![]() |
Три стадії хоробрості чоловіка:
1 стадія: Чоловік повертається пізно з роботи, дружина з мітлою біля дверей. Він: “Ти підмітаєшся чи кудись ще полетиш?” 2 стадія: Чоловік повертається з роботи в 1 ночі, жінка лежить в ліжку і робить вигляд, що спить. Чоловік бере крісло і ставить його перед ліжком, сідає і спостерігає. Жінка не витримує і питає: “Що ти робиш?” Він: “Коли почнеться концерт, хочу сидіти в першому ряді!” 3 стадія: Чоловік повертається з роботи зранку, веселий, весь в помаді і жіночих духах. Жінка на кухні, зла, повернулась до нього спиною. Чоловік підходить до неї ззаду, плескає по попі і каже: “Ти наступна!” |
У темі 1 долучень
:oДисней+7 на Ямале 90Е , для softcam.key 00 ;Telekanal Disney (90.0°E)01 ;Telekanal Disney (90.0°E)PM GRUP 11131V 30000 Nss 6(95.0°E)MPEG2Biss key :(lmy
|
У темі 1 долучень
Таблиця каналів, частот і ключів....
|
|
У темі 1 долучень
Disney +7
Ямал 201, 90.0°E (C-band) 3990 L, 24050 3/4 ID: 12С SID: 300 V.PID: 301 / 12D |
У темі 1 долучень
NBA TV EUROPE ] Eutelsat 10A @ 10° East 11387 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK | Biss | SID:0001 |
key : ;) |
|
- Скажіть, куме, ви - патріот України? - Так. - Тоді чому їздите іномаркою, а не українською машиною? - Ви, куме,будь ласка, патріотизм з ідіотизмом не плутайте.
Добра штука "лежачій поліцейський" - і швидкість контролює, і переїхати приємно прийшов час змін! перевернувся на інший бік.. |
|
У темі 1 долучень
;)IRIB TV 3 (55.0°E) Yamal 402
11160 H 21500 5/6 HEX Key: lmy:o |
|
Приходить син додому і питає тата- "Нам у школі шось таке на уроках говорили про владу, що я нічого не зрозумів. То що то таке Президент?"
-Президент, синку, це як у нас у сім'ї я! Всім керую, за бюджетом слідкую, народ виховую! -А Верховна Рада? -А Верховна Рада- то твоя мама! Вона постійно "гудить", та толку з того мало, бо у Президента і так більше можливостей! -А міліція? -А це твоя баба! Всюди сує свій ніс і навіть Президента може шантажувати! -А Армія? -А то твій дідо! Нічого не робить, та мусимо годувати, шоб хоч для вигляду був! -Добре, а тоді що таке народ? -А народ, синку, це в нас ти! І Президента повинен слухати, і Верховну раду, і Армії допомагати, і ще будеш від міліції битий!! |
Українці в Іспанії:
- Кориду бачив? - Бачив. Бугай кацапа затоптав. - Які ж кацапи в Іспанії? - А який недоумок, крім кацапа, попре на бугая з червоним прапором? Зустрічаються якось українець та китаєць. Китаєць питає: - Скільки вас в Україні живе? Українець: - Та мільйонів 50 !!! Китаєць: - О, так ви один одного мабуть в обличчя знаєте ? Куме, а ти чув що в Україні буде Євро 2012? - От клята інфляція, ще вчора був по11,35! - Я вчора з Манькою до ресторану ходив. Просадив тисячу гривень. - Чи ти з глузду з'їхав! - Та ні! В неї просто більше не було. Львів. До салону автобуса заходить вујко, дивиться, в кутку сидить негр у вишиванці. Вујко ошелешениј підходе до нього і питає: — Синку, ти хто? — Я? Українець! — А я тоді хто? — Не знаю… З вигляду - або жид, або москаль. |
|
|
|
Сидить дід продає ранні черешні.
Підходе дівчина питає ціну літрової і півлітрової баночки. Дід бере в руку півлітрову баночку, а вона пояснює: - В мене велика сімя давайте ж літрову - Правильно виручайте Україну а мені добавка до пенсії. |
У темі 1 долучень
;)
GLOBAL TV (113°E) Palapa D 3934 H 6500 SID:0001 04/08/2013 Biss Key:lmy ================================ |
|
Цитата:
|
У відділенні міліції:
- Жіночко, як вам вдалося зловити сексуального маніяка? - Та що там ... Просто під ранок він сильно втомився ... |
|
У темі 1 долучень
feed = ID:FI17 GNVA
Eutelsat W1 (10.0°E) 11043 v 7200 Biss key: :p [ GDTV ] 3906 V 5631 Asiasat 5 Mpeg2 key biss ::p [ Asiasat 5 FOOTBALL1,2,3 ] 3890 v 13333 Mpeg2 KEY biss : :p |
У темі 1 долучень
bayan[ feed GNVA ] 11043 v 7200 Eutelsat W1 10.0°E 08.08.2013
Biss key : :o ******************** ********************* [ Sport Catch ] 11126 V 6600 3/4 Eutelsat 7A 7.0°E MPEG-4 тSID:0001 08.08.2013 KEY biss : :otvsat-prof |
Приїздить внучка до бабці,ну бабця і питає.
