Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Бокс на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=961)

D-Misha 11.02.2012 23:20

"Великий бокс" на "Інтері" 18.02.2012 о 22.30......
Віталій Кличко проти Дерека Чісори......

http://i.piccy.info/i7/cc6a8b4e4d189...derick_240.jpg

В австрійському Гоїнгу тривають активні тренування. Уже 18 лютого в Мюнхені відбудеться поєдинок чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка проти Дерека Чісори.

"На даний момент, все йде за планом. Я з нетерпінням чекаю поєдинку в Мюнхені. Чісора - це непростий і небезпечний опонент, тому я тренуюся дуже старанно кожен день", - зауважив чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко.

Суперник Кличка-старшого випромінює впевненість напередодні бою і, як уже увійшло в традицію, наголошує на тому, що саме йому вдасться посунути Кличка з боксерського Олімпу:

"Багато хто намагався його зупинити, але у них не було такої пристрасті й харизми, яка є у мене, щоб вийти туди і виграти поєдинок".

"Я не боюся Кличка. Ось чому я стану успішним. Можливо, цей бій стане найбільшим випробуванням у його спортивній кар'єрі", - резюмував британець.

karpinets2710 12.02.2012 11:45

Хуан Карлос Санчес відібрав титул у Родріго Герреро

У мексиканському Лос-Мочіс місцевий андердог Хуан Карлос Санчес (14-2-1, 7 КО) несподівано перебоксував з досить комфортним відривом фаворита та чемпіона світу за версією IBF у другій найлегшій вазі (до 52,2 кг) Родріго Герреро (17-4, 10 КО).

Підсумковий рахунок - 116:112, 119:109 і 115:113 на користь мексиканця.

На післяматчевій прес-конференції екс-чемпіон заявив, що вважає результат несправедливим, а тому буде домагатися реваншу, пише vringe.com.

karpinets2710 13.02.2012 09:16

Володимир Кличко: Ми не просимо Хея битися безкоштовно

Володар поясів IBO/WBO/IBF/WBA у надважкій вазі Володимир Кличко вважає, що на місці британця Девіда Хея прийняв би пропозицію про бій з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком.

"На його місці, з урахуванням його нинішньої ситуації, я б зустрівся з Віталієм, що б не пропонували брати Клички.

Я просто б скористався можливістю знову здобути повагу. Ми не просимо його битися безкоштовно.

Ми даємо йому можливість заробити гарні гроші, але, що ще важливіше, знову стати чемпіоном світу. Я сподівався, що після всього, що було в Гамбурзі, він стане краще, як людина. Але, судячи з усього, цього не сталося", - цитує Кличка-молодшого championat.com з посиланням на Daily Mail.

2vanya2 13.02.2012 12:14

На бій Кличко - Мормек вже продано 35 тисяч квитків

На бій між чемпіоном світу за версіях IBF, WBA, WBO і IBO у надважкій вазі Володимиром Кличком і колишнім абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі Жаном Марком Мормеком продано вже 35 тисяч квитків.

Про це повідомляє boxingscene.

Нагадаємо, що цей бій пройде 3 березня на "Esprit Arena" в Дюссельдорфі.

2vanya2 13.02.2012 17:19

Володимир Кличко: "Хея ніхто не просить боксувати безкоштовно"

Девід Хей має погоджуватися на бій з Віталієм Кличком, а не "варити воду".

Про це заявив абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко.

"Якби я був зараз на його місці, то я б погодився боксувати з Віталієм за будь-яку суму, яку б мені запропонували брати Клички. Це відмінний шанс повернути собі повагу", - сказав він.

"Хея ніхто не просить боксувати безкоштовно. Ми даємо йому, насамперед, можливість повернути собі чемпіонський пояс, і при цьому заробити хороші гроші. Я сподівався, що після того, що з ним сталося в минулому році на ринзі в Гамбурзі, він стане кращим. Напевно цього не сталося?", - цитує Володимира gorodokboxing.com.

2vanya2 13.02.2012 17:20

Кличко дав Хею місяць для підтвердження бою

Команда чемпіона WBC Віталія Кличка продовжує переговори з британцем Девідом Хеєм і чекає на його відповідь щодо ймовірного бою протягом 4-5 тижнів.

Про це повідомив менеджер Кличка-старшого Бернд Бенте.

