![]() |
Проблеми прийому НТВ+HD
часто 3-5 разів на місяць не працює 6 каналів (кіно,спорт,лайф,евроспорт,діскавері,мтв)-нема сігналу...інші 5 каналів норм. Провайдер каже що проблема з обладнанням. Хто знає цє питання прошу поради - тарілка ? головка ? тюнер ? ...:eek:
|
slaviko, а тарілка у Вас якого діаметру??? Наскільки мені відомо на прийом HD каналів від НТВ+ потрібна мінімум 0,8м, а дальше залежить від місцевості, 0,9 м, а по декуди і 1,20 м.
|
Цитата:
|
Цитата:
1. Підстроїти тарілку і конвертор. 2. попробувати поміняти конвертор - в мене була подібно ситуація в одного клієнта з дешевим конвертором на 36Е, але чомусь не йшов ТР 10824мгц. З конверторів раджу ставити Іnverto 3. ну і в самому критичному випадку, якщо 1 і 2 пункт не спрацював - збільшити діаметр антени... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
це не EPG...кнопка "info" на пульті, зліва невеликі 2 смужки показують силу та якість сигналу, нижче посередині довга смуга % - ії я назвав інформаційна стрічка що вона інформує не знаю, в описі ніц, але якщо вона має хоча б 1-2 % картинка є tvsat-prof
|
Цитата:
...уф розібрався з прийомом нтв+хд може кому згодиться: просто транспондер 12073Н27500 поміняв частоти на 11073Н27496 :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
slaviko Ви нічого не плутаєте? Про переїзди ХД каналів нічого не чув.
Канали на 12073 H 27500 нормально працюють! хоча і на 11073 H 27496 вони теж присутні... Дивно... |
Цитата:
нтв+хд не працює lmy |
Цитата:
Рахуємо 12073-10750= 1323МГц 11073-9750 = 1323МГц проміжної частоти, тобто, фактично, в даній конфігурації приймальної системи, Ви приймаєте один і тойже ТР зі спутника. Хто не вірить можете поставити замість цього спеціалізованого НТВ конвертора, перероблений, на кругову, універсальний конвертор і відсканувати ТР 11073 з 36Е :o Цитата:
P.S. Всі зміни на супутниках тут , списки каналів (в т.ч. по пакетах) - тут і тут |
Цитата:
|
Я теж не бачу сигнала на транспордері 11073 H 27496 .....
|
Я я бачу сигнал на сигнала на транспордері 11073 H 27500. Як і очікувалось відсканувася ТР 12073. Конвертор в мене круговий Інверто Квадро. Налаштування гетеродину на цей борт такі як я описав у попередньому пості.
|
slavon, У мене гетеродин налаштований тільки на 10750(стандарт) верхньої частоти нема.Через то і немає його в мене.
|
10750 - це якраз є частота гетеродину для верхнього піддіапазону. Попробуйте прописати нижню - 9750.
Доречі - для універсальних конверторів (використовуються для прийому всіх інших супутників Ку-діапазону окрім 36Е і 56Е) частоти гетеродину 10600 і 9750 для верхнього і нижнього піддіапазонів відповідно. |
slavon, Зрозуміло. У мене стоїть на 36* круговий і я пробував раніше так робити,то тоді сканується цей тр-ер.
|
Цитата:
|
Porter, сенсу немає, жодного, просто на деяких конверторах, зокрема Inverto, спостерігається явище прийому деяких ТР при обох введених частотах гетеродину, зі зсувом частоти відповідно на 1гГц
|
1. постійно після години роботи рес затикається, сервера шари обмежують кількість запитів з реса, як відключити каскадінг в аріва 100?
2. в налаштунках реса аріва 100 встановив 2 різних сервера шари на нтв+шд, як їх можна перемикати, якщо наприклад одна шара не робить ? дякую :cool: |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010