![]() |
Microsoft Windows Update (OS Windows and IE, Office)
Мелкософт 09.08.2011 р. закриє чергові "дюрки" в системі безпеки своїх продуктів (ОS, IE and Office)
Цитата:
Оновлення в роздріб можна зкачати та встановити з сайту мягкотілих або оптом з альтернативних сайтів, наприклад тут чи тут |
Звершилось - Майкрософт закрила "дюрки" у своїх продуктах, випустивши чергові "заплатки безпеки". Більше по темі тут - конкретно описані "дюрки" та посилання на сайт мякотілих для скачування заплаток.
|
Чергове, традиційне щомісячне латання "дюрок" в програмних продуктах Мелкософт. Більше по темі тут :(
|
Чергове латання "дюрок" в продуктах мелкософт, цього разу найбільше перепало браузерам ІЕ. Більше по темі, як завжди, тут , тамже посилання на заплатки безпеки...
|
|
Чергова "критична дюрка" в Microsoft Internet Explorer 7 & 8
Цитата:
Цитата:
У зв'язку з вищенаведеним, як мінімум до випуску мелкософтом чергової "заплатки", дуже не рекомендується використання ІЕ 7 та 8 версії. Пропоную користуватися актуальними версіями альтернативних браузерів, наприклад на даний момент актуальна версія Firefox 15.0.1 та Opera 12.0.2 |
За версією сайту http://www.securitylab.ru мелкософт випустила заплатку на описану у попередньому пості дюрку, необхідну венрсію заплатки качаємо по наведених на цьому сайті посиланнях на сайт мелкософт
Цитата:
|
Чергове латання "дюрок" в Adobe Flash
Цитата:
|
Чергова "дюрка" у Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8.
Цитата:
|
Топ-5 слабких місьць вашого ПК
Цитата:
|
Чергове масове латання "дюрок" в продуктах від мелкософт...
Цитата:
Опис заплаток продуктів та посилання на ручне зкачування тут |
Не знайшов іншої теми тому питаю тут. Сьогодні після встановлення оновлень знов з'явилась помилка 00000005. Мо хто в курсі яке саме оновлення призводить до збою? Гугель видає дані по помилці ше за серпень.
|
Карабін, Яка у Вас OS конкретно ...
Скріншот тої помилки можна виложити ??? |
W7 64 bit скрін не викладу бо нічо не запускається, тобто вінда заводиться, але напр. при соробі запустити оперу вискакує помилка, шось типу 0*000005. На скрін можна глянути за посиканням в гуглі воно за порядком десь 3-4 або 5. Знати б нумерацію того оновлення, через cmd.exe б видалив. Тре потім спробувати kb2859537, може то воно.
|
Ось відповідь з ціеї проблеми підтримки мякотілих
Цитата:
|
Вчора після спроби видалити kb2859537 прийшов до висновку шо проблема в якомусь іншому оновленні. Зніс я то вінду і поставив нову, з чистого листка...єдине шо втратив багато закладок в опері...
|
Можна останні всі оновлення видалити (мені помогло)
|
Карабін,Буває. У мене на 7 х86 (32 бітна версія) проблем з оновленням немає взагалі... Яка була потреба ставити 64бітну ОС, які параметри ПК, скільки оперативки ???
sat-prof Ну так якщо по черзі видаляти остані оновлення то можна натрапити на те що глячить ... |
slavon, AMD 250, 3.0 гц, Озу-2*2 гб DDR 1333. Два роки нормально працювала,, а тут недавно задумав запхати в комп wіfі адаптер і ...дупа, несумісність дров, в колєги на 32 встав зразу, а в мене ніяк так шо все одно я б її зніс.
|
Карабін, Правельно зробив ... Як на мене, немає жодного сенсу, коли на ПК 4Гіга ОЗУ ставити х64 бітну систему, вистачить і х86(32Біта)....
|
Та так, шкода шо оперативи тепер тільки 3.2...я на гуртом помпанув прикольну W7 ультімейт 32 біт, по дефолту вже українізована, ставиться на автоматі, зразу сама активується, ви тільки ставите галочки навпроти програм які вам потрібні, є MS офіс, і інші. Після того як ви туцьнули "встановити" все теж ставиться на автоматі. Як кому тре, потім дам посилання в темі.
|
Карабін,
Цитата:
До речі файл "підкачки" для ОС в такому випадку можна взагалі відключити ... Цитата:
|
Добре, потім закину. А чо в темі не можна? Воно ж нікому за дупу не кусає, а комусь може згодитись..
Давай в темі, але не знаю як адмін на то подивиться ... |
slavon,
Я взагалі відключив оновлення 7ки,чи то зле? Хай викладає,ти ж колись кидав посилання на доктора веба.... Я ж не викладаю посилання на конкурентів, то ресурс який відомий кожному. Ну, але слово за адміном... |
|
Я недуже розбираюся в компах. Наразі, це не мій комп, на який поставив ОС Віндовс СП-2. Все працює добре, але звуку немає, чого тільки неробив. На диспетчері завдань, під знаком питання Мультимедія аудіконтролер. Шукав в неті, скачував різні версії драйверів від Realtek- все марно. Дисковод CD-ROM (приймає тільки CD-диски). Віндовс CP-2 записаний на CD-диску, інші версії на DVD Що робити?Ще пробував переставити дисковод з свого компа, щоб поставити іншу ОС -не підходить....:confused:
|
Цитата:
|
Vasja1805, DriverPack Solution у мене є на робочому столі -викидає, що всі драйвера встановлені
|
D-Misha, дивишся назву материнки,вбиваєш у гугл назву материнки і дописуєш "аудио драйвер скачать"
|
Як перекинути ОС(файли і програми) на другий компютер?Треба якусь програму?
|
:)ukrprofЯк перемістити файли з диска C на диск D. Як файли перемістити з диска c на диск d.