"Ми ще не знаємо, хто буде суперником Віталія, якщо він виграє у Чісори. Зараз ми продовжуємо переговори з Хеєм, але швидше за все цього бою не буде", - сказав він.

"Хей має 4-5 тижнів, щоб дати нам відповідь. В іншому випадку ми починаємо домовлятися з іншими боксерами" - цитує Бенте gorodokboxing.com.

karpinets2710 13.02.2012 18:57

Біденко 30 березня битиметься з Мануелєм Чарром

Уродженець Сирії Мануель Чарр (20-0, 11 КО) оголосив про створення власної промоутерської компанії.

У першому боксерському вечорі новоспеченої Diamond Boy Promotion, який відбудеться 30 березня у Кельні, 27-річний Чарр зустрінеться з українцем Тарасом Біденком (28-4, 12 КО).

На кону зустрічі буде титул WBC International Silver, який належить Чарру.

"Не можу дочекатися свого першого поєдинку, де я буду виступати у якості промоутера та боксера", - цитує Чарра boxnews.com.ua.

karpinets2710 13.02.2012 18:57

Чісора: "Я створю грандіозну сенсацію"

Дерек Чісора не боїться виходити в ринг проти Віталія Кличка в поєдинку, запланованому на 18 лютого.

Про це британець заявив на прес-конференції в Мюнхені.

"Я не боюся Віталія Кличка - він така ж людина, як і я, він не зможе витримати мого темпу", - сказав він.

Я обіцяю тобі, Віталій, що я створю грандіозну сенсацію, відголос якої відчуватиметься по всьому світу, і завершу правління братів Кличків", - цитує Чісору boxingnews.com.ua.

karpinets2710 13.02.2012 18:58

Бенте: "Хей відхилив нашу пропозицію"

Девід Хей відхилив пропозицію провести поєдинок з Віталієм Кличком.

Про це заявив менеджер братів Бернд Бенте, повідомляє spox.de.

"Хей відхилив нашу пропозицію. Не думаю, що він стане наступним суперником Віталія", - зазначив Бенте.

Британець буде одним з коментаторів бою свого співвітчизника Дерека Чісори проти Віталія Кличка, який відбудеться 18-го лютого, пише allboxing.ru.

2vanya2 13.02.2012 21:04

Федченко зустрінеться з угорцем, який ще не програвав

Озвучено ім'я наступного суперника українського боксера Сергія Федченка (29-1, 13 КО).

18 лютого у Мюнхені (Німеччина) він зустрінеться з проспектом з Угорщини Ласло Фазекасом (8-0-1, 6 КО), пише прес-служба компанії братів Кличків "K2 Promotions".

Цей 8-раундовий поєдинок відбудеться в андеркарті у Віталія Кличка (43-2, 40 КО) та Дерека Чісори (15-2, 9 КО) і буде мати статус рейтингового.

Титул чемпіона Європи за версією WBO у першій напівсередній вазі, що належить Федченку, не буде стояти на кону.

2vanya2 13.02.2012 21:05

Віталій Кличко не радить недооцінювати Чізору

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко, який 18 лютого в Мюнхені (Німеччина) битиметься з Дереком Чізорою, заявив, що не вважає британця слабким суперником.

"Люди навіть не обговорюють те, хто переможе в цьому бою, і це неправильно. В історії боксу є чимало прикладів, коли чемпіон недооцінював свого опонента. Що стосується мене, то я ніколи не недооцінював нікого зі своїх супротивників і можу сказати, що Дерек Чізора - дуже небезпечний суперник", - цитує Кличка Daily Star.

2vanya2 14.02.2012 10:55

Пакьяо може завершити боксерську кар'єру з релігійних міркувань

Чемпіон WBO в напівсередній вазі і один з найсильніших боксерів світу незалежно від вагової категорії філіппінець Менні Пакьяо може завершити свою спортивну кар'єру в наступному році.

Пакьяо, якому в грудні цього року виповниться 34 роки, сказав, що його майбутній поєдинок проти американця Тімоті Бредлі 9 червня в США може стати його останнім виходом на ринг.

Він пояснив, що продовження боксерської кар'єри буде не цілком доречним у світлі його нещодавнього згоди прийняти пропозицію католицької церкви Філіппін і стати так званим "послом Біблії" [Bible ambassador].

