![]() |
Допоможіть з JTAG
в мене тюнер FERGUSON AF 3318 SE, спаявши схему JTAG на резисторах, але чомусь не працює вискакує Init JTAG
IDCODE : 00000000 Fail DCU, Plesae Restart or Reset CPU Box підкажіть що може бути, і що треба зробити щоб він працював |
Довжина кабелю?
|
Цитата:
|
Має бути 15см
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Погано спаяв
нема корпус лпт і тюнера |
Цитата:
|
Підключи до робочого тюнера і все буде видно
|
Цитата:
|
запусти нічого страшного небуде з ним....
просто чи є конект!можливо що жтаг робочий а ми мучимо! |
я тільки що прочитав в характерни поломках Openbox,Arion.Ferguson, там написано що (в Open F100 не запускається!на дісплеї ":" виявився дохлий кварц!
P.S клієнт признався рес падав) підкажіть якщо дохлий кварц прошити через jtag неможливо і як провірити кварц? |
Можна перевірити осцилогрофом або частотоміром наявність генерації і частоту на кварці.
|
Підкинути інший крварц
|
підкажіть де можна знайти кварц на 27.000MHz і щоб мав 4 ніжки а я знайшов лише на 2 ніжки, поясніть яка різниця між ними!
|
У pauxis 8822 та stroгах,фергусонах стоїть
|
Цитата:
|
Цитата:
Я коли зпаяв колись свого першого JTAGа то для перевiрки його спецом вирубав з 220 пiд час прошивки свого ще тодi новенького 300го Опена i досих пiр не жалiю про це ;) Як кажуть очi бояться , а руки роблять lmy |
Дайте силку схему JTAG на резисторах для тюнера Orton 4060CX
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А можна якось прошити JTAG через Com-Port?
|
Цитата:
|
Я знаю,що таке JTAG просто я хотів узнати бо в мене нема вихода LTP на компютері!
|
Материнка яка ? Повинен бути LPT на материнці ставиш планку з заду з LPT портом
|
Цитата:
|
На жаль в цій нема :eek:
|
Цитата:
Интерфейсы: 10xUSB 2.0, выход S/PDIF, 1xCOM, D-Sub, DVI, Ethernet, PS/2 (клавиатура), PS/2 (мышь), LPT У мене NF 520-A2SE теж не було ззаду, але розйом в платi є. Вставив в ньюго шлейф вiд старого першого пня, та вивiв на планку ззаду. Тепер є. Шукай у себе 13-ти рядний розйом |
Sorry, 100% є !!!
http://s004.radikal.ru/i205/1101/b9/1f7deb0a7cc3.jpg Та така планка : http://s007.radikal.ru/i300/1101/3f/aefe2ef1711c.jpg |
Дякую вам hmura та lopatinsergey я знайшов це гніздо.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:14. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010