![]() |
Такий софт для AF-1700-F100 щоб стара рамка +заводські
Привіт друзі!
Шукаю софт для Ф100 щоб була стара рамка при переключенні каналів + щоб робила опція заводських налаштувань (на нових не працює) ТА ГОЛОВНЕ ЩОБ biss був без затримки! Перелазив куча сайтів пробував різні софти не зміг нічого толкового знайти!Що порадите? На нових двб екстрім мала рамка при переключенні клієнти жаліються! А на софті від вестсата рамка якась неякісна теж не підходить!Потрібно стару першу рамку! |
sat-prof,а ви якщо найдите прошивку з тюнером вiд любого арiоноподiбного тюнера, слийте прошивку, ауседiтом пiдправте i залийте в Ф100.
|
sattel77, щось не зовсім розумію...
Я ще не зустрічав щоб була стара нормальна рамка! |
Цитата:
|
sattel77, не зустрачав такого в тому й то справа!
|
sat-prof,для них э прошивки з швидким бiссом в софтах з прихованим biss в "тiлi софта".A фото рамки зможете викласти? Менi просто цiкаво.
|
sattel77, ось така...
http://www.sat-media.net/receiver/img/openbox/info.jpg А двд екстрім не в тілі софта та швидко відкриває!!! |
Викладу софт, я думаю що це старий для Х 600. Бiси вручну i час вiдкривання до 5-10 сек.
X600 2012-06.rar |
sattel77, у мене такий є я не хочу чекати 5-10с...
Без затримки потрібно! |
Ну тодi вибачайте.
|
У темі 1 долучень
Пробуй цей софт. biss в тілі без затримки!
|
A як тоді бути з новими ключами якщо вони в софті?
Тут тільки є напевне тет і все |
У темі 2 долучень
Цитата:
|
gesha_rd,зараз спробую....
дуже дякую!!!dresmille |
gesha_rd, на який бут його ставити?
В мене після прошивки на дисплеї мигає ЕСЕР якось так і нереагує на пульт |
У темі 1 долучень
Boot_17.1.прошивай прогую dz_arion_loader_version2_al
|
gesha_rd, зараз спробую((
|
sat-prof,а я б вам рекомендував, всi прошивки через ауседiт "пропускати".Поправити необхiднi данi i все.
|
sattel77, окей)
gesha_rd,все пішло я задоволений! Тепер клієнти менше будуть бісс шукати у своєїму ресі бо його там немає!:D |
drinksflaguabeer
Відповідь: sat-prof dancebayanbeerukrprof |
Ви спробуйте Рідний СОФТ ВІД FERGUSON AF-3318SE. КАРТИНКА СТО ВІДСОТОК ТАКА КАРТИНКА БУДЕ:(
|
gesha_rd, скиньте ще софт для 6018CR
|
Можливо хтось має оновлений список та ключі в тілі софту для 6018CR?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010