![]() |
GLOBO 4100с КЗ на материнцi
Проблема з Globo4100c пiдчас провiрки було виявлино КЗ на материнцi по дорожцi 3.3в було провiрено LD1117 i конденсатори
пошук недав неяких результатiв Допоможiть знайти КЗ |
Проц в мусорку
|
sat-prof, поц з глухим КЗ зустрічався два рази за весь час
Цитата:
|
Дякую що допоиагаэти! зарез буду провiряти ще раз якщо знайду КЗ вiтпишусь.
|
Подай 3.3В 20А від компового бж і зразу побачиш що горить!
Я так роблю щоб час не тратити! |
перевір пальцем температури мікросхем надотик якщо вона дуже гріеться то це перший признак що вона неробоча коротить майже постійно так перевіряю перевірте блок живлення заміной може сам блок живлення коротить
|
Цитата:
|
БП працюэ навсi 100! Коли провiряв другий раз обнаружив що схема покотрi провiряв AL-501-VER1.1
Аменi потрiбна AL-502-VER1.1 якщо хтось маэ таку укажiть силку щоб закачати! Вдячний за любу допомогу. Зариз попробую вище вказане! |
vimpel,Петрович, не завжди при КЗ буде щось грітися.При КЗ 0-2 Ом БЖ буде відключатися,тому можно робити так
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Коли вiтключаю провод 3.3в БП запускаэтця на десплей свитятся цифри, пiтключаю знов тодi вся напруга на виходi СКАЧЕ |
Випаяй елдешку і вмикай-якщо напруги в нормі то це і є коло 1.8в КЗ а якщо ні-3.3в або інші напруги.КЗ я находжу без схеми по принципу "розриву"."Розривай" по черзі всі кола живлення і знайдеш.
|
Елдешку випаяв ще першим дiлом! проблема так i залишилась.
Про вiтключеня поочiрьодно теш думаю, тiльки незнаю як правельно вiтключати в схемi э розбiжностi в нумерацiй деталiв. Якщо ви маэти вiльних 5хв напишiть нумерацiю теталiв якi треба випаяти щоб був РОЗРИВ. Якщо маэти схему можити нанiй обвисти деталi. За допомогу буду вдячний! |
БЖ приєднується до плати з*єднувачем.Від*єднуй по одній шині напруг з нього і приєднуй до плати.Вмикаеш живлення-перевіраєш напруги.Так найдеш на які шині КЗ.Не забувай звідки виймав ніжку і став назад якщо це не вона коротить.
|
Петрович, у посту 11 написано
Цитата:
|
GLOBO810, по схемі:відпаюємо L8 перевірка демодулятора;L6 перевірка ОЗУ;перевірка флеш-підриваємо 8 pin;перевірка проца-підриваємо pin де 3.3в;перевірка конденсаторів(кераміка)ВС37,ВС15,і т.д.ті що стоять по 3.3в
|
Друзi дуже вдячний за вашу допомогу
Сьогодни при провiрцi було знайдено закороченя на корпус бiля процесора на 1лапцi стойть ВС14 на 100n знявши кондер з плати все запрацювало даже безнього. Тому шераз вдячний задопомогу всiм хто був учасником цей теми Думаю можна написати що тема (ЗАКРИТА) |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:03. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010