![]() |
налаштування ABS 1 75E
живу в Івано-Франківській області. Захотів настроїтися на 75-ий градус. Сигнал зловив. Сила сигналу 90, якість 23 і покращити не мож. Який має бути кут нахилу антени ? в мене 81 градус і менше не можна виставити, бо стойка не пускає. Якщо антену поставити на висоті 2 метри, то зможу зловити сигнал ? Чи змінюється кут нахилу при зміні висоти ?
|
joker2706, А що перекинути хомут кріплення антени у іншу сторону (на 180 градусів), для того що налаштувати від'ємний кут нахилу (для офсетної) антени немає можливості ???
|
Цитата:
потім був добився сигналу з якістю 25% з довжиною кабелю 20 метрів. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
діаметр 90. Конвертор eurosky. Кабель різний, по-кусках зібраний.
Пікдлючав по цьому кабелю амос, сіріус, хотбірд - все добре працює. "Слоник" можу поставити на висоті 2-3 метри, іншого місця де його вчепити нема. Зі зміною висоти треба буде міняти нахил тарілки, повороти вліво-вправо ? |
кут нахилу полюбому виставити прийдеться, супутник низько над горизонтом.
а навіщо аж 20 м кабелю? невже так далеко до телевізора? |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
краще, щоб суцільний був. у мене от 75 градус на висоті десь 3, 5 м. теж Івано - Франківська область ;) |
Цитата:
|
наразі дякую ! завтра все поміняю і відпишуся
|
joker2706,Можете викласти в принципі, але що воно для всіх нас дасть ???
Ви так і не відповіли на моє питання: Що таке нормальна якість по Вашому ??? По якому ресіверу (марка) проводилось налаштування ??? |
Цитата:
пишу все по пам"яті. |
карта skystar usb box. Довжина кабелю була ~6 метрів. Якість 83, сила 50. Кабель sprint 690, новий, не різаний.
а підключив до ТВ по іншому кабелю, і сталося вище сказане |
joker2706,
Цитата:
Цитата:
Р.S. У комптерних ДВБ карт, у порівнні зі "звичайними" ресіверами трохи занижена чутливість, тому для успішного прийому слабких і далеких бортів потрібно антену більшого діаметру. На 75Е я б ставив відразу 1.2 м. |
просто ноут поставив коло себе, бо не було кому допомогти. Пробував більш точніше тюнером (ортон х80), нічого не вийшло. Я любитель і купувати прибори думаю не варто. Що тоді робити ?
Що скажете на рахунок сатфіндера стрілкового ? можна користуватися ним ? а спрінт, це так на кабелі пише |
Цитата:
|
Цитата:
дозволить хомут фіксації і появиться можливість опустити ще трохи антену. Якість (сигнал\шум) досягається максимума поворотом конвертора градусів на 30-40 від вертикалі на захід,ти це знаєш? |
Цитата:
можна детальніше що куди крутити ? |
joker2706,
Якщо приняти що кабель від конвертора звисає строго вертикально то крутити треба конвертор (головку) від вертикалі за часовою стрілкою (якщо стоятиперед антеною) десь на 30-40 градусів для отримання максимума сигналу якості. З супутника вектори горизонтальної і вертикальної поляризацій приходять до нас під цим кутом а не строго горизонтально і вертикально. |
Цитата:
Цитата:
P.S. Ця процедура підлаштування головки відповідно до нахилу поясу Кларка для даного конкретного борту в конкретній місцевості, настільки банальна для мене, що вчора ввечері я про неї просто забув. Вірніше кажучи я думав що чувак про це знає.... |
налаштував. Сила сигналу 90, якість - 68-73. Тюнер Orton x80. Достатньо ? Якщо добавити 15 метрів кабелю, то яка буде втрата сигналу ?
|
Цитата:
|
joker2706,
Довжина кабеля вносить затухання на силі сигналу і може бути до 40 метрів(більше не вів) без впливу на величину якості (сигнал\шум) що є основним критерієм при настройці антени на супутник. В тебе нормальна величина якості при сьогоднішній погоді. |
що може бути - на деяких транспордерах немає сигналу ?
P.S. Додав 15 метрів кабелю. Загальна довжина 35-40м. Сигнал впав на 15 %. Може через те що кабель з різних кусків ? Потужність 80, якість 53-58 і картинка рветься. В чому може бути причина ? Тільки на транспордері 12640/22000 нормальна картинка, хоча сигнал такий самий |
Цитата:
|
Цитата:
|
попробував на пряму, без diseq - все сигнал покращився. Міняти diseq ?
|
Цитата:
|
на 12-15%.
|
Цитата:
|
Цитата:
виставив точніше. Потужність 80, якість 71-73. Є запас на погану погоду ? |
Цитата:
Все решта я Вам написав вище... |
Цитата:
|
На якій частоті найлегше настроїти ABS75
Усім привіт !На якій частоті найлегше настроїти ABS75?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010