких сотен тысяч.

«С каждым годом число абонентов этой услуги будет увеличиваться в два-три раза. Отметим, что сегодня Национальный совет по вопросам телевидения и радиовещания рассмотрит заявки компании «Диджитал Скринз» (видеосервис oll.tv) на получение лицензии IPTV. Основными клиентами сервиса будут интернет-абоненты «Укртелекома», которых уже более 1,6 млн.

Украина все больше становится похожа на европейские страны с точки зрения способа приема телесигнала. Так, например, в Германии, согласно данным SES, спутниковое ТВ принимают 18 млн домохозяйств, кабельное — 16,7 млн, а цифровое эфирное — всего 2,1 млн. При этом на долю интернет-телевидения в Германии в 2012 г. уже приходилось 1,26 млн домохозяйств. Западные страны выставляют освободившиеся эфирные диапазоны на дополнительные конкурсы под мобильную связь четвертого поколения (4G), пополняя таким образом бюджеты и способствуя развитию новых технологий. Скоростные сети 4G, в свою очередь, способствуют развитию мобильного интернет-телевидения.
Игорь Филипповский

http://mediasat.net.ua

D-Misha 11.02.2014 15:19

Клюєв домовився з Тимошенко про її звільнення і прем'єрство Яценюка- ЗМІ....
11.02.2014 10:40

Глава Адміністрації Президента Андрій Клюєв і засуджений екс-прем'єр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ході переговорів у Харкові, де Тимошенко відбуває термін, перебуваючи на лікуванні в лікарні, домовилися, що прем'єр-міністром буде призначений лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, а Тимошенко вийде на свободу. Про це у своїй колонці з посиланням на джерела написав головний редактор видання "Комерсант-Україна" Валерій Калниш. За його словами, джерела з числа опозиційних депутатів повідомили, що минулого тижня Клюєв відвідав Тимошенко в харківській лікарні, і там вони домовилися, що "Батьківщина" погоджується взяти участь у формуванні уряду і прем'єром стає Яценюк. Другим пунктом домовленостей стало згоду Клюєва, що в Україні відбудеться конституційна реформа. А третім - що Юлія Тимошенко вийде на свободу. Нагадаємо, в оточенні Тимошенко і в прес-службі Клюєва не підтверджують, але і не заперечують факт їх зустрічі....

Читайте більше тут:

D-Misha 12.02.2014 00:52

Експерти виявили надзвичайно небезпечний комп'ютерний вірус...

http://i.piccy.info/i9/b4cd40f4efa34...937558_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-02-11-22...70x240-r/i.gif

За своєю природою Careto є трояном і складається з безлічі модулів, які дозволяють його легко модифікувати. Фахівці з "Лабораторії Касперського" заявили про виявлення унікального за можливостями вірусу Careto, здатного заражати комп'ютери незалежно від операційної системи. Троян викрадає із заражених систем зміст документів, паролі, ключі шифрування, налаштування підключення до мережі та інші дані. Вірус отримав назву завдяки ділянкам коду, де міститься слово Careto, що з іспанської можливо перекласти як "пика", "морда". На даний момент вже достовірно відомі випадки зараження комп'ютерів на платформі Windows і Mac Os X. Крім того, на думку фахівців, особливості коду вірусу і механізм його розповсюдження дозволяє заразити машини, які працюють під Linux, iOS і Android. Цілеспрямовану атаку нового вірусу вже не витримали близько 380 важливих цілей в 31 країні світу. За даними аналітиків, метою Careto стали держорганізації, дипломатичні офіси і посольства, великі компанії, дослідницькі організації і комп'ютери політичних активістів. Точні дані про кількість заражених комп'ютерів звичайних користувачів - поки не відомі. Зараження трояном Careto відбувається за ускладненою схемою і працює за рахунок "фішингу" - сайту-двійника. Користувач отримує посилання на відео і перейшовши по ній на фішинг-сайт, заражає комп'ютер вірусом. При цьому шкідливий сайт визначає операційну систему жертви і передає їй потрібний варіант Careto. Для маскування зараження користувач далі переміщається по справжньому посиланню на відео. Через деякий час вірус перехоплює всі канали зв'язку комп'ютера і збирає різні дані, проводячи моніторинг документів, налаштувань, паролів підключення та іншої інформації, яка зберігається на комп'ютері. Крім того, Careto завдяки своїй модульній структурі може довантажувати потрібні компоненти для виконання інших шкідливих завдань. Також вірус майстерно приховує сліди своєї присутності на комп'ютері, маскуючись і використовуючи вразливості оперційної системи і навіть антивірусів. Така "витонченість", продуманість вірусу і цілі атаки, наштовхнули фахівців на думку, що Careto являє собою дорогу професійну і спеціалізовану на шпигунстві розробку. І за її випуском в Мережу може стояти лише великі організації чи держави. А використання іспанського назви може служити для відводу очей, або дійсно вказує на іспанські корені розробників або замовника, що правда це лише звужує область пошуку до Іспанії, країн Латинської Америки і південних штатів США, таких як центр сучасної IT індустрії в Каліфорнії. Експрес онлайн Share on facebook Share on twitter Share on vk Share on odnoklassniki_ru Share on livejournal Share on linkedin Share on email

