![]() |
Цитата:
|
Який софт найкращий? У мене 1.3.52 хотів би замінити!
|
Цитата:
|
Можливо не популярний!
|
Цитата:
|
Цитата:
Який оператор краще: МTC чи Київстар? Який кувшин краще: З тонким горлом, чи з вузьким? Яка валюта краще: $ чи Є? Який стол краще: обеденний чи компьютерний? Продовжувати? Чи озвучити висновок? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хто може підказать,що може будь?На супутнику ABS канал МИР і МИР-3 на тюнері Digital Box 4100 нема сігналу.Настройку робив на open box-800,сігнал був,а на тюнері Digital Box 4100 нема,неможу понять в чому причина?
|
Цитата:
|
Усі канали на цьому супутнику працюють.Не працюють тільки 2 канали МИР і МИР-3
|
Переглянути допис
Хто може підказать,що може будь?На супутнику ABS канал МИР і МИР-3 на тюнері Digital Box 4100 нема сігналу.Настройку робив на open box-800,сігнал був,а на тюнері Digital Box 4100 нема,неможу понять в чому причина? |
Цитата:
|
у мене теж 12730\v\22000 і на одній тарільці працює,а в другому містці ні.А на open box-800 працюють в обох містцях.
|
Інші канали цього ТР (12732 V 22000 7/8) працюють ??? Який рівень сигналу ТР ???
Якщо рівень сигналу достатній то раджу видалити цих 2 канали і пересканувати ТР по новому |
сигнал 78%,полилки в налаштуваннях ТР чи в налаштування конвертора не має.Перевіряв.
|
Якщо рівень сигналу достатній то раджу видалити цих 2 канали і пересканувати ТР по новому
|
Народ усім привіт! Зробіть дамп з кльовим інтерфейсом(меню)!!!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
# 12731V, sr: 22000, fec: 7/8 Північний луч (ABS-1) Uplink - Геотелеком Пакет: Радуга-ТВ 26.01.2011 InterAz Канал для азербайджанської діаспори Росії МИР +0 МТРК. Телеканал країн співдружності МИР +3 МТРК. Телеканал країн співдружності ТНВ Казань татарский канал; деякі передачі та фільми на російській мові ТРО Союза ТРО – Телебачення ради спілки. 25 вересня 2007 года [Фид Москва] деколи транслюють прямі футбольні матчі. |
Цитата:
|
видалив 2 канали і пересканував ТР по новому.Тепер працюють.Спасибі slavon за допомогу.
|
SAYKA Ви що ресівер купляли щоб на меню дивитися чи канали по ньому ??? Для ресіверу зовнішній вигляд меню оснання справа, на перших місцях стабільно робота ресіверу, підтримка ЕМУ і "цьоці Шури" і тд.тп.
А для "чогось нового" та інших експерементів Ви вибрали не той ресівер - треба було брати щось на базі OS Linux |
Цитата:
|
Та ладно забудьте!:)
Вибачаюсь якщо когось образив. |
Скільки має бути супутникова антена, для приймання Yamal 90*?
|
Цитата:
|
А на 53*, та на 36*, який там має бути розмір?
|
Він буде брати від тої, що три конвертори Amos, Sirius, Hot bird?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
можеш поставити 45 фокус(потім зняти)-мульти 53,39,36(в мене ще 31 доставлено) і на антену 90-95 все це чудово на Терпопільщині працює. |
Цитата:
|
Цитата:
Як на мене то значно краще робити мульт - 31.5Е+36Е(фокус)+39Е на 0,95 м. |
Цитата:
|
А на 31* там є якісь гарні канали?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010