Жорсткий диск , на якому встановлена операційна система, прийнято розбивати на декілька томів. Це дозволяє трохи підвищити продуктивність вінчестера і запобігти втраті важливої інформації під час збоїв в роботі Windows. Вам знадобиться - Partition Manager. Інструкція 1 Для стабільної роботи Windows необхідна наявність незайнятого простору на системному розділі жорсткого диск а. Зазвичай для вивільнення вільного місця використовують функцію «Очищення диск а», що дозволяє видаляти тимчасові дані і невикористовувані файли . Коли цього недостатньо, дані просто переміщують на інші розділи вінчестера. Для початку скористайтеся стандартними засобами системи Windows. 2 Відкрийте меню «Мій комп'ютер» і виберіть папку, в якій розташовані потрібні файли . Клікніть правою кнопкою миші по тому файлу, який потрібно перемістити, і в розгорнулося меню виберіть пункт «Вирізати». Тепер відкрийте папку на локальному диск е D, в яку потрібно зберегти робочий файл. 3 Клацніть правою кнопкою миші по вільній області вікна провідника і виберіть пункт "Вставити". Дочекайтеся завершення переміщення файлу. Аналогічним чином перенесіть інші файли на диск D. 4 Якщо ви хочете полегшити процедуру переміщення файлів, то скачайте і встановіть програму Total Commander. Запустіть цю утиліту. Відобразите в лівому вікні програми папки локального диск а С, а в правому - диск а D. Перейдіть до тих файлів, які необхідно перемістити на інший розділ. У правому вікні виберіть папку, в яку будуть збережені переміщувані файли . 5 Тепер виділіть потрібні дані. Для цього утримуйте клавішу Ctrl і клацніть по потрібним файлам лівої кнопкою миші. Натисніть кнопку F6 після вибору всіх необхідних файлів. Підтвердіть запуск процесу переміщення даних, натиснувши клавішу Enter. 6 Пам'ятайте про те, що даний метод не підходить для роботи з системними файлами. Якщо вам потрібно перемістити всі файли ОС Windows і супутніх програм на інший розділ диск а, то встановіть програму Partition Manager. Запустіть утиліту, відкрийте вкладку «Майстра» і виберіть функцію «Копіювання розділу». Слідуйте пошаговому меню утиліти. Після створення копії локального диск а C видаліть оригінали файлів. В рідкісних випадках виникає необхідність перенести операційну систему на інший жорсткий диск або розділ використовуваного вінчестера. Сучасні програми дозволяють зробити це кількома різними способами. Вам знадобиться - Partition Manager. Інструкція 1 В якості першого варіанту спробуйте створити образ операційної системи, а потім відновити її на інший розділ диска. Відкрийте панель управління комп'ютером. Виберіть меню «Система і безпека». Перейдіть до пункту «Архівація та відновлення». 2 Вивчіть вміст лівої колонки відкрився меню. Виберіть пункт «Створення образу системи» і перейдіть до нього. Дочекайтеся завершення процесу визначення пристроїв, придатних для зберігання образу. Виберіть будь-яке відповідне місце, наприклад, розділ жорсткого диска і натисніть кнопку «Далі». 3 У новому вікні з'явиться список розділів, який підлягає архівації. Натисніть кнопку «Архивировать» щоб створити і зберегти образ операційної системи. 4 Тепер поверніться в меню «Архівація та відновлення». Виберіть пункт «Створити диск відновлення». Зверніть увагу на наступний нюанс: якщо у вас є інсталяційний диск Windows 7, то даний крок можна пропустити. Тепер вставте диск відновлення в привід і завантажити комп'ютер. 5 В меню відновлення виберіть параметр «Відновити систему з образу». Вкажіть шлях до файлу-образу і місце для відновлення системи (диск D). 6 Якщо ви використовуєте операційну систему Windows XP, то легше просто скопіювати розділ. Встановіть програму Partition Manager. Перезавантажте комп'ютер і запустіть цю програму. Виберіть режим досвідченого користувача. 7 Клацніть правою кнопкою миші по системному розділу жорсткого диска (Диск С). Виберіть пункт «Копіювати розділ». У новому вікні з'явиться вибір місця для зберігання майбутньої копії. Програма не дозволяє скопіювати розділ на вже створений локальний диск, тому вам буде потрібно наявність неразмеченное області. Якщо її немає - видаліть один з локальних дисків. 8 Виберіть нерозмічену область для зберігання копії розділу. Натисніть кнопку «Далі». У вікні підтвердження заданих параметрів натисніть кнопку «Готово». 9 Тепер натисніть кнопку «Застосувати намічені зміни», розташовану на панелі інструментів програми. Зачекайте, поки завершиться процес створення копії розділу. |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010