![]() |
Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету, якщо у нас не має стаціон.тел?
Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету від Укртелеком , якщо у нас не має стаціонарного телефону, чи можна я куплю кабель та від сусідів перетягнути до нас, то буде телефон робити якщо буду сидіти в інтернеті??? В мене дуже великі ціни на цей тариф плачу 130 грн на місяць мені дають 5ГБ інтернет трафіку тай скорість 10-20 кб/с при скачованні.
|
Якщо добрий сусід і Ви з ним домовитесь то можна - всі папери оформяються на сусіда. Скажу більше - тим нетом при потребі можна користуватися спільно на двох-трьох сусідів. Афішувати дані факти перед укртелекомівцями звісно не треба.
|
Цитата:
...а якщо два сусіди сидять на тому ж форумі-їм можуть дати бан як за одне IP ? |
Точно. І тобі вигідно , і сусідові добре бо ціна менша.
|
Цитата:
|
У мене також ОГО Укртелеком,нарікань нема ніяких,працює нет добре,а скажіть мені,скільки ви платите в місяць за нет з ОГО?У мене безліміт і плачу 51грн/міс.
|
У мене ОГО плачу 43 грн скорость 600-1000 кб я задоволен
|
В мене поділино на 3 компа. третя частина складає- 33.5грн_міс.задоволений.швидкість скачування більше ніж 400кб_сек
|
Як вам всім добре, може і я скоро буду такий щасливий...
|
Я безліміт плочу 40 грн
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:36. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010