За його словами, в майбутньому він може зосередитися лише на своїй політичній кар'єрі і вивченні Біблії. Минулого місяця в одному з інтерв'ю Пакьяо зізнався, що знову знайшов віру і став на правильний шлях, відвернувшись від своїх гріхів, які включають розпусту, азартні ігри і вживання спиртного.

Він розповів, що пішов з головою у вивчення Біблії, а також намагається проводити якомога більше вільного від тренувань час разом з дружиною і чотирма дітьми, пише allboxing.ru.

2vanya2 14.02.2012 19:14

Саліта пропонує Сенченку битися в Донецьку

Американський боксер українського походження Дмитро Саліта готовий битися з чемпіоном світу за версією WBA В`ячеславом Сенченком в Донецьку.

Про це Саліта сказав в інтерв`ю comments.ua.

Нагадаємо, що бій Сенченка з Полом Маліньяджи під загрозою зриву.

"Бою із Сенченко хотів вже давно. Після моєї невдалої спроби виграти пояс чемпіона світу, Рой Джонс хотів організувати наш поєдинок в андекарті своєї другої зустрічі з Бернардом Хопкінсом. Але у промоутерів Сенченка були інші плани, тому бою не вийшло.

А кілька місяців тому я підписав контракт на бій проти тимчасового чемпіона WBA Ісмаеля Ель Массуді. Наш поєдинок повинен був відбутися в листопаді в Нью-Йорку. Але бій довелося скасувати через розбіжності Ісмаеля зі своїм промоутером.

Після того, як Пол Маліньяджи відмовився боксувати в Донецьку, я б хотів замінити його у бою з Сенченком. Заради цього приїду в Донецьк. Упевнений, це буде дуже цікавий бій для України, та і для всього світу. Те, що я вихідець з України, підвищить інтерес. Окрім цього, усім буде цікаво подивитися на протистояння двох провідних тренерів - Емануеля Стюарда і Фреді Роуча. Думаю, що вони ніколи не змагалися один з одним", - розповів Саліта.

2vanya2 15.02.2012 17:31

Здунек: "У якому раунді завершиться поєдинок не знаю, але переможцем буде Віталій"

Віталій Кличко переможе в поєдинку з британцем Дереком Чісорою.

Про це заявив тренер українця Фріц Здунек, розповідаючи про підготовку до майбутнього поєдинку.

"Віталій провів 118 раундів спарингів з 6 спаринг-партнерами. Підготовка була жорсткою: перше тренування в 7 ранку, друге закінчувалася о 20:30, після чого були масаж, перегляд боїв суперника та їх обговорення - і так допізна", - розповів Здунек.

"Як і коли саме закінчиться суботній поєдинок - не знаю, але переможцем буде Віталій", - цитує тренера allboxing.ru.

karpinets2710 15.02.2012 18:59

Чісора пояснив, чому нокаутує Кличка у восьмому раунді

Дерек Чісора переможе Віталія Кличка саме у восьмому раунді через магічність цифри "8".

Про це британець заявив на прес-конфреренції напередодні поєдинку.

"Мені дуже подобається цифра "вісім". Вона схожа на знак "нескінченність". Її чари повинні подіяти на Кличка. Коли настане восьмий раунд, він почне задихатися", - впевнений Чісора.

Натомість Віталій не вірить в магію чисел.

"У Чісори невірна установка. Він покладається на цифру, вважаючи, що вона сама по собі здатна ощасливити його. Що ж до восьмого раунду, в якому Чісора має намір мене нокаутувати, нехай буде радий, якщо взагалі достоїть до нього", - цитує Кличка sportbox.ru.

karpinets2710 15.02.2012 18:59

Бій з Чісорою може стати передостаннім в кар`єрі Кличка

Поєдинок чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка проти британця Дерека Чісори,, який відбудеться 18 лютого в німецькому Мюнхені, може стати передостаннім в кар'єрі українця.

Про це пише Bild.

За умовами діючого контракту між промоутерською компанією братів і телеканалом RTL, після поєдинку з Чісорою Кличко-старший зобов'язаний провести ще один бій.

2vanya2 16.02.2012 14:13

Чісора: Натравлю на Кличка Кілера.

Англійський боксер Дерек Чісора, який у суботу, 18 лютого, проведе бій проти чемпіона WBC Віталія Кличка, заявив, що спустить на Віталія свого cобаку Кілера.