Читайте більше тут:

D-Misha 14.02.2014 00:18

Учені розповіли про час, коли найкраще пити каву....

http://i.piccy.info/i9/f6dd9c23c068b...ges_36_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-02-13-22...74x240-r/i.gif

Біологічно організм найбільш сприйнятливий до впливу кофеїну лише через кілька годин після пробудження, вважають американські нейробіологи, повідомляють іноземні ЗМІ, зазначає УНН. “Максимальний ефект кофеїну досягається при взаємодії цієї речовини з гормоном кортизолом, регулюючим біологічний годинник людини”, - пояснив нейробіолог з Університету Меріленда (США) Стівен Міллер. Приблизно з 7 до 9 ранку вироблення кортизолу знаходиться на піку, завдяки цьому людина прокидається і здатна з ранку усвідомлено діяти. Якщо пити каву відразу після пробудження, коли рівень кортизолу в організмі і так досить високий, розвивається толерантність до кофеїну, ефективність його впливу знижується. Таким чином, з часом потрібно все більше і більше підбадьорливого напою, щоб прокинутися. Через годину-дві після пробудження рівень кортизолу в організмі починає знижуватися, і тоді кава прийде на допомогу. Випита в цей час або трохи пізніше чашка кави здатна підвищити вироблення кортизолу, знову змушуючи людину прокинутися.

Експрес онлайн.

D-Misha 14.02.2014 15:37

Найстаріша мешканка України співає і святкує 117-й день народження.

14-го лютого 117-й день народження відзначає прикарпатка Катерина Козак, яка є найстаршою мешканкою України і претендує на потрапляння до світової "Книги рекордів Гіннеса" як найбільш літня мешканка планети.
Уродженка села Хотимир Тлумацького району, зараз вона проживає в Коломиї, в родині двоюрідного племінника Мирослава Бурака, повідомляє Радіо Свобода.
Катерина Козак ніколи не була одружена, але виховала двох доньок рідної сестри, яку під час Другої світової війни вивезли на примусові роботи до Німеччини.

http://i.piccy.info/i9/a79206fe5f048...61a_02_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-02-14-13...00x282-r/i.gif

Катерина Козак до виходу на пенсію працювала в місцевому колгоспі. Майже не хворіла і не вживала ліків. Ще донедавна допомагала щось робити по господарству. Жінка отримує пенсію трохи більше ніж 1400 гривень і 500 гривень допомоги.
Пересувається тепер на інвалідному візку, погано чує. Але має добру пам’ять і може заспівати куплет Шевченкового "Заповіту".

Два роки тому жінку визнали найстарішою жителькою України.
Як повідомила представник "Книги рекордів України" Ганна Крисюк, саме ця організація рік тому подала заявку на внесення Катерини Козак у "Книгу рекордів Гіннеса", але ця процедура тривала, чекають на відповідь.
Офіційно насйтарішою жителькою планети вважається 115-річна Місао Окава з Японії.

D-Misha 27.02.2014 14:43

Львівська інтелігенція просить нову владу шанувати Схід та Південь країни...

http://i.piccy.info/i9/57949db5d5229...86271f_140.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-02-27-12...140x91-r/i.gif

D-Misha 03.03.2014 00:00

Через Україну на саміт до Росії не приїде половина "Великої вісімки". Інші країни ще розмірковують...

http://i.piccy.info/i9/73166a31afabf...9/index_18.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-03-02-21...20x183-r/i.gif

Велика Британія призупинила підготовку переговорів з майбутнього саміту "Великої вісімки" у Сочі.

Про це заявив міністр закордонних справ Великої Британії Вільям Хейг перед вильотом у Київ, передає Бі-бі-сі.

"Велика Британія приєднається до інших країн, що оголосили цього тижня про призупинення співпраці у рамках G8, де Росія головує цього року. У тому числі ми припиняємо свою участь у підготовчих нарадах саміту G8", - заявив міністр.

За його словами, "ми повинні визнати, що суверенітет і територіальна цілісність України були порушені".

Глава МЗС Великої Британії також закликав українську владу не провокувати Росію, щоб не дати Москві приводу для подальших військових дій.

Відзначими, що протягом суботи і неділі про зупинку підготовки до саміту G8 оголосили США, Канада та Франція. Про зміни планів з приводу приїзду на саміт поки що не повідомляли три країни - Німеччина, Італія та Японія.

