![]() |
Нова пошта загубила моїх 3000грн
Відправляв посилку "наложним платежем" все забрали, гроші відправили назад мені.
Прийшов на нову пошту кажуть вантаж втрачено!(чекайте 5днів може повернуть а може і ні) Що робити?:eek: |
Цитата:
|
Накладна буде виступати як документ підтвердження про відправку і т.д.Отримувач теж хай підтвердить якось...І кожного дня ходити і дзвонити в головний офіс пошти...По іншому не виходить-тільки через лайку з матюками ! Щось скурвилась нова пошта ....
|
D-Misha,я теж їм довіряв
sat78,накладну я десь посіяв так як був впевнений що гроші прийдуть раз отримувач забрав вантаж!:) |
D-Misha, Не переживайте, знайдеться але треба ім звонить обовязково. В мене був випадок в минулому роцці відправив посилкою по укрпошті рес з м10 на рівненщину. Дві неділі пройшло(мало б за кілька днів) посилки немає, тоді і я і він звернулися по своїх відділеннях пошти і працівники пошти кілка годин зізванювалися і шукали де застряла але все таки знайшли і відвезли йому додому самі вже.
Цитата:
sat-prof, а коли це сталося? |
arki, от щойно з нової пошти....куди дзвонити?
В мене не посилка а гроші 3000грн (продав шумометр) зворотнє повернення готівкою як її оцінювати? |
Да капець а ці вже куда....Дзвонити ходити домахувати посуті вони тобі гроші мають віддати..
так там ж вказана сума...Ростик в отримувача має бути накладна про відправку грошей |
svidrak, я вже свою помяту з джинсів накладну знайшов...:cool:
Просто мені грошей потрібно було зараз тому продавав все що лежало! За тиждень коли вони мені повернуть вже актуальність не та!:confused: Як сьи жениш то малий день....і тут таке! P.S закон підлості як мала сума то не зникає!:( |
sat-prof, шукай номери на їх оф.сайті і вже завтра починай їх турбувать...
|
arki, дякую!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010