Як школа? Як оцінки? Та яка там школа,і бали у нас а не оцінки. Ну внучка і нас ібали,але ми якось вчилися!!! Питає вчителька в дітей хто які таблетки знає Вася стає і каже-Я знаю Анальгін А від чого він? Від голови А з чого ти взяв? Моя мама п"є коли в неї голова болить Тут Вовочка стає і каже. А я знаю Віагру А від чого вона? Напевно від поносу. А з чого ти взяв? А мама татові ноччю каже-випий віагри може твоє гівно ствердне!!! |
Пробуджується чоловік зранку весь мокрий і холодний.
Жінка питає: - Шо з тобою? - Та приснився мені страшний сон, шо п"ємо ми з Петром і Миколою і тут приходить Смерть. Петрові відрубала голову, Миколі ноги, а мені запхала палець в сраку і несе над прірвою, а я кричу: - За-ги-най, за-ги-най!!! |
У темі 1 долучень
IRIB TV 3 (88.0°E) ST-2
11051 H 30000 3/5 (ID:103) HEX Key: :o --------------------------------------- IRIB Varzesh (88.0°E) ST-2 11051 H 30000 3/5 (ID:117) HEX Key: :o --------------------------------------- VL Cinema, LS Time (88°E) ST 2 3632 v 30000 VL Cinema dkk: LS Time: :o -:(-------------------------------------- |
У темі 1 долучень
Dump GI HD mini ,на базі софта 1.5.67 black synaps by, від sa3500
Супутники: 4W-4.8-13-36-75-85.2-90E 09.08.2013р. |
|
|
Іноземець говорить:
- Якась дивна в українців анатомія. - Чому? - Ось іду по вулиці, чую: "Вась, одягни нах*й шапку, а то вуха замерзнуть! - У мене син народився! - О! Вітаю! І на кого схожий? - На мене п'яного. - Як це?? - Кричить на всіх і баб за цицьки хапає. Глухонімий аквалангіст Василь прочитав по губам акули що йому піздець. |
Для наших доріг!
http://cs14101.vk.me/c540107/v540107...BLflKSVNhQ.jpg |
Янукович виглядаючи у вікно авто, дивується:
- Дивіться, завод працює, народ посміхається, дим з труб валить, значить не все так погано в країні. - Так це ж завод вашого старшенького, - відповідають йому. - Дивіться, офісний центр весь у вогнях всі офіси здаються, робота кипить. - Так це ж центр вашого молодшенького, - відповідають йому. - Дивіться величезні поля обробляються новенькими тракторами, сільські люди всі доглянуті і життєрадісні. - Так це ж угіддя вашої дружини. Яник задумався і каже: - У мене таке відчуття, що в країні тільки моя сім'я і працює .... |
У темі 1 долучень
===
SCTV Palapa D 113°E 3756 H 6250 MPEG-4 SID:0001 10/08/2013 Biss key : OR Biss key : OR Biss key ::(tvsat-prof |
ГУМОРИСТИЧНИЙ ЦИТАТНИК
* * * "Теж непогано", - подумала Галя, кинувши камінь у собаку, влучивши у свекруху. * * * Абонент не відповідає або тимчасово не доступний. Спробуйте більше не дзвонити. * * * Недосвідчений водій Антон, дізнався ще 15 афоризмів про себе. * * * Чи знаєте ви, що 18 червня 1976 року у 27-річної Алли Пугачової народився чоловік. * * * Кінокартина "День, коли я виспльсь". Жанр: фантастика. * * * Мій девіз чотири слова - "Я - принцеса, ти - корова". * * * Вчора на фразі: "Сьогодні переважно без опадів", злива змила Триндохірівський гідромеотцентр. * * * Врятував якось принц принцесу від дракона. Після року подружнього життя, він зрозумів, що тоді врятував дракона. * * * З прогнозу погоди: - Завтра очікується 50-ти процентна (!) вірогідність опадів... |
У темі 1 долучень
Два новеньки ключика - 12.08.2013
----------- Germay Bundesliga 11019 H 14400 Eutelsat 7A (7.0°E) German Bundesliga 11000 H 14400 Eutelsat 7A (7.0°E) (s2/hdtv) |
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010