"Кілер - як охоронець. Чіхуахуа - класні пси для охорони будинку, тому що у них вражаючий слух. Вони чують все! Бачили б ви цього дрібного чортяку в парку: так він роттвейлерів ганяє! Тому, якщо у тебе немає чіхуахуа, ти не пацан.
Кілер - моя перша собака.

Я люблю цих тваринок, але не люблю Кличка. Думаю, я нацькую пса на Віталія, щоб дрібний чіхуахуа його покусав! ", - заявив Чісора.

Зазначимо, що боксер привіз свого улюбленця у Мюнхен, де і відбудеться бій з Кличком-старшим, пише Проспорт з посиланням на Bild.

2vanya2 16.02.2012 14:14

Букмекери вважають Кличка явним фаворитом у бою з Чісорою

Чемпіон світу у суперважкій вазі Віталій Кличко є явним фаворитом в майбутньому 18 лютого поєдинку проти британця Дерека Чісори, пише sports.ru.

William Hill: перемога Кличка -1.06 (достроково - 1.25, за очками після 12 раундів - 4.50), перемога Чісори - 8.00.

Марафон: перемога Кличка - 1.10, перемога Чісори - 7.90. Тривалість бою: 12 раундів - 3.25, 11 раундів або менше - 1.35.

Sportingbet: перемога Кличка - 1.04, перемога Чісори - 10.

2vanya2 17.02.2012 13:46

Льюїс: Кличко-Чісора? Прохідний бій

Дерек Чісора ще не готовий на рівних битися з Віталієм Кличком і українець має легко перемогти.

Про це повідомив у своєму блозі в мережі Twitter екс-чемпіон світу Леннокс Льюїс.

"У поєдинку Кличко і Чісори є всі риси самого справжнього "мисматчу". У мій час ти не міг претендувати на титул чемпіона світу, маючи за плечима всього 17 поєдинків", - згадує він.

"На цій стадії кар'єри Чісора, на мою думку, повинен битися хіба що за європейське звання. Він ще занадто зелений для Кличка", - цитує Льюїса В ринге.

sa3500 17.02.2012 20:03

Скандалом завершилася в Мюнхені церемонія зважування перед боєм чемпіона світу у важкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) українця Віталія Кличка та британського претендента Дерека Чісори.

Чісора несподівано відважив українському боксеру ляпас. В ту ж секунду ціла юрба народу вклинилася між ними.

Дивитись вiдео

2vanya2 17.02.2012 20:24

Чісору оштрафували на 50 тисяч доларів за ляпас Кличку

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман розлючений діями Дерека Чісори на церемонії зважування напередодні бою з Кличком.

Організація оштрафувала британського претендента на 50 тисяч доларів за ляпас, який він дав Кличку-старшому, стверджує Boxingscene.com.

Сулейман назвав такий вчинок "абсолютною ганьбою".

"Це неповага до спорту. Вирішили покарати його за цей дешевий вчинок. Він не джентельмен. Думаю, Віталій заплатить за такі дії безпосередньо у рингу", - заявив він.

За словами Сулеймана, сума штрафу піду на благодійність.

2vanya2 19.02.2012 15:30

Шевченко: "Віталій - справжній чемпіон"

Віталій Кличко - справжній чеміпон.

Таку думку висловив форвард "Динамо" Андрій Шевченко, коментуючи бій старшого Кличка з Дереком Чісорою.

"Віталій - справжній чемпіон. Адже йому вже сорок років, а як блискуче він зберіг фізичні кондиції і майстерність", - сказав він.

"Суперник був у нього досить серйозний і потужний, але Кличко зумів переконливо довести свою перевагу і відстояти титул найсильнішого боксера-важкоатлета планети. Втім, спостерігаючи за боєм по телевізору, ні на секунду не сумнівався в успішному його завершенні", - цитує Шевченка sport-express.ua.

2vanya2 20.02.2012 22:43

Чісора: Я був не правий, прошу вибачення, я збентежений

Поведінка Дерека Чісори до та після поєдинку з Віталієм Кличком вийшла за межі прийнятного та образила всіх поціновувачів боксу та спорту загалом.

Про це йдеться у заяві, котру розмістив на порталі boxingscene.com сам британець.

"Після широкого огляду пресою мого бою з Віталієм Кличком в Мюнхені в минулі вихідні, я відчуваю, що маю щиро вибачитися за свою участь в сценах і до, і після бою, який повинен був стати найбільшим у моїй кар'єрі.

