![]() |
Цитата:
|
Цитата:
TNT - OK, перевірено |
прописав останню прошивку з UPC Direct з Thor 0.8W,відкриває тільки частину каналів, хастлер,дарінг на 12188 - кодовані (вдень)
|
Цитата:
|
Може хтось напише які саме канали залишились на Торі,які йдуть ще на ему,хотів товаришу цей супутник вчіпити,тепер думаю чи є зміст
|
|
Цитата:
Канали на Торі |
roger5000, Скажiть,будьласка,чому програма apgreade не бачить файл з прошивкою.(файл розархiвовано)
|
Прошу допомоги! Маю два тюнери Orton 4100c з однаковою прошивкою. Прийшов час її оновити, і от один тюнер перешився без проблем, а інший не прошивається! Тобто програма пише, що оновлення успішне, але реально нічого не оновлюється! Перепробував багато програм з цього форуму, міняв компютер, нічого не допомагає. Злити дамп з цього ресивера я можу, а от прошити - ні. Ось текст, який видає програма Upgrade 2.0.0b 2007-11-16.exe
Open Serial Port.. Sync to serial port.. Send Address.. Download All Chunk Burn Flash, DO NOT power off! ->Error:No Packet receive! in execute command:burn Retry.OK Стан блока живлення підозри не викликає. Порадьте, будь ласка, що робити? |
Транзистори ком порту в тюнері перевірити!
Залийте новий дамп через EJTAG як варіант! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010