![]() |
всі клучі які начому сайті http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=23&page=5
|
Попробуй перестав Win RaR. В мене на компі все відкривається тільки, що пробував.
|
genych, вмени просто сами букви віткриває. наприклат як бббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббббб б ввввввввввввввв
|
Цитата:
|
Цитата:
меч,Яка у Вас освіта і скільки років Ви займаєтесь САТ ТВ ??? Також мене цікавить який стаж роботи з ПК у Вас ??? Цитата:
|
Допоможiть з прошивкою STAR TRACK X75 !
|
Цитата:
Инструкция по вводу ключей BIS. Вход в Эму --Меню 0000 Ввод BIS ключа на канале (большой экран)жмем info и там инфа о id video и частоте запоминаем или записываем... Вход в Эму --Меню 0000 BISS Всего "бисов" 32, изменяйте ненужные, название канала не имеет значения(не меняется) "название канала" ТР (DEC) 0000 - частота(меняем) VID (DEC///) 0000 - id video(меняем) (меняем ключ) 9 пар цыфр А: кр В: зел С :желт Д :син Р-:Е Р+:Ф EPG :Save FAV:default первые 00 потом ключ и сохранить EPG Дамп пошукай сам в інеті,самий свіжий зустрів за 04.2011 |
Дiло в тому: нужен провiрений дамп.
|
myseg, Я не поняв що за наєзди і захцянки з Вашої сторони ??? Вам що хтось на форумі чимось забов'язаний ??? Берете будь-який з останіх дампів , для Вашого ресіверу, заливаєте в ресівер і перевіряєте - то вже буде перевірений дамп. Що лишнє, на Вашу думку, викидаєте, що Вам треба скануєте, вбиваєте в ЕМУ недастаючі ключі і тд.тп.
|
я звичано вибачаюсь! Але для чого тодi цей форум? якщо неможна ничого спокийно спитати. Уже один тюнер так прошили: в сервiсному в Киевi вiдмовили в ремонтi.
Такщо тер недуже хочеться . |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010