Моїй поведінці нема прощення, а моїм діям немає виправдань. Я не хочу вдаватися в конкретні деталі зараз, адже дисциплінарний комітет британської федерації боксу ще буде розслідувати це, а також мій конфлікт з Девідом Хеєм, в якому мені дісталося пляшкою.

Я визнаю, що мої дії були абсолютно непрофесійними, з або без провокацій. Тепер, з холодною головою і після всього, розумію - мої дії у вихідні були невиправданими, і я глибоко збентежений всім тим, про що пишуть ЗМІ.

Як професійний боксер я повинен вести себе належним чином завжди, особливо контролювати свою агресію Я принизив багато людей в суботу ввечері, в тому числі і себе, мені щиро шкода.

У Мюнхені я в повній мірі співпрацював з німецькими властями, і в результаті був звільнений без пред'явлення звинувачень. На даному етапі я не буду робити ніяких подальших коментарів, очікуючи результату формального слухання", - йдеться в заяві.

2vanya2 20.02.2012 22:44

Віталій Кличко не йде з боксу

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко (44-2, 40 КО) не збирається йти з боксу.

Про це "Чемпіону" повідомили у прес-службі Фонду братів Кличків.

У прес-службі зазначили, що інформація про відхід українського чемпіона з боксу не відповідає дісйності.

Наразі готується прес-реліз зі спростуванням.

Окрім того, було повідомлено, що поки точно невідомо, наскільки травма Віталія є серйозною.

"На це запитання може відповісти сам Віталій", - повідомили "Чемпіону".

Нагадаємо, на сторінці Віталія Кличка у Твіттері з'явився запис, що українець завершує кар'єру через травму плеча.

Як виявилося, ця сторінка у мережі Віталію Кличку не належить.

2vanya2 21.02.2012 15:25

Кличко на цьому тижні розповість чи буде завершувати кар`єру

Український супертяж Віталій Кличко заявив, що не писав у "Твіттер" повідомлень про завершення кар'єри через травму плеча.

"Жодного повідомлення в "Твіттер" ні я, ні уповноважені мною особи не писали. Єдине представництво братів Кличків в "Твіттері" - це сторінка Klitschko News, яка дублює повідомлення офіційного сайту.

Із здивуванням прочитав деякі сайти з посиланням на нібито мої слова в "Твіттері". Про усі свої плани зі спорту я особисто повідомлю цього тижня", - цитує Кличка прес-служба партії "Удар".

2vanya2 22.02.2012 18:17

Хук каже, що у Кличка інсценували ляпас Віталію від Чісори

Менеджер Віталія Кличка Бернд Бенте причетний до інциденту, що виник перед боєм українця проти Дерека Чісори, коли британець дав супернику ляпаса.

Про це заявив супертяж Марко Хук, пише Bild.

"Менеджер Кличка Бернд Бенте інсценував ляпас перед боєм, щоб збільшити глядацьку аудиторію. Це йому дуже добре вдалося зробити", - заявив Хук.

Нагадаємо, британський боксер Дерек Чісора перед боєм проти Віталія Кличка дав українцю ляпаса, що викликало великий резонанс у боксерському світі. Виходячи на ринг, британець плюнув в обличчя Володимиру Кличку.

2vanya2 23.02.2012 18:29

Чісора буде оштрафований на 100 000 доларів?

Англійськаий боксер Дерек Чісора, який оскандалився до, під час і після програного бою з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком, буде оштрафований на 100 000 доларів.

Саме таку суму на рахунку заморозив Союз німецьких професійних боксерів, інформує портал Bild.

"50 000 доларів Чісора заплатить за ляпас Віталію, 25 - за плювок в обличчя Володимиру і ще 25 - за бійку з Хеєм", - розповів президент Союзу німецьких професійних боксерів Томас Пютц.

Спочатку планувалося, що Чісору оштрафують лише на 70 000. Остаточне рішення за величиною штрафу буде прийнято WBC, пише sport-express.ru.

2vanya2 24.02.2012 16:26

Хрюнов: "Скоро переможемо братів Кличків і зберемо всі титули"

Вже зовсім скоро російський супертяж Алєксандр Повєткін переможе обох братів Кличків і відбере їхні титули.

Про це заявив менеджер росіянина Владімір Хрюнов, відповідаючи на питання, чи згодний він з тим, що звання регулярного чемпіона WBA, за яке битиметься його підопічний з Марко Хуком, виглядає якимось неповноцінним.

