![]() |
Обговорення та запитання по аріоноподібних!!!
ТУТ обговорення Openbox F100-AF1700 ,LEMBERG,ARION,FERGUSON-(АРІОПОДІБНІ)
|
Цитата:
|
Не може бути !!!
|
Цитата:
|
Цікаво...Жаль що немаю на чому провірити!
|
esti prosivki dlea arion 1700 ctobi otkriti bulgar 39w irdeto?
|
Читав,що прошивка B6828 працює з ключами Bulsatcom.
|
Цитата:
|
як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson af3318se
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson af3318se. в мене через перепад напруги тюнер повністю втратив всі настройки, але я вручну їх відновив але не можу розібратися де вводити ключі. дякую
|
Цитата:
|
дякую,але справа в тому що до часу коли зникло все в тюнері я міг зайти через червону кнопку але зараз там показує тільки subtitles і restart tuner. може треба щось інше змінити щоб червона кнопка відповідала за ключі а не за чортзна що чи все ж таки звертатись до прошивачів і дати виручку
|
Попробуй нажати меню і ввести 19370 2486 - код активації встроєнного емулятора
|
Цитата:
|
а де цей код активації вводити--меню--а далі.....
|
Цитата:
|
дякую всім хто написав мені, особливо d-misha. все відновилось як було і ключі є. ще раз всім дякую і з наступаючими святами
|
До цього тюнера Ferguson AF-3318 SE вище викладені прошивки підійдуть?
|
Цитата:
|
Поможіть прошити тюнер openbox AF-1700. Щось не получається. Я включив тюнер, набрав код 74620, виключив і звнову включив тюнер і все, більше нічого не получається. Будь ласка допоможіть
|
Інструкція до проги AutoArioner
Цитата:
|
А якою прошивкою можна прошивати? Яка найсвыжыша
|
Для даних ресіверів існує більш ніж пять видів прошивок (софтів) - оригінальна від СС, полька ДВБЕкстрім, турецька і тд.тп. Правда деякі з них вже не оновлялись на протязі 2-3 років. Тому напишість що і як вихочете дивитися з допомогою даного ресіверу ???
|
стандартно 4W+5E+13E.
|
я заливаю AutoArioner цей файл AF_6018CR_х-600++_6686_AF7_RC8.на жаль нияких змин.пидскажить шо я невирно роблю .Дякую
|
Судячи з усього Ви не той файл лиєте
Цитата:
|
Ший DVB Xtreme - вона рахується з найкращих, а нових давно нема і не буде...
|
А для Startrack world-in-box ця прошивка підійде? Я читав на форумах, що він є клоном Openbox 1700
Підійде. Він є клоном Arion1700 (OpenBox100) і Аріонером треба змінити прошивку. |
Підійде. Він є клоном Arion1700 (OpenBox100) і Аріонером треба змінити прошивку.
|
А яка зараз сама нова прошивка на Startrack world-in-box? І як потім залити biss ключі щоб не вводити вручну???
|
Потрiбний софт з ручним вводом ключiв biss як старi,добрi часи.
|
DVB Xtreme - вона рахується з найкращих, а нових давно нема і не буде...
|
Цитата:
|
Відкриває. Списки каналів та ключі є тут на форумі у відповідній темі!
|
Я прошив Startrack world-in-box після чого в мене тюнер помер. На екрані світяться 88:88. Що це може означати? І як це можна виправити?
Автоаріонер! І відповідну прошивку для Аріон1700(Опен100) |
Знайдіть прошивку під ваш тюнер і спробуйте залити її іншю програмою, наприклад AutoArioner, якщо ні тоді джитаг.
|
Цитата:
|
Прошив свій тюнер прошивкою DVB Xtreme. Виявилось, що в ній відсутні всі ключі. Тепер в мене нова проблема. Незнаю як їх ввести. В id не прописуються букви. Тому деякі канали не можу відкрити. Розкажіть будь-ласка детально як ввести ключі?
|
Навіщо вводити в ручну , коли можна залити готовий список ключів !
В id букви і не пропишуться бо даний приймач підтримує систему Dec а не Hex Перевести Hex в Dec можна за допомогою калькулятора який є у вашому компі :D Hex http://s57.radikal.ru/i157/1103/82/56005f2d92b9.png Dec http://i029.radikal.ru/1103/41/59e6dcc39133.png І взагалі раджу Вам уважно перечитати цей розділ : http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55 Там є усі відповіді на Ваші запитання :( |
Хлопці допоможіть прошити тюнер DSR-5001PLUS, прошиваю перший раз, розясніть будь-ласка. Наперед вдячний.
|
Cистемну інфу що видає ресівер в студію.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010