![]() |
Тюнер HUMAX F1C1
Маю тюнер HUMAX F1C1 згас як свічка-ніяких ознак життя.Буду вдячний за будь-яку інформацію
|
вуйко, почни з перевірки блока живлення!
|
Цитата:
|
Може схема в когось є буду дуже вдячний
|
Цитата:
|
Щоб побачити схему треба мати 5 дописів.Отакої...:cool:
|
вуйко,вже ні ..спеціально заради вас:mad:
|
Доброго дня.Humax F1-VA які в нього клони?Дякую за увагу!
|
Sat-Prof
Превелике дякую.Хоча схема повністю не співпадає,все таки дає зрозуміти куди рухатись. Слава Україні. ukrprof |
Головна плата двостороння.На ній близько 60-ти конденсаторів.Є підозра на них.Хто підскаже,як перевірити?:)
|
Цитата:
|
вуйко,можливо він софтом убитий!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
вуйко, зробіть фото материнки!
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Моя Вам порада-купіть тюнер ORTON 4100C,його вартість від 160гр |
пане kreshnot
Дякую,але я не є фанатиком,щоби купувати такі дорогі речі!Щось подібне можна зробити власними руками і за дрібні гроші.:) Тим більше,що презентовані вами прилади мають деякі вади. |
Цитата:
|
HUMAX F1-VA часом не клон і як його прошити?
|
Цитата:
|
А які в нього клони?Друг попросив прошити,а я вперше такий бачу.Де взяти до ньго прошивки,дайте якусь ссилку?Дякую за увагу.
|
SAYKA, Друже цей, тюнер давно пора викинути на смітник, а не шити. Зараз весна, зеленіє травичка, тому дуже рекомендую пофарбувати його на зелено і вининути. Як варіант викинути під поїзд ( трамвай, трактор).:o
Другу порадь купити Жлобо 4100С, або при великому бажанні щось краще... |
Цитата:
ukrprof |
вуйко,
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
З ваших слів я так зрозумів, крім HUMAX F1, нічого не бачили. |
Цитата:
А що стосується розрекламованих вами приладів,то перший має велику ваду на деяких конденсаторах круглі нулі показувати,а також задригнутися від зарядженого, другий в багатьох випадках не вимірює ємність конденсаторів в платі.:) |
вуйко,1. я нічого не рекламую і вас ніхто не примушує щось купувати.2.читайте уважно пости, щоб небуло зайвий питань.3.прошу на форумі не розводити флуд,конкретне питання-конкретна відповідь(по темі)
|
Питання вирішене.Було три здохлих конденсатора біля проца.Тюнер запрацював,до речі,комплектуючі там ще всі японські.Для цього в терміновому порядку зробив вимірювач ESR.
Особлива подяка sat-prof за схему.:) ukrprof |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
http://electro-tehnyk.narod.ru/docs/...image005_2.jpg Поки не за...банили модери,даю посилання на ще одну схему вимірювача ESR. |
Цитата:
|
ukrprofРадію роботі тюнера.Дякую за допомогу.
Слава Україні! ukrprof |
Цитата:
Але якщо комусь попадеться аналогія наврядче ця тема комусь допоможе..(нічого конкретного)! P.S Вибачте за флуд.... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010