"Цей титул неповноцінний тільки для України. Хук знаходиться в прекрасній формі, а Повєткін - справжній чемпіон світу. Він переміг Руслана Чагаєва, а назва ... це якась умовність, і не більше", - сказав він.

"Нічого, скоро переможемо братів Кличків і об'єднаємо всі титули", - пообіцяв sportsdaily.ru Хрюнов.

2vanya2 24.02.2012 20:01

Кличко: "Хук такий же базіка, як і Хей"

Марко Хук не зможе перемогти росіянина Алєксанра Повєткіна у поєдинку, запланованому на 25-е лютого.

Таку думку висловив українець Віталій Кличко виданню Sportschau.

"Я не думаю, що Хук зможе перемогти Повєткіна. Марко завжди багато базікає. У зв'язку з цим, він мені дуже нагадує британця Хея", - сказав він.

"І необхідно враховувати те, що між надважким і важким дивізіонами велика різниця. Думаю, у Хука немає шансів", - цитує Віталія gorodokboxing.com.

2vanya2 25.02.2012 17:09

Тато Чісори: Дерек зганьбив нашу сім`ю

Британський супертяж Дерек Чісора, який 18 лютого в Мюнхені влаштував бійку зі своїм співвітчизником екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA Девідом Хеєм, і отримав за це грошовий штраф у розмірі $ 100 000, розчарував своєю поведінкою батька.

"Я в недвозначних висловах пояснив Дереку, що він був неправий і що був дуже-дуже сильно розчарований його поведінкою.

Загалом Дерек вже повинен був подорослішати, щоб не дозволяти собі подібних витівок.
Дерек зганьбив усю нашу сім'ю і прізвище", - цитує Чісору-старшого championat з посиланням на Metro.

2vanya2 26.02.2012 21:41

Повєткін: Із задоволенням дам Хуку реванш

Росіянин Алєксандр Повєткін готовий вийти на матч-реванш з Марко Хуком, якого переміг більшістю голосів суддів в Штутгарті.

Говорячи про можливість проведення матчу-реваншу, росіянин підкреслив: "Ставлюся до цього з задоволенням - нехай організовують".

"Ми підготуємося до нього зовсім інакше і будемо правильно працювати на рингу". - пообіцяв він.

"Щоб я змінив, якщо довелося б провести сьогоднішній бій з Хуком знову? Я би працював більш спокійно - не налаштовувався на нокаутуючий удар, а більше б діяв на дистанції", - цитує боксера sports.ru.

BMW 28.02.2012 12:08

Кличко показав Мормеку свої пояси (ФОТО)
http://sportanalytic.com/uploads/ima...2289784703.jpg
В Дюссельдорфі абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко зустрівся з французом Жан-Марком Мормеком. Поки що не в рингу, а на прес-конференції. Претендент на чемпіонські титули виглядав впевненим у собі і обіцяв закінчити чемпіонську еру Кличко-молодшого.

2vanya2 28.02.2012 17:40

Девід Туа завершив кар`єру

Новозеландець Девід Туа не збирається продовжувати свою боксерську кар'єру.

"Я вже завершив кар'єру. Але офіційно поки не оголосив про це. Заборгованість по податках? Я вважаю за краще розбиратися з такими серйозними проблемами поза рингом, а не в ньому", - цитує Туа The New Zealand Herald.

Туа дебютував на професійному ринзі у 1992 році. Боксер не виходив на ринг з серпня 2011 року, коли програв одноголосним рішенням суддів Монте Барретту у своїй рідній Новій Зеландії, пише championat.

2vanya2 29.02.2012 14:12

Мелоні: "Через чотири поєдинки Прайс буде готовий до бою з Кличком"

Британський супертяж Девід Прайс буде готовий до бою з одним із братів Кличків вже через чотири поєдинки.

Таку думку висловив менеджер боксера Френк Мелоні.

"Брати Клички - видатні боксери, але їх домінування приносить шкоду спорту. Вони настільки легко домінують, що люди просто втрачають інтерес до надважкого дивізіону", - сказав він.

"Що стосується Девіда, то, на мою думку, він буде готовий зустрітися з будь-яким з братів вже через чотири поєдинки. Ми не будемо гнатися за цим боєм спеціально, але якщо Девід набереться досвіду в боях з правильними суперниками і добряче попрацює в залі, ми будемо розлядати всі пропозиції, які нам надходитимуть", - зазначив Мелоні.

