![]() |
Orton 4100 или SkyStar 2
Помогите пожалуйста. У меня тюнер Orton 4100, он подключен к компьютеру через аналоговый ТВ-тюнер видео разъемом, но я хочу убрать эти два тюнера и установить DVB-S карту SkyStar 2. Стоить ли это делать - менять Orton 4100 на SkyStar 2? Смысл в обмене чтобы улучшить качество картинки и избавится от лишних проводов.
|
Sergiyamator, думаю ні...нічого хорошого в тій карті не бачу.
|
Виложіть,хто може, файл ключів з усіма робочими через ЕМУ пакетами... Дякую
|
*Виложіть,хто може, файл ключів з усіма робочими через ЕМУ пакетами... *
Питання відноситься до якого тюнера і на які супутники...? І що потрібно-ключі до 3329,так витяни з любого останього дампа. |
Цитата:
Там напевно щось з ЕМУ на 67мій,завтра перепрошию на 69 і гляну Питання ,що треба вибрати в загрущику,щоб грузився дамп і загрущик,я догадуюсь,але перепитати варто,щоб не запороти!!! Так 3329 |
Цитата:
|
GLOBO 4100cl
Картинка в телевізорі ненавесь екран, покраях з права і ліва екрана, вертикальні чорні полоси , десь на пять сантиметрів,майже такі полоси навсіх каналах.Тільки на першому національному полос чорних немає. Коли телевізор без тюнера, на звичайні антені,картинка на весь екран ,без полос.Напевно проблема з тюнером?Підскажіть будьласка яка причина. Дякую.
|
ваня,
в меню тюнера налаштування відео 4:3LB |
Q-SAT ST-10CX не вдається прошити. Всі дампи відхиляються Upgrade Tool: "SW is not designed for this HW..."
|
Цитата:
Але є ще версія Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010