D-Misha 04.03.2014 10:04

Янукович нібито помер...
04.03.2014 09:52

На своїй сторінці в Facebook активіст Євромайдану Михайло Лебедь написав, що Віктор Янукович помер в ростовській лікарніАктивіст Євромайдану, правозахисник Михайло Лебедь повідомляє про смерть колишнього президента України Віктора Януковича від серцевого нападу.Лебідь посилається на друга з Ростовського кардіоцентру. "Тільки що про це по телефону мені сказав друг з Ростовського Кардіоцентру. Яника привезли туди близько 11 ночі 3 березня з серцевим нападом, а через годину він помер", - пише Лебідь у себе в Facebook.Журналісти, як повідомляє Кореспондент, зв'язалася з активістом, щоб упевнитися, що його аккаунт у соціальній мережі не був зламаний. На запитання журналіста інтернет-ресурсу, чи правдива інформація про Януковича, Лебідь відповів: "Не повіриш. Так".Зараз видання намагається перевірити цю інформацію через інші джерела. Російські медики інформацію про смерть Януковича заперечують, повідомляє ТСН.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/04/102...h-nibyto-pomer

D-Misha 14.03.2014 17:01

Цього року, 14 березня, ми відзначаємо Всесвітній день сну (World Sleep Day). Це досить молоде свято. Вперше його визнали у 2008 році і з того часу відзначають щорічно в рамках проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) з проблем сну та здоров’я.

http://i.piccy.info/i9/e382ffc53bc60...m0hE4U_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-03-14-14...72x354-r/i.gif

D-Misha 20.03.2014 21:27

Шульц: Негайна допомога для України зараз важливіша, ніж перспектива членства в ЄС...
Четвер, 20 березня 2014

Президент Європарламенту Мартін Шульц вважає, що зараз більш важливо надати Україні негайну допомогу, ніж обговорювати її перспективу членства в ЄС.

Про це він сказав на прес-конференції, яка відбулася після закінчення його участі в саміті ЄС, після традиційного обміну думками з главами держав та урядів.

"Я не думаю, що це реально, я не вірю, що Україна скоро приєднається до ЄС, я не думаю, що ми повинні обіцяти з цього приводу, ми говоримо про довгострокову перспективу, і я не думаю, що це те, що Україні потрібно в цей момент. Що Україні потрібно, це допомога в короткостроковій перспективі", - сказав Шульц.

Разом з тим від імені Європарламенту Шульц привітав підписання політичної частини Угоди про асоціацію.

Крім того, президент ЄП торкнувся питання надання Україні фінансової підтримки.

"Я просив (в ході саміту ЄС) негайно надати кошти. Європарламент хоче, щоб це було зроблено за прискореною процедурою, ми повинні допомогти Україні впоратися з соціальними проблемами в країні якомога швидше, тому що в іншому випадку є ризик, що країна розвалиться з соціальної причини", - сказав європейський політик.

Шульц також висловився за якнайшвидші вибори нового президента і парламенту з "мандатом народу".

"Я думаю, що допомога, яку ми повинні надати Україні, не повинна бути обмежена конкретними запитами про реформи в наступні місяці", - упевнений він.

"Ми будемо обговорювати з новим урядом довгострокову стратегію як поліпшити економічні умови, конкурентну здатність країни. Але поки не потрібно обговорювати конкретні реформи - їм потрібні гроші завтра, щоб країна була здатна працювати. Більш важливо допомогти негайно", - заявив президент Європарламенту.

Інтерфакс-Україна

D-Misha 21.03.2014 00:03

Ющенко: Я переконаний, що Путін вже декілька ночей не спить...
Четвер, 20 березня 2014

Третій президент України Віктор Ющенко вважає, що президент Росії Володимир Путін боїться трьох речей.

Про це колишній глава держави заявив в ефірі "Громадському телебаченню".

"Путін боїться трьох речей. Перше і найбільше, чого він боїться – реакції свого народу, росіян. Друге – реакції світової спільноти", - зазначив Ющенко.

На зауваження про те, що президент Росії робить такі заяви, з яких не видно, що він боїться реакції світової спільноти, Ющенко зазначив: "Ще не вечір".

"Це бравада (заяви на публіку). Я переконаний, що він (Путін) вже декілька ночей не спить через те, що він відкрив такий ящик, який дуже важко закривається. Проти нього виступив весь світ", - сказав президент.

"Третє питання (якого боїться Путін) – найбільш ключове – це щоб українці вирішили свою найбільшу політичну проблему, яка у нас є: наша слабка національна єдність, наша слабка внутрішня інтеграція. Нас дуже часто ділили, і Путін використовує кожну щілину цього ділення і сьогодні б’є по тих щілинах", - вважає Ющенко.

Як відомо, 20 березня Білий дім розширив санкційний список щодо російських чиновників. До нього потрипили люди із найближчого оточення Путіна.

Українська правда

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:08.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010