![]() |
Заміна загрузчика з 1.0.3 на 1.0.2 (Globo 4100C ALI 3329C)))
У темі 1 долучень
Заміна загрузчика з 1.0.3 на 1.0.2
Globo 4100C ALI 3329C 1.Запускаємо прогу 2.Вибираємо потрібний порт 3.Коннект 4.Вибрати AllChunk 4.Заливаємо дамп версії 1.0.2 Після чого вже заливаємо дампи як зазвичай! |
У темі 1 долучень
Заміна загрузчика 1.0.5 на 1.0.3
Кидає софт з 1.3.11 на версію 1.2.85 |
YUMATU IQ-IQPlus 2.0.05 loader
|
ЗАМІНА ЗАГРУЩИКА
У темі 1 долучень
ТАКІ ФУНКЦІЇ ЯК (Upgrade BY SOIRNET) ТІЛЬКИ НА РОСІЙСЬКИЙ МОВІ.
|
В чому доцільність відкату до старішої версії?
дякую |
Цитата:
1. Якись балван написав, що на новому загрузчику не працює функція прошивки з тюнера на тюнер:o Це все фігня, бо все працює нормально, лишень для початку, на тюнері який прошиваєм,-потрібно оновити загрузчик(системна інформаці-кольорові кнопки). 2.Для збільшення обсгу роботи майстрів. Адже новіші ортони йдуть з новими типами флешок, які прописані в новому загрузчику 1.0.3 і при відкаті на старіший загрузчик- апарат вмирає і тоді йому допомагає джитаг.:o |
Цитата:
P.S. Таки спробую перешити свій Orton до останньої версії.. |
ЗАМІНА ЗАГРУЩИКА
У темі 1 долучень
оновлена прога-прошивальник для глобоподібних від SOIRNET.C вміє замінювати: прошивку, бутзагрузчик, лого, мову по замовчуванню. встановлює патчі.
прога прошиває ресивер не залежно яка версія бутзавантажувача і встановлена прошивка (можна зробити відкат на іншу версію бутзавантажувача), тому прогою можна оживити вбитий лівою прошивкою рес. УВАГА! цією прогою можна як встановити так і вбити ресивер! |
Цією програмою, я прошив три Ortony 4100c з версією завантажувача 1.0.2 прошивкою з завантажувачем 1.0.5 без проблем.(діло в тому, що іншими стандартними програмами, тюнера, з версією загрузчика 1.0.2 не прошивалися)Може я в чомусь і помиляюся???Застереження, вбити тюнер- при відкаті до старішої прошивки ,а при прошивці з версією загрузчика 1.0.3 і вище- тюнер вбити не можливо(з практики).
|
ЗАМІНА ЗАВАНТАЖУВАЧА З РЕСА НА РЕС
1.Підєднуємо прошитий тюнер до телевізора і зєднуємо нульмодемним шнуром з ресом №2(якого будемо перепрошивати)
2.Заходимо в МЕНЮ-ІРСТРУМЕНТИ-ІНФОРМАЦІЯ-ОК-натискаємо кольорові кнопки червона-зелена-жовта-синя-появиться таблиця(заміна лоадера) 3.Включаємо тюнер №2 в мережу220-(пішла заміна завантажувача) 4.Чекаемо поки на тюнері загориться END-(завантажувач замінено) 5.Вимикаємо реси з мережі та включаємо тюнер №1 першим-(чекаємо щоб загрузився) та вмикаємо другий-(пішла заміна ПО) 6.Чекаємо доти поки загориться -END-(прошивка завершена) 7.Підключаємо перепрошитий тюнер до ТВ -заходимо в меню та переключаємо позиції дісіка(ставите так як було до прошивки)далі вимикаєте рес-віддаєте клієнту-гроші кладете в кишеню-а мені наискаєте+та пишите ДЯКУЮ!!! |
Доброго вечора панове, підскажіть будь-ласка в мене ортон 4100С з загрузчиком 1.0.6
чи можу я прошити програмою Upgrade by SOIRNET.COM свій рес. |
Цитата:
|
І ще таке дурне питаня як вказати адрес прошивки в даній програмі, а то я щось не бачу цего віконичка з адресом.
|
Цитата:
|
Цитата:
Even Upgrade Натискаєш-Connekt-втикаєш тюнер в резетку. На таблиці вгорі 2 раза на ALL, а далі все зрозумієш сам.... |
Маю Ортони 4060СХ (1.0.6) і 4100С(1.0.2).Хочу щоб були...(1.0.2).Чм можливо це зробити і як?...ПОРАДЬТЕ!
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Куди поставити галочку?
|
Вибачте не натой загрузчик направив,зараз поправлю!
|
У темі 1 долучень
Ще раз вибачте,ось він !!
|
У темі 1 долучень
|
У темі 2 долучень
ось на фото мій рессивер та інфо про прошивку якщо рессивери не хоче прошиваться треба міняти завантажувач де є докладна інструкція по заміні а що якщо скинути на заводські установки і прошити останнім завантажувачем чи не вийде. а то щось не хоче прошиватися. пробував универсальним... та останнiм дампом не виходить.
|
При прошивці вибирайте
http://radikal.ua/data/upload/4fa6c/...a40c9bd6ad.jpg |
та !це я знаю.-- що даэ замiна завантажувача якщо у мене 1.0.3 а при замiнi дампа з авs файлом написано наприклад 1.0.6. i сам дамп маэ значення такий вiд такого ( 1.3 32 чи 1.3.72) универсал щось мовчить.
|
Цитата:
Твій тюнер клон глобо 4100С проц 3329С |
Цитата:
выставляв на останне в завантажувачу-alcode+bootloader - не хоче прошиватись. може якось помiняти з 1.0.3 на 1.0.6/7 э де написано докладно. :confused: ось тут э--http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=302 но нi чого не второпав що куди . |
Цитата:
|
не бачу де там -коннект? та вибрати all chank де? и 4 теж.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка,що означає :Even,Odd,Mark,Space в прошивальщику ?
|
Цитата:
Став "Even" - інше тобі поки не потрібно... |
Заміна нової прошивки на старішу.
Скажіть будь ласка. У мене тюнер 55х StarTrack процессор 3329с. Спочатку була така прошивка 1.2.85. Я замінив її на 1.3.88. Став пропадати сигнал з RF виходу (необхідно вимкнути та заново включити щоб знову заробило). Пробував знову повернути рідну прошивку, але програма пише що неможна замінити нову прошивку старою. Чи можна замінити прошивку 1.0.6 на 1.0.3. або іншу щоб робив модулятор нормально.
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
uaDnepr,користуюсь цим.
|
D-Misha, якщо стояв загрущик 1.0.2 ставити його назад можна.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
При прошивці тюнера ПЗ з лоадером 1.0.2, якщо в тюнері стояв 1.0.3- може убити тюнер.Точніше сказано!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010