![]() |
У темі 1 долучень
143-я ракетка світу Яннік Ханфманн виграв показові змагання в Німеччині і в якості символічного кубка отримав від організаторів рулон туалетного паперу і тенісний м'яч з цифрою один.
Відзначимо, що в фіналі Ханфманн обіграв Дастіна Брауна з рахунком 4-2, 4-0. Змагання пройшли без глядачів, лінійних суддів і болбоїв. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Сергій Стаховський відреагував на вихід російського фільма про православ'я за участю українських боксерів Василя Ломаченка та Олександра Усика:
«Це жопа. Я цей фільм не дивився і не збираюся. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити те, що хоче. Але це треш. Наші медіа розділені. У нас є канали, які пропагують, що у нас громадянський конфлікт. Для них цей продукт – супер. Вони його будуть розкручувати і показувати. Нам потрібно писати статті, що це треш. Хтось із них сказав, що царі сваряться, а люди вмирають (цитата Усика – прим.). А які царі? Там регулярні війська Росії. Якби Путін стріляв – це одне. Але коли тисячі солдатів приїжджають, коли артилерійські академії здають залік, стріляючи з Ростовської області на територію України – це нормально? Як пояснити це Усику та Ломаченку? Пояснити це можна легко: Ентоні Джошуа б'є аперкот Усику в третьому раунді, і все з'ясовано. Ми не можемо їх змінити. Вони люди зі світовою популярністю і найкрутіші боксери в світі. Але ми їх можемо зараз прирівнювати до Алієва. А в чому різниця? Алієв же теж говорив, що коронавірусу немає, що це – фігня. Якби Усик і Ломаченко були адекватними, це був би величезний плюс для України. Тому що, якби хтось із них сказав: «Дивіться, люди, тут справу Гандзюк зливають, тому що прокурорів переводять в підвішений стан, і вони не знають, буде у них робота чи їх звільнять»... Якби вони це зробили, це був би нереальний плюс для української громадськості, адже вони поширювали б меседж про те, що відбувається в країні, і тоді нашій владі було б складніше говорити ті речі, які їй потрібно, тому що правда інша». |
У темі 1 долучень
Українська тенісистка Надія Кіченок увійшла до списку тенісисток з найсильнішою подачею в жіночому турі.
Українка подала першу подачу зі швидкістю 202 км/год в матчі проти Аюмі Моріти в першому раунді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу 2014 року, хоча програла матч з рахунком 2-6, 6-7(5). Найшвидші подачі в жіночому тенісі: 1) Сабін Лісіцкі (2014 рік): 210.8 км/ч. 2-3) Вінус Вільямс (2007-2008 роки) / Айла Томлянович (2008): 207.6 км/ч. 4) Серена Вільямс (2013): 207 км/год. 5) Юлія Гьоргес (2012): 203 км/год. 6) Бренда Шульц-Маккарті (2007): 202.7 км/ч. 7) Надія Кіченок (2014 року): 202 км/год. 8-9) Наомі Осака (2016) / Луціє Градецька (2015): 201.2 км/ч. 10) Анна-Лена Гренефельд (2009): 201.1 км / ч. Рейтинг був складений на основі даних SportsMEDIA Technology. Нагадаємо, Надія і Людмила Кіченок - єдині сестри-близнючки крім Плішкових, які разом вигравали парний титул WTA. |
У темі 1 долучень
Перша ракетка України Еліна Світоліна під час карантину намагається тримати себе в формі, але не може відмовити собі в смаколиках.
«Намагаюся спалити калорії перед споживанням інших», - написала Еліна в інстаграмі. |
У темі 1 долучень
Українська тенісистка Катаріна Завацька поділилася з підписниками фотографією, на якій вона знаходиться в оранжереї.
«Мій новий маленький сад», - написала українська тенісистка в інстаграмі. Раніше Катаріна змінила імідж. Нагадаємо, на даний момент вона перебуває в Каннах. |
У темі 1 долучень
Президент Федерації тенісу Франції Бернар Г'юдічеллі розповів про поточний стан справ в організації Ролан Гаррос 2020, грунтового турніру Великого Шолома.
«Поки немає таких варіантів, від яких би ми відмовилися. В першу чергу, найголовніше в нашому турнірі – це історія матчів і гравців. Турніри проводяться на стадіонах, змагання показують по телевізору. Мільйони глядачів по всьому світу знаходяться в очікуванні. Якщо ми організуємо турнір за закритими дверима, це дозволить нам зберегти ту частину бізнес-моделі, яка стосується телевізійних прав (більше третини від доходу турніру). Це не можна недооцінювати. Я регулярно спілкуюся з главою АТР Андреа Гауденці, главою WTA Стівом Саймоном і главою ITF Девідом Хаггерті. Наступного тижня у нас запланована ще одна конференція, щоб оцінити наш прогрес. Ми добре працюємо разом, але поки все ще трохи рано для чіткого визначення графіка». Раніше преса з посиланням на Федерацію тенісу Франції повідомила, що грунтовий мейджор перенесли ще на один тиждень пізніше. Старт змагань в основній сітці тепер намічений на 27 вересня. |
У темі 1 долучень
Жерар Піке, компанія якого є організатором Фіналу Кубка Девіса прокоментував долю турніру в цьому році.
«Існує багато невизначеності. Ми намагаємося залишатися в курсі того, що влада в Іспанії каже щодо спорту, чи можемо ми допускати глядачів на трибуни в «Caja Magica». Я б сказав, що я трохи песимістичний, тому що уявити Кубок Девіса без уболівальників важко. Думаю, що на сьогоднішній день ніхто не зможе однозначно відповісти на це питання, чи буде турнір проведено з глядачами чи ні. З плином часу, як мені здається, у нас буде трохи більше визначеності», - розповів Жерар Піке. |
У темі 1 долучень
Український тенісист Сергій Стаховський візьме участь в турнірі, який організовує Федерація тенісу Угорщини.
Змагання під назвою «Кубок Будапешта» пройдуть з 22 по 24 травня в Національному навчальному центрі, участь у ньому візьмуть найкращі місцеві тенісисти. Формат турніру схожий з Кубком Хопмана. Спортсмени змагатимуться в міксті. Жовта група Адрієнн Надь / Аттіла Балаж Далма Гальфі / Пірос Жомбор Река-Луца Яні / Фаб’ян Марожан Блакитна група Фанні Штоллар / Мартон Фучовіч Анна Бондар / Сергій Стаховський Бабош Тімеа / Петер Надь |
У темі 1 долучень
Екс-четверта ракетка світу Домініка Цибулкова взяла участь у фотосесії під час своєї вагітності.
Словацька тенісистка, яка за часи кар'єри заробила близько 14 мільйонів доларів, стала однією з героїнь нового випуску видання «GRADE Magazine». |
У темі 1 долучень
У п'ятницю, 15 травня, другій ракетці України Даяні Ястремській виповнилося 20 років.
Але ще вночі близькі і друзі яскраво привітали тенісистку з круглою датою. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010