![]() |
Порекомендуйте HD тюнер
Добрий день.
Питання: хтось з вас користується оригінальним ресівером Dreambox DM 800 HD Se HDD? Якщо ТАК, то як він? Як йде шаринг на ньому? Що потрібно, щоб після покупки шару налаштувати?, підскажіть. Маю на меті придбати цей ресівер з 1000 GB HDD, але ще вагаюся. |
Цитата:
|
Дякую.
Я знайшов цей розділ ще раніше. Але мене цікавить безпосередньо Dreambox DM 800 HD Se HDD. Хіба налаштування на всіх Dreambox однакові? І у цьому розділі немає оцінки роботи саме Dreambox DM 800 HD Se HDD. Як стабільно йде шаринг на ньому? Як часто поновлюються дампи? Крім того я не розумію наступні два пункти: 1. Запускаємо програму Total Commander , по FTP з’єднанню входимо на Dreambox. 2. Кладемо конфиг-файл формату tar.gz в теку var/tmp. |
Total Commander - це один з найпопулярніших файлових менеджерів (замінник Віндовозівського недолугого Провідника (Експлоуера)), як на мене то найпопулярніший і мій найулюбленіший, під OS Windows. Має в собі багато функцій, в т.ч. ФТП клієнт, що використовується в даному випапдку для роботи з файловою системою Дрімбокса (і не тільки його, а практично всіх лінуксових ресіверів) по ФТП протоколу.
|
Порекомендуйте HD тюнер
Порекомендуйте HD тюнер!!! Обговорення HD ресиверів! |
Яку суму, прошу пана, Ви готові викласти за ХД ресівер ???
|
Десь 1200-1300 грн!
|
Цитата:
Як би я такі би мав,тоді сам і щось придбав. Так ціна реальна, зараз актуальна. В Тернополі можна купити, Поставити і не тужити. |
В даному ціновому діапазоні можна купити хіба що Orton X403, або Аміко Ален ХД SHD-8900 або Стронг ATLAS ASR5000 (обидва ресівери на ОС Лінукс - першій на відритому, другий на закритому... )...
|
А як на рахунок Tiger T600?
|
Купляй фергюсон ариву 100 непошкодуеш!Відмінний тюнер і з шаріком працюе на ура!
|
Цитата:
А Аріву ні в якому разі lmy |
Цитата:
|
Аміко Аліен 110$ , І Стронг Атлас 5000-145$.пиши в лічку.
|
У першу чергу потрібно купувати ХД тюнер з якісною і перевіреною тривалою підтримкою (приклад треба брати з підтримки цієї фірми своїх SD/MPEG2 тюнерів!), Ну і звичайно звертати увагу на "родзинки" - можливості тюнера з ЕМУ і т.п.!
Після кидка нас канторою СС (Сат Систем м.Запоріжжя) з підтримкою Опен 8 ** серії, а зараз поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі тюнерів не звертати уваги, що і роблю по сьогоднішній день і це роблять тисячі колишніх "шанувальників" цієї марки! Так, як їх дивіз - тільки заробляння грошей, а сервіс всього 2-3 роки на модель в кращому випадку... Добре підтримуються моделі Globo/Opticum, а так же начебто більш-менш Ferguson (Ferguson Ariva), але вибір все -рівно за вами, тому, що вам потім на цих апаратах працювати - не багато користувачів купують апарати на пару-трійку років, а на багато довший період! |
Цитата:
|
Я на наступний тиждень візьму потестувати Аміко Аліен
|
Цитата:
1. Досить незручний, як на мене пульт , з малими кнопками. Після користування дрімбоксівським пультом, відчуваєш деякий дискомфорт. Але то діло наживне - до будь-якого пульту звикаєш після 1-2 тижнів користування. 2. Цей імідж не лочить ТР з низькою швидкістю потоку, я не зміг відсканувати канали Зік та Тиса. |
Хлопці, доброго дня, приєднаюсь до сабжу - порекомендуйте HD тюнер з підтримкою WI-FI, для шарінгу.
Бюджет до 2500 грн. Хочу просто тюнер + wifi, і нічого зайвого (жорсткі диски, CI модулі іт.д.) |
turs, з таких Dreambox 500HD або 800SE (звісно китай з флешкою ферарі), Аміко Ален або ж Openbox S4 або S6
|
slavon,
Dreambox DM 800 HD Se - 295 у.е.; Dreambox DM 800 HD - 220 у.е.; Dreambox DM 500 HD - 240 у.е.; ...всі ці тенери не мають wifi, тільки ethernet. Якщо я правильно зрозумів з опису, щоб їх підключити до бездротової мережі потрібно додатково USB-wiFi адаптер. Може краще взяти AzBox Premium Plus HD де є wifi (ті самі гроші) http://pan.fotovista.com/dev/0/7/049...l_04959170.jpg ...правда нічого не чув про AzBox'си, на відміну від Dreambox'ів |
...чи взагалі не заморочуватись з тим wifi і взяти дешевші
AMIKO SHD-8900 Alien ~ 1000 грн. http://www.agsat.com.ua/products_pic...-alien-big.jpg AMIKO SHD-8000 ~ 740 грн. http://www.agsat.com.ua/products_pic...o-shd-8000.jpg ...і прикрутити до них USB-wiFi адаптер? |
Купи собі тюнер SAT-INTEGRAL HD не пожалієш, 1 рік показуе багато пакетів безплатно ціна 800гр.
|
Цитата:
взяв для себе Опен с4..з перспективою перегляду карти пр-ра XTRA TV(конакс) і встановлення модуля (СІ) платформи Либідь..а також не виключена можливість перегляду Зеонбуда ціна напевно буде коло 120-130уо ukrprof |
Openbox S4 HD PVR... цікавий, мабуть на ньому зупинюся.
А він через USB, бездротове з'єднання підтримує? Чи варто брати на радіоринку? (Львів) |
Цитата:
http://openboxfan.com/index.php Працює з картою XTRA TV і чудово її розшарює.. Цитата:
|
Дякую всім небайдужим, визначився!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
1080 гривень
|
Цитата:
|
:) ...нєєє, ящик мені не потрібно:cool:
|
Sat-Integral T-9100 HD
Я,нарахунок цього:eek: |
;)дрім800.кітаець!якість зображення на висоті!
|
Купіть sat-integral 9100 HD не пожалієте.
|
Щоб не_говорив, щоб не_казав, всерівно купите то, що непотріб. Я би рекомендував :(Pесівери на базі LINUX >:(що і не розумів Kathrein UFS 910 ukrprof Dreambox HD:(:cool:
|
Цитата:
Можу порадити з Лінуксових: DreamBox 500HD or DreamBox 800SE. З більш дешевих можна порадити Amiko 8900 Alen або його брата GI S8120, але на них трохи криво працює Е2, зате Spark працює на відмінно. Також непогана лінійка ресіверів VU+ Duo/Solo/Uno/Ultimo |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010