Цитата:
Допис від PRIOLA
(Допис 80043)
X80RF,X80HDmi,X80PVR під ці тюнери різні прошивки,вам треба шукати під свій X80Premium
|
Я розумію. Але було сказано, що мій
Orton GL8 це -
Opticum X80Premium. Про такий тюнер тут взагалі немає нічого. Найшов лише про
Orton X80Premium. Хочу вияснити, чи
Orton X80Premium та
Opticum X80Premium - одне й те ж, чи ні. Тобто, якщо :
Orton GL8 (мій) =
Opticum X80Premium (сказано вище) =
Orton X80Premium (є інфа на сайті), то
Orton GL8 (мій) =
Orton X80Premium (є інфа на сайті) і я можу користуватися ПО і дампами від останнього. Бо, якщо ні, то - ду...а.
І, відповідно, оскільки до останнього списків каналів на сайті немає, зате є до його родичів Х80 і т.д., то чи вони (саме
списки каналів) від тих Х80-х підійдуть мені. Я знаю, що дампи не підійдуть. Мене цікавлять лише списки окремим файлом.
Цитата:
Допис від slavon
(Допис 80040)
Для дякую існує кнопка додавання карми !!!
|
Я знаю. Я нею скористався, але хотілось ще подякувати людині привселюдно.
Цитата:
Допис від slavon
(Допис 80044)
Я особисто такий металолом волію не ставити , тому не дуже вкурсі що і до чого...
|
Згоден, можливо металобрухт, але я вмикаю телевізор раз на тиждень, якщо зовсім немаю роботи. А сателіт - узагалі було таке що по півроку-рік не вмикав. А зараз, з появою XtraTV, вирішив таки потішити себе трошки частіше улюбленими Discovery та Investigations. Не вкладаючи купи грошей в тітку Шуру (реси по 100-200$, нову тарілку і голови і т.д.). Та й згорів нарешті старий AF-3018, відпрацювавши десь із 7 років. Ось і взяв найдешевше із працюючого з картоприймачем. Вигляд гарний, розмір мікроскопічний, працює. Що ще потрібно?