![]() |
Аферист
У темі 1 долучень
З пів року тому на одному форумі знайшов рекламу одного чоловіка про те, що він навчився зламувати Viaccess ( і я так розумію ще деякі кодировки). І створив прошивку, яка без шарінга відкриває такі канали як RTVi Europe, RTVi NASHE KINO, RTVi DETSKY MIR, ICTV, весь VIASAT, ОХОТА и РЫБАЛКА. Тоді я взагалі мало розумівся на цьому і звязався з ним по імейлу і він вислав мені таку "інструкцію":
Долучення 2626:o Це вордовський документ, в якому я по видаляв всю контактну з ним інформацію. Я тоді був готовий заплатити, але попросив надати хоч якісь гарантії. Відповіді я так і не отримав. Просто мені цікава ваша думка, чи він просо надіявся на те, що хтось вишле гроші, чи це дійсно можливо? |
Кидалова по НЕТ-у багато ходить...
|
Я не бачив тюнера з такою прошивкою ...... Те що написано - це на 30% теорія криптографії, на 70% хвора уява і чистий розвод на гроші. А нарахунок його генератора ключів- то якщо він звичайно існує це банальний брутфорс, що підбирає ключ, колись такою байдою пробували ломати Кодікріпт (зараз щось краще мудрують) :o І доречі дивно за дамп платити майже, як за сам тюнер :o
|
Домашний пк,бісс буде відкріваті пів року,це який потрібен сервер,щоб за секунди?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
З пів року тому на одному форумі знайшов рекламу одного чоловіка про те, що він навчився зламувати Viaccess ( і я так розумію ще деякі кодировки). І створив прошивку, яка без шарінга відкриває такі канали як RTVi Europe, RTVi NASHE KINO, RTVi DETSKY MIR, ICTV, весь VIASAT, ОХОТА и РЫБАЛКА. Тоді я взагалі мало розумівся на цьому і звязався з ним по імейлу і він вислав мені таку "інструкцію":
Долучення 2626:o розвод лохiв |
Цитата:
|
Цитата:
|
Розвод на slando
Цитата:
|
У темі 1 долучень
ukrprofНаука користувачам, прочитайте:(для того, щоб вас ніхто-ніколи не ввів в обман!!!
Як шахраї забирають ваші гроші за допомогою провайдерів і операторів мобільного зв'язку. * |
Мені на днях пропонували Ш@ру на 3колорХД за 2 вмз. Не повірив і не купив)
|
Чорний список продавців
http://provoker.com.ua/wp-content/up...a-420861-3.jpg
Купляв МР3,перевів гроші ..:confused: Пройшов тиждень тел не піднімає. Номер карти (БАНК АВАЛЬ ) 5489 6810 1164 1665 Булгаков Дмитрій +380958331483 |
У темі 3 долучень
ukrprof
Продовження мого поста№10http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1226 від(12/03/2015р!!!) Наука користувачам, прочитайте:( для того, щоб вас ніхто-ніколи не ввів в обман!!! Як не стати жертвою шахрайства на форумі, і поради для повсякденного життя" БФ:o 1. Поради, як зменшити ризик при покупці на форумі. 2. Авансові платежі. Основні ситуації коли краще їх не використовувати. (Агентства нерухомості, кредитні агентства, сфера послуг) 3. Якщо ви втратили документи. 4. Ризики при покупці в інтернет-магазині. 5. Платіжні системи 6. Відкрите, сірі Iphone й інше проблемне залізо. 7. відключені від послуг телекомунікаційних провайдерів і послуг банків. 8. Проблеми з терміналами та банками. 9. Неприємні сюрпризи з СМС. 10. Телефонне шахрайство і колектори 11. Правила поводження з кредитними картами. 12. Якщо щось пішло не так ... |
У темі 3 долучень
ukrprof"Будьте обережні, людина людині -:p ВОВК"
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010