В Девіда Прайса вже заплановано два поєдинки - 24 березня він зустрінеться з Джошуа Блокусом (16-2, 14 КО), а 19 травня - з Семом Секстоном (15-2, 6 КО), нагадує boxingnews.com.ua.

2vanya2 01.03.2012 13:57

Бій Байсангуров - Конечни скасовано

Поєдинок між чемпіоном світу в першій середній вазі за версією WBO росіянином Заурбеком Байсангуровим і обов'язковим претендентом чехом Лукашем Конечни не відбудеться.

Про це повідомляє Boxnews.com.ua. Причиною скасування поєдинку стала травма спини у росіянина, отримана їм під час спарингу.

Нагадаємо, що бій повинен був відбутися в київському передмісті Бровари.

Нова дата поєдинку між Байсангуровым і Конечни буде офіційно оголошена пізніше. Вона буде призначена залежно від результату ретельного медичного обстеження боксера.

2vanya2 01.03.2012 19:16

Володимир Кличко: "Я добре пам'ятаю свої помилки"

Володимир Кличко не збирається недооцінювати свого майбутнього суперника Жана Марка Мормека.

Про це українець заявив напередодні поєдинку, який, нагадаємо, відбудеться 3-го березня.

"Найбільша помилка, якої можна припуститись - це втратити сфокусованість на поєдинку. Я не забув, що сталося зі мною в 2004-му році. Я заплатив за свої помилки поразками від Коррі Сандерса та Леймона Брюстера, але досі добре пам'ятаю той період, і як це було - опускатися на саме дно", - цитує Володимира boxingnews.com.ua.

2vanya2 02.03.2012 14:37

Стюард: "Арреола та Мітчелл - найнебезпечніші суперники для Володимира"

Кріс Арреола та Сет Мітчелл - найнебезпечніші суперники для Володимира Кличка.

Таку думку в інтерв'ю USA Today висловив тренер Володимира Емануель Стюард, відповідаючи на питання, кого він вважає найбільш небезпечними суперниками для свого підопічного.

"Арреола зігнав зайву вагу, виграє всі свої останні поєдинки, і він може створити Володимиру певні проблеми своєю агресією", - сказав він.

"Що стосується Мітчелла, то в нього дуже хороша фундаментальна підготовка. Він постійно йде в ближній бій і викидає багато ударів. Мітчелл буде серйозним суперником для Володимира", - цитує Стюарда boxingnews.com.ua.

2vanya2 03.03.2012 11:35

У команді Повєткіна хочу битися з Кличком у Києві чи Москві

Менеджер "регулярного" чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBA Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов розповів, що сподівається організувати бій проти "суперчемпіона" WBA, а також володаря поясів WBO/IBF/IBO Володимира Кличка в Києві чи Москві

"З історичної точки зору, було б справедливо провести бій в столиці сучасної Росії. Величезна армія уболівальників висловлює інтерес до цього бою.

Ми можемо провести бій і в Києві, я не проти. Усі в Східній Європі чекають цього бою. Олександр нічого не боїться. Я скажу навіть більше: єдиний мотив, через який він прийшов в професійний бокс, - це бій з Кличком.

Його веде вперед бажання зустрітися з одним з братів і перемогти. Це його мета", - цитує Хрюнова sportbox.

2vanya2 04.03.2012 10:36

Афолабі достроково виграв у Брудова

Володар тимчасового титулу WBO у важкій вазі Ола Афолабі (19-2-3, 9 КО) з Великобританії здобув перемогу над росіянином Валерієм Брудовим (39-4, 28 КО).

Брудов опинявся в нокдаунах в третьому і п'ятому раундах, у останньому суддя і зафіксував перемогу Афолабі технічним нокаутом, пише boxnews.com.ua.

2vanya2 04.03.2012 14:34

Віталій Кличко: Наступний бій проти Хея

Чемпіон WBC у суперважкй вазі Віталій Кличко (44-2-0, 40 KO) наступний бій проведе проти Девіда Хея (25-2-0, 23 КО).

Про це сам українець заявив Reuters.

"Я можу повідомити, що свій наступний бій я проведу з Девідом Хеєм", - цитує Кличка 24boxing.com.ua.

Де і коли відбудеться поєдинок невідомо.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:54.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010