![]() |
Обговорення і запитання по роботі форуму
Ув. модератори та адмiнiстратори: звернiть увагу. На данному сайтi всю шару на шару (в цитатах та др.) можна дивитись без реєстрацiї. Реєстрацiї потребує лише значок URL. Якщо так задумано, тодi ОЙ.
|
Классно працюєте форумчани=)));)
|
Цитата:
|
Я зрозумів що зараз йдеться зовсім не про похвалу ?так?
|
Ага, і я згоден, що хай може реєструються для перегляду важливої інфи. А з іншого боку хай буде людям добро.
|
Цитата:
|
Як видалити свій аккаунт із сайту повністю???
|
Цитата:
Якщо так "припекло" - звертайся до Адміна... |
Цитата:
|
Перед тим як стерти!
Яка причина ? |
Забанили ні за шо. А написали шо за хамство і флуд!!! От і прохання назріло. З повагою, Андрій))))))))))
|
andrij85 нагадаю Вам Ваше "ні за що"
Цитата:
|
Згідно Правил форуму http://sat-prof.com.ua/misc.php?do=showrules - Зокрема ""Якщо Вас щось не влаштовує, Ви можете будь-якого моменту піти з форуму" - прошу Вас видалити мій аккаут повністю. А модератору Slavon пораджу ненервуйтеся по дрібницях, адже це згубно впливає на здоров'я!!!)))
|
Буде зроблено
|
andrij85 Дуже Вам дякую що турбуєтеся про моє здоровя :)
|
Як кажуть "шо хтів то маєш"...
|
Як поміняти пароль
Я зареєструвавася на цьому форумі, заходжу тільки з одного компа, з іншого не можу зайти "неправильний пароль", пробую відновити, пише що відісланий на пошту, а лист не приходить, адміну в приват писав, відповіді не має, що робити?
|
Який стоїть браузер на інших компах?
|
У темі 1 долучень
Ростику, може тобі в роботі пригодиться ?
|
1.Заборонив додавання репутації в таких розділах як "флейм"
2.Додав до статистики "Розділ Джерело" 3.В останніх повідомленнях немає "рос розділу" тимчасово з технічних причин! 4.Вимкнув перегляд посилань в "архівні версії форуму"! 5.Вимкнув лічильник дописів для "флейму" |
Цитата:
Питаю тому що у мене є можливість додавати репутацію у розділі "флейм"... |
Serega,на юзерах не перевіряв але в мене немає!
|
Цитата:
|
|
А що, деякі теми та запитання (такі як "новини спорту" та інші) не відображаються в останніх повідомленнях, що на головній сторінці???
|
Цитата:
|
Модератори,скажить будьласка,чи плануеться розділ по клонам дрімбокс 800
|
hacjka,а є бажання його вести?:confused:
|
:D я користувач дріма лиш півроку,тому думаю що толку від мене самого буде мало.
|
Рос розділ буде закрито!
1.Він не зовсім доречний зараз 2.Всі новини там з інших форумів,через це гугл важає нас плагіатом!ІТакі то діли... 3.Я нехочу цього!Імхо |
Ростислав, раз вирішив, то вже закривай-ліквідовуй,а то зараз "тягнучка" почнеться. А новини в нас теж з різних форумів, інформаційних сайтів - це теж все фактично плагіат... Значить тоді і цей розділ треба закривати - це теж плагіат переведений переважно з російськоі та польских мов! Цей
|
Цитата:
|
шо то робиться з кольорами ніку???
|
slavko1235, тестую
|
Розділу "Спорт на SAT-TV (обговорення,трансляції)"
Потрібні модератори! |
Я не проти.
|
sanela,які підрозділи додавати?