![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
savelij,Раджу Amiko Alen, а далі в залежності від Вашого доступу до нету - модем АДСЛ або ж usbмодем+DIR-320. З ресіверів даного класу також можна звернути увагу на Dreabox HD 500 або 800 SE чи на HD Openbox S6 або S4
|
Переустановив Windows,як зробити щоб Internet Explorer 8 при підключенні відкривав ті сторінки що були відкриті під час завершення вчорашнього сеансу?
|
Наскільки, я знаю, в "мінєт експлоуєрі" таке неможливо. Користуйтесь Феєрфоксом та/або Оперою
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Доброго вечора.У друга канали позбиваллись на тюнері і ніяк не можу здибати прошивку, і загрузщик на нього.Цей тюнер DSR 7000. Допоможіть!
|
SAYKA, У Вас один із Аріонподібних ресіверів, тому Вам сюди , якщо виложете системну інформацію ресіверу зному написати більше.
|
добрий ранок. в мене така проблема: пробував вчора ввести biss ключ на 2+2. але ніяк не міг внести параметри частоти, всі значення залишались 0(( тоді я натиснув на синю кнопку reset (у відчаї). після цього у меню key edit вже не було biss. почитав ще форум і знайшов: додати caid 2600 у будь-якому розділі key edit, але знову проблема - не можу встати на caid(( що підкажете робити?
Для початку пишемо марку ресіверу та версію ПЗ на ньому !!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010