![]() |
Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету, якщо у нас не має стаціон.тел?
Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету від Укртелеком , якщо у нас не має стаціонарного телефону, чи можна я куплю кабель та від сусідів перетягнути до нас, то буде телефон робити якщо буду сидіти в інтернеті??? В мене дуже великі ціни на цей тариф плачу 130 грн на місяць мені дають 5ГБ інтернет трафіку тай скорість 10-20 кб/с при скачованні.
|
Якщо добрий сусід і Ви з ним домовитесь то можна - всі папери оформяються на сусіда. Скажу більше - тим нетом при потребі можна користуватися спільно на двох-трьох сусідів. Афішувати дані факти перед укртелекомівцями звісно не треба.
|
Цитата:
...а якщо два сусіди сидять на тому ж форумі-їм можуть дати бан як за одне IP ? |
Точно. І тобі вигідно , і сусідові добре бо ціна менша.
|
Цитата:
|
У мене також ОГО Укртелеком,нарікань нема ніяких,працює нет добре,а скажіть мені,скільки ви платите в місяць за нет з ОГО?У мене безліміт і плачу 51грн/міс.
|
У мене ОГО плачу 43 грн скорость 600-1000 кб я задоволен
|
В мене поділино на 3 компа. третя частина складає- 33.5грн_міс.задоволений.швидкість скачування більше ніж 400кб_сек
|
Як вам всім добре, може і я скоро буду такий щасливий...
|
Я безліміт плочу 40 грн
|
У мене нет до "сраки" зараз 5гіг за 100грн (Інтертелеком)
мав укртелеком безлім але зараз лінія погана....! Як мені підключитись до 1Х? |
У нас з цим ОГО одні проблеми в місті. На рік виділяють пару разів близько 20 нових портів. Люди, в кращому випадку, місяцями стоять в черзі. Бо видають їх ще й впершу чергу держ. установам. Ніхто з працівників не знає коли будуть нові порти. Кажуть може наступного тижня, а може року. А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема.
|
Користуюсь ОГО вже третій рік. 2 МБ ( безліміт 60 гривень) швидкість з ранку добре в обід і вечері сильно тормозить. Я незадоволений. Інженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить.
|
Цитата:
Цитата:
|
Шановнй slavon, то можна, будь-ласка, детальніше схему підключення від сусіда і що потрібно купити? Ще один модем і роутер? Бо я в таких ділах «нуб», тим більше з таким типом інтернета.
|
xoxol4uk, 1. Найпростіший варіант це 4-портовий aDSL модем з Вай-фай, чи без налаштований в режимі роутера, а далі до ПК (ресіверу) по витій парі або з допомогою точки доступу (ЮСБ свистка) Вай-фай.
2. aDSL модем в режимі бріджа (моста), а далі роутер, скажімо D-Link DIR 320, далі так само як по першій схемі. 3. варіант це 1-портовий aDSL модем з Вай-фай, в режимі роутера + найпростіший свіч, а далі так само як по першій схемі. |
slavon, В мене підключка по варіанту1, але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки.
|
Цитата:
|
Можливо щось зробити,щоб було 50/50?
|
Можливо:
1. сказати сусіду щоб не наглів і попросити його обмежити швидкість завантаження/вивантаження. 2. поставити роутер який поділить трафік 3. змаршритизувати трафік через Ваш ПК, на ПК встановлюється проксі сервер (наприклад найпростіший CCProxy) який поділить трафік. |
Цитата:
|
Всім привіт!!! А є в продажі така штука щоб передавала сигнали, наприклад покласти таке у сусіда а мені би передавало, щоб не треба було б купавити кабель???
|
argonavt79 Які саме у Вас проблеми з ОГО? Як, коли проявляються? Лог модему покажіть, цікавить статистика АДСЛ підключеня (скріншот).
Orton така штука називається бездротова мережа. Саме доступне - Wi-Fi. |
Porter, а де його купити, і скільки коштує???
|
Цитата:
До-речі Акці в Укртелекомі продовжено до кінця літа.... , так що можна такий модем взяти всього за 1 грн., при підписанні договору |
Якщо я беру Вай-Фай то в Укртелекомі мені треба взяти номер стаціонарного телефону, чи як то робиться???
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
а де тот Вай-Фай ставиться? Поясніть детальніше, бо я в цьому чайник!
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
А що потрібно 2 Вай-фай купувати?
|
Береш модем з Вай-Фай.
На другій стороні ставиш точку доступу з антеною або без. |
Porter Slavon Дорогі ви наші спеціалісти. Якщо ви кажете що це неможливо. То чому в мене швидкість нету гуляє наче вітер в полі. Кабель АТС - КРТ новий, КРТ - фільтр, екранований телефонний провід. Рік часу працювало супер. Два роки одні нарікання як не часткові обриви мережі то повне пропадання на 15 -30 хвилин. І що я вже тільки не робив і антивірус вимикав і фільтри міняв і модеми міняв і віндовси . Та все даремно. Тільки зателефоную в регіональне відділення ОГО в них одні відмаски ( в нас все добре) в Київ зателефоную за 15-20 хвилин все стає добре. Чому???
|
argonavt79 що не можливо?
З вашого боку лише слова... Де логи, діагностика лінії, каналу тощо? |
Вам везет я плачу 100гр)
Мова форуму Українська !! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010