![]() |
Виготовлю печатні плати.
Бажаючим можу виготовити під заказ нескладні печатні плати методом ЛУТ.Від вас файл плати в Sprint Layout. Плати без металізації, просто посвердлені і залуджені.Ціни від 15 грн, ну і залежать від розмірів плати. Вислати можливо Новою Поштою.
Пошта ander133@ukr.net Ася 328001355 |
У темі 1 долучень
Зразки витравлених плат
|
У темі 1 долучень
Andersat, мені одну невеличку потрібно...
Ціна?*Надішлеш укр поштою! |
Плату зроблю, Укрпоштою відішлю, За пересилку ви повинні заплатити.Ціна плати , посвердленої і залудженої буде для вас 17 грн.+пересилка Укрпоштою. Плату зроблю до неділі. Відсилка до вас буде в понеділок. Якщо вас влаштує дана ціна, дайте відповідь.
|
ЩО там на рахунок моїх плат? Треба щось виправити? Я дам все, що треба, аби все було правильно. Обидві плати, до речі, під розйом ЛПТ-мама не з довгими зігнутими виводами, а просто з короткими, ну я так роблю.
Скільки ті плати орієнтовно потягнуть? Дякую. |
Yaro -- на тій платі, що я показав стрілочкою не повинно бути зєднання контактів.? А то ви мені скинули певно по помилці той самий файл, що я вам дав. Ціна на 2 плати буде для вас 15 грн + пересилка за ваш рахунок.
Ася 328001355 -- для більш швидкого реагування.. Від вас потрібно адресу, куди слати. Якщо сьогодні плати витравлю-- то відіслати до вас зможу в пятницю. Відсилка можлива укрпоштою цінним листом, або новою поштою. Sat -Prof -- вам теж зможу мабуть відіслати плати в пятницю. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Добре, домовилися.
|
У темі 1 долучень
Готова витравлена плата Sat prof. Завтра лиш залишилось залудити.
|
У темі 1 долучень
Готові витравлені плати Yaro. Завтра лиш залишилось залудити. Одна крайня справа трішки дефектна-- не витравилося шматочок доріжки, то я продублюю акуратно дротиком. Я думаю сильно гніватися не будете.
|
У темі 1 долучень
Готові витравлені плати Powershot. Завтра лиш залишилось залудити.
|
У темі 1 долучень
Не буду. Прошу тільки досвердлити один отвір в платах (показаний стрілкою) та обрізати плати по червоній лінії (близенько до площадок, приблизно 1 мм від них). Так само обрізати і другу плату, інше все нормально. Можна таке?
|
Andersat Яким ви методом лудите плати (хімічним) чи методом паяльника .
|
Паяльником- то було б все видно, він якось інакше робить, може хвилею припоя...
|
Yaro, Доброго здоров"я ! Не можете підкинуть схемку Д/тага,ну а плати я так
зрозумів можна буде заказати,дякую! |
Yaro - плати обріжу, дірк досверлю, може десь пропустив.
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Цитата:
|
Плати луджу сплавом Розе. Але він на даний момент закінчився. Тому перші партії плат буду лудити паяльником, аж поки не приїде сплав..
|
У темі 3 долучень
Можу я в принципі виготовити декілька JTag дла процесорів алі-нек (2в1) на мікросхемі в розємі лпт. Живлення від Юсб порта. Зараз в наявності тільки один.Колись собі зробив, щоб тюнер проджитажити, а зараз стоїть без діла. Плата повністю на смд компонентах.Тип процесора( STI або NEC,ALI) вибирається міні переключателем.
|
Andersat, дякую!Плата прийшла , якістю задоволений...
|
Прошу, на здоровя. :)
|
Отримав плати! Дякую за виконану роботу, все гарно зроблено :)
|
Дякую.Всім удачі.
|
привіт,цікавить можливість розрізати плати на таки розімри
ширина 4 та 5 мм довжина від 100мм до 1000мм можна як одно сторонній так і двусторонній тескстоліт або інше головне щоб рівно було обрізано. |
Відповів вам надругому форумі ( ремонт -аудіо-нет.)
|
Andersat, ;)дякую,посилку получив.
|
У темі 1 долучень
Виготовляю нескладні плати...
|
У темі 1 долучень
Ще зразки
|
Прийми замовлення на 7 плат під ЕЖТАГ (6 вихідних точок) та 3 під ЖТАГ (12 точок). Особисте прохання: плати бажано однакової товщини і рівно обрізані. Також дорисуй одну площадку там, де я просив досвердлити (в ЖТАГах). Може, щось невнятно прошу - то питай.
|
Відписав вам в приват.
|
Як на рахунок інших форматів, крім Sprint Layout. Наприклад, Eagle CAD?
|
Можливий друк і в Іглі
|
У темі 1 долучень
Ще зразки
|
У темі 1 долучень
Ще приклади
|
У темі 1 долучень
Ще приклади
|
У темі 1 долучень
Виготовляю...
|
Andersat, прийміть замовлення на 1 плату ЕЖТАГ (6 вихідних точок) та 1 під ЖТАГ (12 точок) - такі, як виготовляли для Yaro. Адреса - в приват.
|
Замовлення прийняв, подробиці відписав вам в приват.
|
Andersat, Дякую ! Замовлення отримав. Якість плат відмінна.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010