![]() |
Шукаю jtag damp
В цій темі тільки запити на пошуку дампу!
Приклад: Потрібен JTAG дамп на ресівер! Модель SAMSUNG DSB S300V Проц OMEGA STI5518BQC Флеш AM29LV160DT Підкажіть де взяти? Всі пости типу хелп, плиз, дуже потрібно будуть видалятись ... |
Апарат,марка модель???
|
Вибачте я не шукаю просто тема загальна кому треба дає питання!Тему виправимо
|
Цитата:
Ресивер Globo 6010. Треба реанімувати. Через jtag заливаю дампи з подібних ресіверів не оживає. |
Він клон глобо5000 дамп має бути від нього!Конект проходить?Зливати з нього пробував?
|
Потрібен JTAG дамп на ресівер!
Lemberg LR-1000 флеш-m29w160et |
Заливай від Openbox F100
|
та нестартуе
|
скинь від Opena
|
Є тема на форумі з дампами там і є
|
І який дамп там робочий для мого тюнера
|
|
Якщо він безкарточний то 3018
|
sat-prof----тут народ допомоги шукае! а ти фигнев страдаеш-- е конкрктні питання мают буті и видповіді--я 5 дампів перепробував для цеї моделі --і нічого мені потрібен робочий на якій ця звірюка запустится--тюнер робочий .ставив флеш з донора івсе працюе
|
Цитата:
Легше впаяти доступнішу флешку типу 29W160, 29LV160, з ними майже нема мороки... |
потім відпишусь
|
FLASHDUMP~AF3318_AA68_LEMBERG.zip ---супер
все паше--усім дякую |
потрібен jtag на opticum 7100c-1ci
|
У темі 1 долучень
Не дуже новий,але оживити можна.
|
после перепрошивки через сом порт потух ARROX Tiger Free-X. я новичок в этом деле, поэтому прошу подсказать как и чем его оживить? S29AL016D70TF102
|
На чому він зібраний?
|
Держи дамп
|
Є два "вбиті" тюнери "7010S Digital Satellite Receiver". З вигляду копія глобо 7010 і прошивки ті ж самі ,але проблема в тому ,що коли відновлюю жітегом бут область (від глобо 7010) ,тобто записую,перевіряю - все нормально ,СОМ порт не "оживає". Глобо відновлюються "на-ура" ,а ці ніяк не хочуть.Де може бути захована причина ?
|
Всем доброго дня.Подскажите пожалуста Как перевисти Opticum 7100C - 1CI. в Debug
Мова форуму Українська !! |
Потрібен JTAG дамп на ресівер! New Star ST-205m
флеш-m29w160et |
Шановні, потрібен дамп full flash orton 9600 HD TS prima. Будь ласка, в кого є така можливість поділіться.
|
goleg1972, що потрібно для ему?
|
x-403p потрібен дамп і джітаг,полетів після грози,ідуть тільки часи,по ком-порту не реагує на загрузчики
|
Дивно що після грози і дамп злетів!
|
Цитата:
Там проц Алі 3606? Тоді допоможе тільки куплений у sergiuss-a на телесаті EJTAG_CPLD_TT, безплатного рішення нема. Або випайка флешки і на програматор. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Шукаю дамп Startrack SR-X1250.?
Flash-39VF1602,CPU-STi5119ALC. Плата-SDF-4200E REV1.3 |
Дуже потрібний дамп GS- 8300 на SO- 8 пам'ять
флеш 25VF032B |
Шукаю jtag dump на Comag SL35 процесор ALI 3329C E1 flesh 29lv160cbtc