![]() |
Телевізор West 29'' заблоковано
Доброго вечора усім! Маю телевізор West з кінескопом 29'' сталася така проблема - телевізор запускаеться та синій екран и з правого верхньго боку моргае знакоч "+-" и усе... при натискуванні на пульт нічого не відбуваеться, це щось наче таке як телевізор заблокований, ніхто не знае як його разблокувати?Усім за відповідь вдячний!:) ! допоможіть хто знае.
|
Шукай вхід до сервис меню, а краще нову прошивку.
Виклади тип шасі або повну назву ТВ Дещо для ТВ WEST http://monitor.espec.ws/section1/topic156216.html Цитата:
|
QWERY для початку напишіть назву шасі, який проц стоїть .З програматором дружете ?
|
Шановні спасибі за те що відписались вчасно, зараз цього теліка дома немае, завтра буде и буду пробовати сервісні коди набирати, а телік WEST CF2109S. Завтра напишу тип шасі та проц.З програматором не сильно...
|
Причина зникнення сигналу?
У темі 1 долучень
Схема підключення зображена на малюнку.
При включенні на ресівері 2 будь якого каналу з Eutelsat 36°E то на ресівері 1 пропадає сигнал на Амосі (тільки на транспондері 10759 H 30000 ). В чому може бути причина? |
Які головки стоять на лівій антені (одиночні чи двійні?) перемкач підкидували?
|
Головки двійні, про перемикач не зрозумів
|
Раджу рознести в просторі обидві антени - бо судячи з усього гетеродин з НТВешної голови 10750 МГц забиває сигнал ТР з Амосу 10759 МГц. Дана проблема вже піднімалась тут, ось декілька варіантів вирішення
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
ага, схоже на те
Цитата:
|
На Eutelsat 36°E який конвертор стоїть ?
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Спробуй замінити його на Inverto IDLP-40SCIRCL
|
Ну і як результатат вирішення даної проблеми?
В мене та сама проблема, та якось не хочеться робити методом тика. Краще зразу |
|
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Немає сигналу
Підкажіть у кого було таке „я встановив антену амос сиріус готбірт але сигнал є лише ввечері”. В чому проблема???
|
Встановили не вірно... Чо у вас міняється від ранку до вечора? Розказуйте що. як і куда ставили. фото давайте...
|
Поламався телевізор...
Всім привіт! Розкажу коротенько історію:
У меня є tvsat-prof який зламався вчора:confused: Робив-робив, а потім на вечір запахло шашликом і став чорний екран... Нині розібрав телевізор подивився всі кондюки(вроді не вздуті), діоди і транзистори - вроді все ок. І от питання, де це треба копати? В Блоці живлення чи де?:eek: Телевізор: Rainford TVF-5586TC Спасибі! |
|
Цитата:
Подивись ,згорів запобіжник?Якщо згорів,відключи петлю розмагнічування. Став новий запобіжник і включай.Запобіжник цілий -дивись (ТДКС) ,може прогорів. |
Так, здається це БЖ. Симпотими такі до трансформатора йдуть на ті дві ніжки (чи як їх там) йде струм 750 вольт змінного струму, а після нього вже ніякі не йдуть вольти... Всіх там ніжок на трансформаторі 5. Що при таких випадках ламається тобто яка деталь?
|
Цитата:
|
відпаяй HOT BU808D на колектор-еміттер лампу 40 ватт
|
Orton,Друже , враховуючи Твої попередні пости - віднеси краще до майстра -
ремонт дешевше вийде та й ТВ ціліший буде ... |
У темі 1 долучень
блок живлення 11АК30
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Все там існує, і не ваще ремонту тюнера.
Тобі потрібно нагрузить блок живлення на схемі точка В+ лампой 40 ват, замість запобіжника постав лампу 150 ват, і подивись чі запуститься БЖ |
korneef, Я звичайно не сперечаюсь, але чоловік не може транзистор BU808D знайти в БЖ, про що далі будемо говорити ????
|
Я думаю запобіжник перегорів від старості....
|
slavon, BU808 строчний
|
sat-prof,Таке буває досить рідко. Як правило заповіжник горить вже після виходу з ладу вихідного транзистора і тд.тп.
Цитата:
|
Взагалі то є аналог BU 808 це С5388 4J3 але він вже за межами БЖ..
|
У темі 1 долучень
Цитата:
витяг с сайтаhttp://www.rlocman.ru/forum/showthread.php?t=15114 В этих шасси такой дефект стал уже бытовухой.Заменить НОТ и С 613. Транзисторы можно ставить всего два BU808DFX и2SC5388.При покупке первого очень много брака и стоит не дешево.Второй чуть слабее по мощности идет практически без брака и стоимость приемлима.В место С613 лучше ставить 22мкф и параллельно ему керамику 0,1мкф.Удачи. |
Я так зрозумів потрібно купити кондюк 63В 22МкФ(С613) і транзистор 2SC5388? Потім я так розумію мій ящик заробить?)
|
Orton, мені цікаво звідки дим?
|
Цитата:
потрібно більш детально ставити діагноз |
Цитата:
sat-prof, мені це теж цікаво)) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010